Cinsel anlamda isteksiz benim esim o sekilde sorunlar yasiyoruz malesef
Cinsel anlamda isteksiz benim esim o sekilde sorunlar yasiyoruz malesef
Evlilik hayalleriyle yanıp tutustum muradima erdimde ne oldu cok skıldım yaklasik bir ay olcak ev isleri bitmior calisip geliorum tabiri caizse agzım ayrılıor gel eve yemek yap bulasik yemek camasir utu bunaldim simdiden bekarlik ne guzelmis ya hersey pespembe gorunurken evlendim hersey siyaha burundu birde aptal koca ne dogru duzgun cimselligimiz var kendime defalarca soruom simdi evlendim ne oldu ne halt ettim b.k mu vardi evlenmek kolelikten baska birsey deil bir dolu sorumluluk keske evlenmeseydim mutlu degilimmm...
Geçici bir dönem bu, alışana kadar yaşar çoğu insan. Zaman geçtikçe düzenini oturtursun ama tabiki bekarlıktaki gibi olmuyor, sorumluluklar artıyor hele bir de çocuk olunca.Evlilik hayalleriyle yanıp tutustum muradima erdimde ne oldu cok skıldım yaklasik bir ay olcak ev isleri bitmior calisip geliorum tabiri caizse agzım ayrılıor gel eve yemek yap bulasik yemek camasir utu bunaldim simdiden bekarlik ne guzelmis ya hersey pespembe gorunurken evlendim hersey siyaha burundu birde aptal koca ne dogru duzgun cimselligimiz var kendime defalarca soruom simdi evlendim ne oldu ne halt ettim b.k mu vardi evlenmek kolelikten baska birsey deil bir dolu sorumluluk keske evlenmeseydim mutlu degilimmm...
Böyle düşünüyorsanız sabredin biraz. Herşey rayına oturur. Siz baya bunalmışsınız üstüne birde evin yükü gelince tahammül sınırınız düşmüş. Bir de kendinizinkiyle, başkalarının ilşkilerini kıyaslamayın, bu sizi yıpratır. Kimi günde 5 kez cinsellik yaşar, kimi haftada 2, kimi ayda 3. Başkaların da başka başka sorunları vardır inanın.Biraz daha bekar kalabilmemin bir sakincasi olmazdi cok istedim evlenmeyi ya ay ay gün gün safak saydım esimi seviyorum ama sinirlenince aptal kelimesi cikabilior agzmdan malesef..aksam eve gelmesini dort gozle bekliorum sevdigi yemekler yapmaya calisiorum aldigim karsilik bu isini cok kafasina takior aslinda isteksizlikten ziyade sorunu işi is stresi onu kafa olarak vücut olarak yoruyor cinsellige yonelmiyor bu nedenle...
Evlilik hayalleriyle yanıp tutustum muradima erdimde ne oldu cok skıldım yaklasik bir ay olcak ev isleri bitmior calisip geliorum tabiri caizse agzım ayrılıor gel eve yemek yap bulasik yemek camasir utu bunaldim simdiden bekarlik ne guzelmis ya hersey pespembe gorunurken evlendim hersey siyaha burundu birde aptal koca ne dogru duzgun cimselligimiz var kendime defalarca soruom simdi evlendim ne oldu ne halt ettim b.k mu vardi evlenmek kolelikten baska birsey deil bir dolu sorumluluk keske evlenmeseydim mutlu degilimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?