• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenebilir miyiz

Arkadaşlar yorumlariniz benim için çok kiymetliydi düşünerek yorum ysptiginizicin teşekkür ediyorum dediğiniz gibi önce atanacagim kesinlessin olursa yeri bir belli olsun sonrasinada o zaman bakacağım şimdi dereyi görmeden pacayi sivamayim dediğiniz gibi

Çözüm için teşekkürler ancak en az 5 yıl tayin hakkı yok sonrasında da dediğiniz gibi birini bulursak tayin isteyeceğiz. De o zamana kadar ne olacak ben bilmiyorum bir erkek olarak o nasıl hareket etmeli
5 yıldır çalışıyorum. 2 yıldır evliyiz ve hep uzaktaydık birbirimizden. Ben de sağlıkçıyım ve hala eş durumu olup olmayacağı belli değil. Belirsizliğin olduğu bizde de belliydi en başında ve karşılıklı kabullendik anlayışla karşıladık. Hafta sonları görüşüyoruz sadece. Ona rağmen çok güzel bir evliliğim var diyebiliyorum hiç pişman olmadım. Ne o işini bıraktı, ne de ben bırakmayı düşündüm. Allah büyük dedik umudumuzu kaybetmiyoruz inanıyorum bir gün aynı şehirde yaşayacağız. Yani eğer gerçekten senin için doğru insanın o olduğunu düşünüyorsan anlayışla karşılayacaktır biliyorum zor bir süreç ama İnan ki sevince katlanıyor insan uzaklığa.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki yıldır atama bekliyordum ve şimdi bir atama olacak. Bu sefer kesin olacak gibi. Allah'ın izni ile benden çok kişi alıyorlar. Yani bir nevi oldu gibi.

Bu süreçte zor zorluklar çektim. Çok bekledim,ağladım, üzüldüm,ezildim. Yalnız kaldım,çaresiz kaldım,içime attım,patladim. Şükür Rabbime ki sabrimin sonunu verecek inşallah.

Gel gör ki, sevdiğim insan. Sevdiğim insanla ne olacağız ben bilmiyorum. Ayrı sehirlerdeyiz atanmami bekliyorduk evlenmek için. Şimdi diyorum ki atanirsak bile nasıl evleneceğiz. Adam başka yerlerde iş nasıl bulacak, bulsa nasıl gelecek. Atanacagim il bir muamma

Diyeceksiniz ki onunla oturup konussana bize ne soruyorsun. Konuşuyorum. Konuşuyorum da adam hayırlısı deyip duruyor. Ben ne yapayım şimdi :KK43: atanmak istiyorum ama bu beyfendi ne olacak. İş nasıl bulacak bilmediği memleket iş bulsa nasıl gelecek gelse nasıl evleneceğiz hayır olsun inşallah.
Ee bence de hayırslısı bana biri hayırlısı dese ben bunu hayır diye algılardım kısacası

Çözüm için teşekkürler ancak en az 5 yıl tayin hakkı yok sonrasında da dediğiniz gibi birini bulursak tayin isteyeceğiz. De o zamana kadar ne olacak ben bilmiyorum bir erkek olarak o nasıl hareket etmeli
Onun imkanı varsa yanına gelsin yoksada yapabileceği birşey Yok tek yapabileceği şey senin becai işin parasını o versin :KK48: sonuçta henüz evli değilsiniz be kadar ciddi olursanız olun hadi olmadı? Hem parandan hem huzurundan olursun

Back
X