Evlenebilir miyiz

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
123
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki yıldır atama bekliyordum ve şimdi bir atama olacak. Bu sefer kesin olacak gibi. Allah'ın izni ile benden çok kişi alıyorlar. Yani bir nevi oldu gibi.

Bu süreçte zor zorluklar çektim. Çok bekledim,ağladım, üzüldüm,ezildim. Yalnız kaldım,çaresiz kaldım,içime attım,patladim. Şükür Rabbime ki sabrimin sonunu verecek inşallah.

Gel gör ki, sevdiğim insan. Sevdiğim insanla ne olacağız ben bilmiyorum. Ayrı sehirlerdeyiz atanmami bekliyorduk evlenmek için. Şimdi diyorum ki atanirsak bile nasıl evleneceğiz. Adam başka yerlerde iş nasıl bulacak, bulsa nasıl gelecek. Atanacagim il bir muamma

Diyeceksiniz ki onunla oturup konussana bize ne soruyorsun. Konuşuyorum. Konuşuyorum da adam hayırlısı deyip duruyor. Ben ne yapayım şimdi :KK43: atanmak istiyorum ama bu beyfendi ne olacak. İş nasıl bulacak bilmediği memleket iş bulsa nasıl gelecek gelse nasıl evleneceğiz hayır olsun inşallah.

Enişte ne iş yapıyor?
Elektrik mezunu bulunduğu şehir de işi resmen hazır şu an okulunun bitmesini bekliyordu askerligini filan da yaptı yani okul bitecek bu yıl işi de bal gibi hazır. Ama ben onun bulunduğu şehire atanamiyorum çünkü alım yok

Evlilikte hayat müşterek de olsa bayanin çalışıp erkeğin issiz gezdiği evlilikler maalesef sağlam olmuyor.Zamanla o kompleks yapacak, siz de sitemkar olacaksınız.Şayet çalışmaya niyeti yoksa bence evlilik adımı atmayın.
Öyle elbet olmaz. Ben benim kendime göre sebeplerimden dolayı bu mesleği seçip atama bekledim. Kendisiyle tanıştığım günden beridir de biliyor. Yeni çıkmadı meydana durumum. Ama nasıl bir yol izlemeliyiz bilemiyorum. Kendisi nasıl bir hareket yapmalı bu konuda

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki yıldır atama bekliyordum ve şimdi bir atama olacak. Bu sefer kesin olacak gibi. Allah'ın izni ile benden çok kişi alıyorlar. Yani bir nevi oldu gibi.

Bu süreçte zor zorluklar çektim. Çok bekledim,ağladım, üzüldüm,ezildim. Yalnız kaldım,çaresiz kaldım,içime attım,patladim. Şükür Rabbime ki sabrimin sonunu verecek inşallah.

Gel gör ki, sevdiğim insan. Sevdiğim insanla ne olacağız ben bilmiyorum. Ayrı sehirlerdeyiz atanmami bekliyorduk evlenmek için. Şimdi diyorum ki atanirsak bile nasıl evleneceğiz. Adam başka yerlerde iş nasıl bulacak, bulsa nasıl gelecek. Atanacagim il bir muamma

Diyeceksiniz ki onunla oturup konussana bize ne soruyorsun. Konuşuyorum. Konuşuyorum da adam hayırlısı deyip duruyor. Ben ne yapayım şimdi :KK43: atanmak istiyorum ama bu beyfendi ne olacak. İş nasıl bulacak bilmediği memleket iş bulsa nasıl gelecek gelse nasıl evleneceğiz hayır olsun inşallah.

Herşeyi siz dusunurseniz hasta olursunuz. Birakinda sevdiginiz bey düsünsun bunlari.

Benim bi tanidigim da sizin durumunuzdaydi tabi onlar evlendi ayri ayri sehirde yasadilar bir sene:halay: ama daha sonrasi icin dilekcesini yazdi esinin bulundugu sehire gidebildi. (Buarada tanidigim ogretmendi)

Öyle
Önceliğiniz işiniz olsun. Sonrada hakkinizda hayırlısı olsun ınşaallah .
Düşünmenin hic birseyi 33 yasimda kesfettim. Artik uzun planlar yapmıyorum
Öyle olacak çünkü buna ihtiyacım var. Ama atandik diye de ayrılık olur mu anlamadimki ona üzülüyorum. Basaramayacagiz gibi görünüyor :(

Herşeyi siz dusunurseniz hasta olursunuz. Birakinda sevdiginiz bey düsünsun bunlari.
tek istediğim atanmamdi şehri bile onemsemedim. Şimdi böyle bir sorun var danışmak istedim. O düşünecek yani ben ne yapabilirim ki değil mi ama bilmediği şehir olacak biliyorum işi de hazır olmayacak o şehirde ama yapabilecegim şey yok

Öyle elbet olmaz. Ben benim kendime göre sebeplerimden dolayı bu mesleği seçip atama bekledim. Kendisiyle tanıştığım günden beridir de biliyor. Yeni çıkmadı meydana durumum. Ama nasıl bir yol izlemeliyiz bilemiyorum. Kendisi nasıl bir hareket yapmalı bu konuda
Hiçbirşey yapmamalı.
Siz atanın hele yeriniz belli olsun. Belki siz yapamayacaksınız istifa edeceksiniz yaşamadan bilinmez. Bir yıl herkes yoluna baksın işinin peşinde olsun sonra bakarsınız aceleye gerek yok. Yaklaşık 5sene tayin olmadan görev yapacaksınız sanırım. Arkadaşınız da biliyordur durumu. Size mani olmak da istemez bence en mantıklısını yapıyor. Atandığınız yerdeki imkanları araştırırsınız sonra karar verirsiniz.
Hayırlısı...

Valla benimde bir tanıdığım kadın Ankara'da üç yıl atanınca çalıştı adam İzmir'de çalıştı sonra kız tayin oldu nihayet şimdi ev alıp bebekte yaptılar nihayet kavuştular sende bir işine başla bakalım sonra gidisata göre bir yol alırsınız ama sana tavsiyem önce iş

Elektrik mezunu bulunduğu şehir de işi resmen hazır şu an okulunun bitmesini bekliyordu askerligini filan da yaptı yani okul bitecek bu yıl işi de bal gibi hazır. Ama ben onun bulunduğu şehire atanamiyorum çünkü alım yok
Himm zor bir durum ne kadarlik berabersiniz?
Sanki umursamaz gibi ki hayırlısı deyip duruyor acaba?

Back
X