evlendimde ne oldu

bunları okuyarak kendimi teselli ediyorum biten bir ilişkinin ardından üzülmeye değmez zaten hepsinin sonu böyle diyorum ve evliliğe sevgiye olan inancımı kaybediyorum...

Allahım Yarabbim ne kadar güzel anlatmışsınız, ne kadar harika örneklemelerde bulunmuşsunuz. Her cümleyi, her kelimeyi büyük bi heyecanla şap diye bi hamlede okudum. Açıkçası konu sahibinin şikayetçi olduğu bazı durumlar -henüz 3 haftalık evli olduğum için- bende de mevcut. Ancak şu yazı, napmam nasıl davranmam gerektiği konusunda herşeyden daha çok yol gösterici oldu bana. Valla yazan parmaklarınıza sağlık.

Eğer ki size yardımcı olduysam ne mutlu bana.Rica ederim.İnşallah bir ömür boyu mutlulukla geçer hayatınız

Evlilik bir kadin icin ancak ve ancak kendisi koleligi kabul ederse kolelik olur. Ekonomik ozgurlugu olan bir kadin ancak ve ancak kendisi izin verirse kole muamelesi görür. Uzgunum ama gercek bu.
Bir de evlenmeden ailenizle mi yasiyordunuz mesela ben universite itibariyle hep ailemden uzak yasadim, o yuzden ev ,isleri zaten benim ustundeydi. Bir de ustune hem part-time iste çalisip hem okula gidip hem de eve gidince ders calismam, paper hazırlamam, tez yazmam, makale okumam gerekiyordu. Simdi bu yuklerin hepsi ustumden kalkti isten eve gelip ayaklarimi uzatiyorum. Yani evlilik benim icin de rahatlik oldu acikcasi, maddi olarak yardim alabilecegim biri de var artik. Bunu neden soyluyorum? Size ornek olayim diye, yani kole olup olmamak biz kadinlarin elinde. Siz niye ev isi temizlik diye kendinizi yipratiyorsunuz ki? Yipratmayiverin olsun bitsin.

Son düzenleme:
OTE="mozerellaa, post: 36852074, member: 449184"]Esim anca tv izler haber izler yatar durur yemek utu hepsi bende halilar yeni oldugu icin biliosunz surekli purcek döküor esim ev darma duman olsada yasar sıkntı etmez katlanamiorum ama ben ya dagink birde is yapmayi birakin birde dagitp duruor evlendim direk eve geldik bir aydir evdeyiz sadece ise gitmek icin disari cikiorm yaz geldi gecti tatilsiz balayi yapamamak uzdu beni stresli isimiz var ikimiznde kizlar bilmiyorum ya napicam umarim alisirim evliligi daha farkli saniordum hep evliligin sorumlulugu fazla derlerdide inanmazdim ne olucak derdim evliligi gezmek sevismekten ibaret sanirdim simdi ne sevisme var dogru duzgun ne de gezme...açık yaziorum ama oyle kizlar benim dusunduklerim ve hayatim bunlardan ibaret...[/QUOTE
ahhh canım benim , ilk evlendiğim günler geldi aklıma ... hatta ben mi yazdım diye düşündüm ... kocalar aynı sorunlar aynı ... ilk evlendiğimde aşırı yoğun bi iş hayatım vardı .. öyle ki sabah 7 de evden çıkar akşam 7.30 da eve gelirdim ... aynı senin yaptığın gibi iş ütü yemek filan bünye kaldıramadı tabi 2 aylık gelinken hastahanelik oldum cinsellik bizdede sorun ... kötü bi haberim var ve bu iş böyle devam edecek .... 16 ay oldu ben çözemedim ... ilk aylar önemsemedim alışır diye ama düzelmiyor ... iş güç zaman geçtikce düzene sokarsın , bence sen cinselliği çözmeye çalış ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…