- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
o henuz kocası değil ..ama ben sana bısey soylıyeyım bu tip erkeklere kadınlıkta sökmüyor anacım..
Bazı yerlerde size hak veremiyorum. Çok çeşitli yemek beklemek, kahvaltıda meyve olmasını istemek, nişanlının her beğendiğini almasını beklemek gibi. Herkesin kültürü, imkanları farklı. Bu kadar beklentili olmamalı insan.
Ama nişanlınızın size o kadar çirkin ifadeler kullanmasını nasıl affedersiniz anlamıyorum. Ben onu değiştirim deyip kendinizi kandırıyorsunuz. Kimse kimseyi kolay kolay değiştiremiyor. Şimdi böyle olan adam evlenince ne huyları çıkacak, sakladığı hangi yönleri çıkacak Allah bilir.
Belli ki iki ailenin hayata bakışı çok farklı. Bu kadar mutsuzken bile bile lades demeyin.
evet annem babam da öyle diyor seviyor beni diye kıyamıyorum ağıyor sızlıo 2 kez 3 kez ayrılmak istedim zamanında hep ağladı. seviosa niye böle kotü kelime kullanıyor anlamıyorum düzelir diye brakamadım bu güne kadar evliliğe bişi kalmadı mutsuzluk var içimde ben bi anda evlenmek istemiyom da diyemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorumsiz evlimisiniz,, herkez değişmez kotüye gider dio kimiside duzelir dio hanımköylü olur dio annesi bişi dediğinde azarlıyor hemen bana da yaparmı diom ((
evet annem babam da öyle diyor seviyor beni diye kıyamıyorum ağıyor sızlıo 2 kez 3 kez ayrılmak istedim zamanında hep ağladı. seviosa niye böle kotü kelime kullanıyor anlamıyorum düzelir diye brakamadım bu güne kadar evliliğe bişi kalmadı mutsuzluk var içimde ben bi anda evlenmek istemiyom da diyemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorumsiz evlimisiniz,, herkez değişmez kotüye gider dio kimiside duzelir dio hanımköylü olur dio annesi bişi dediğinde azarlıyor hemen bana da yaparmı diom ((
tüm cevapları okumadım ama çok beklenti içindesiniz ve çevrenizin dolduruşuna gelmişsiniz.
şimdiden böyleyse işiniz zor
yok kardeşiniz benim nişanlım ödedi demiş, yok babanız küstüm pastayı yemedim demiş bunlar çok ayıp şeyler
kültür görgü diyorsunuz ama yemeği az bulmak, o ödedi ben ödedim yapmak bence çok daha ayıp.
sizin sıkıntınız çevrenizdekilerin ( anne, baba, kardeş) nişanlınızı ve ailesini beğenmeyip onlara kötü not vermeleri ve sizi doldurmaları.
ama bir düşünün nişanlınızın ailesiniz yaptıklarını size layık bulmayanlar sizin aileniz yani sizi olduğunuz halinizle değil de olduğunuzdan çooooooooook daha değerli görenler.
ya onlara hiç aldırma ya da bu işi çok uzamadan bitir çünkü emin olmadan evlenip karşındaki insanı üzmeye de hakkın yok.
anne-babanın dolduruşu mu olur anne baba bizim iyiliğimizi düşünür. kardeşimden öğrenmedim hesap odediğini nişanlısının,benim nişanlım söyledi muhabbet arasında..babam da söylemedi ben suratları asıktı sordum.. ailecek bizimle uyumsuz olduğunu söylemeleri zaten gerekmiyor mu? emin değilim evet simdi de cok üzülecekkk
aileler tanısana kadar anlayamadım ki. annesiyle konusuyodum ay cok tatlı dilli diyordum sevdi beni diyordum.. gereksiz gereksiz konusan bi tip zaten.. ben hep seviyeli sanırdım onları. bana kontür almayan yüklemeyen adamdan ne beklenirdi ki.. kontür için bile dediki karım değilsin ki sana kontur alim daha babamın evindeymşim , nişanı atmazsam zaten sırf onca para harcandığı için atmam diyordu yoksa kolay olurmus ayy ne yüzsüzmüşümm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?