Evleneceği kişinin ailesinin cimri olduğunu düşünenler..

Bazı yerlerde size hak veremiyorum. Çok çeşitli yemek beklemek, kahvaltıda meyve olmasını istemek, nişanlının her beğendiğini almasını beklemek gibi. Herkesin kültürü, imkanları farklı. Bu kadar beklentili olmamalı insan.

Ama nişanlınızın size o kadar çirkin ifadeler kullanmasını nasıl affedersiniz anlamıyorum. Ben onu değiştirim deyip kendinizi kandırıyorsunuz. Kimse kimseyi kolay kolay değiştiremiyor. Şimdi böyle olan adam evlenince ne huyları çıkacak, sakladığı hangi yönleri çıkacak Allah bilir.

Belli ki iki ailenin hayata bakışı çok farklı. Bu kadar mutsuzken bile bile lades demeyin.

evet annem babam da öyle diyor seviyor beni diye kıyamıyorum ağıyor sızlıo 2 kez 3 kez ayrılmak istedim zamanında hep ağladı. seviosa niye böle kotü kelime kullanıyor anlamıyorum düzelir diye brakamadım bu güne kadar evliliğe bişi kalmadı mutsuzluk var içimde ben bi anda evlenmek istemiyom da diyemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum siz evlimisiniz,, herkez değişmez kotüye gider dio kimiside duzelir dio hanımköylü olur dio annesi bişi dediğinde azarlıyor hemen bana da yaparmı diom ((

Evet evliyim. Evlenince sihirli değnek değmiş gibi değişen kimseyi görmedim. Ufak tefek değişiklikler elbette oluyor. Ama nişanlıyken erkekler çok daha kibar , kendini beğendirmek için zaman zaman yapmacık da davranıyor yalan da söylüyor malesef.

Bir de her horoz kendi çöplüğünde öter. Erkekler de evinde aslan kesilir.

İçin mutsuzken asla ama asla evlenme. Evliliğin getirdiği stresleri ve zorlukları kaldıramazsın sonra.

ayy anlattıklarını okudumda benm de buna benzer bi erkek arkadasım vardı. gezmeyi, para harcamayı hiç sevmez demeyeyim de gereksiz görürdü. ne zaman bişey yapalım desem ne gerek var evde oturalım cay demleyelim derdi. yılbasında bile çay demlediğimi hatırlarım:)) öle ortamlardan falan da anlamazdı. hep ben yol yordam gösterirdim. ailesi zengin olmasına ragmen para isteyemezdi.tek güzel yanı çok romantikti özel günmüş süprizmiş atlamazdı o yüzden ilk 1 yıl çok batmadı insanın gözü kör oluyo ya . sonra sonra arkadaslarımın sevgililerine bakıyorum yada etraftaki insanlara ben bunu haketmiyorum demeye başladım ve çok zor oldu ama ayrıldım. şimdi evlenicem başka biriyle 2 ay sonra ve çok mutluyum.
yani demek istiyorum ki seni haketmediğine dair en ufak bir şüphen varsa o iş olumluya genelde dönmüyo ve bir gün gerçekten bir çok yönden seninle ailenle uyumlu biri çıkacaktır karşına. evlenince zaten ister istemez hayat monotonlaşıyo e sizin şimdiden öle bir hal almış gibi. ha değişir mi değişebilir ama evliliğe kafanda bir sürü soru işaretiyle girmek senden neler götürecek ??

seviyorum diye deseydiniz eh anlardım.

ama "seviyor beni diye kıyamıyorum" da ne demek... kendinize gelin bir an önce ,
çünkü seviyor diye kıyamamakla asssssla evliliğinizi yürütemez mutlu olamazsınız. çok gördüm.

tüm cevapları okumadım ama çok beklenti içindesiniz ve çevrenizin dolduruşuna gelmişsiniz.
şimdiden böyleyse işiniz zor
yok kardeşiniz benim nişanlım ödedi demiş, yok babanız küstüm pastayı yemedim demiş bunlar çok ayıp şeyler
kültür görgü diyorsunuz ama yemeği az bulmak, o ödedi ben ödedim yapmak bence çok daha ayıp.

sizin sıkıntınız çevrenizdekilerin ( anne, baba, kardeş) nişanlınızı ve ailesini beğenmeyip onlara kötü not vermeleri ve sizi doldurmaları.
ama bir düşünün nişanlınızın ailesiniz yaptıklarını size layık bulmayanlar sizin aileniz yani sizi olduğunuz halinizle değil de olduğunuzdan çooooooooook daha değerli görenler.
ya onlara hiç aldırma ya da bu işi çok uzamadan bitir çünkü emin olmadan evlenip karşındaki insanı üzmeye de hakkın yok.

anne-babanın dolduruşu mu olur anne baba bizim iyiliğimizi düşünür. kardeşimden öğrenmedim hesap odediğini nişanlısının,benim nişanlım söyledi muhabbet arasında..babam da söylemedi ben suratları asıktı sordum.. ailecek bizimle uyumsuz olduğunu söylemeleri zaten gerekmiyor mu? emin değilim evet simdi de cok üzülecekkk

Merak ettim ne oldu evlendiniz mi o kisiyle ?

Bunu okuuyunca yazmadan geçemedim.. Sizin adınıza çok üzüldüm bence evlilik konusunu bir kere daha düşünün iyice içinize sindirin.. Problemsiz ilişkilerden sonra bile evlilik ve düzen oturtmak zor iken bu insanla nasıl olur bilemiyorum ki o zaman daha çok batacak sana her şey..... İyi düşün.

Bana kontor bile atmayan adamdan ne beklenir ki diyorsun. nisanlin hakkinda bunu diyebiliyorsun. Ben kontorum bitince babamdan bile isteyemiyorum utaniyorum. Bence ortada iki tarafli bi gorgu meselesi var. Insanlar pulav yapmis tavuk yapmis sarma yapmis mangallik almis. Siz pilava kuruydu bilmem neydi diye bahane buluyorsunuz. Bu nedir simdi siz normal misiniz peki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu cok eskiymis ya siz coluk cocuga bile karismissinizdir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam cevap yazacaktım konunun eski olduğunu farkettim o kadar sayfa geriye gidip nasıl bulup çıkarıyorlar üzenden kaç sene geçmiş konuları bilmem yani konunun geçerliliği kalmamış ya ayrılmış ya evlenmiştir neolduysa oldu bu kadar güncel konu varken. Yazmadan önce o kişinin profiline girin aktif mi giriyor mu siteye oradan da ne olup bittiği anlaşılır yazdıklarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…