- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
sende dertliymişsin kardeş bunlar bize borç odetmicekmiş ama baska taraftan burnumuzdan gelicekkk
Uzaktayken bu detayları görmek mümkün olmamış.
Evlenmek için,acele etmemeni ve çok iyi tanımaya çalışmanı öneririm.
Kendisini tanımak evet ama yaşayışını,ailesini,adetlerini görmek bambaşka...
Cimri olmayabilirler,olanakları kısıtlı olabilir.Veya görgüleri,adapları farklıdır.
Sonuçta bunlar da cimrilik kadar önemli etkenler.
Daha yakından tanımak,gözlemek lazım...
ay canım valla cok hosuma gitti bu lafın.. uyarıyo rabbim beni doğru diosun ama ben uzulmesin diye düzelir dedim bekledim ama telefonda kavga edincede cok ağlatıyo beni. huyunu bıraktırırım diom ama olmicak gibi. hayata olan umudumu mutluluğumu çaldılar sanki benden zewk almıom bişiden. benide görseniz güleryüzlüyümdür param olsun arkadaslarıma harcamak benim için cok güzel mutluluk vericidir(((
ilk görüştüğümüzde anlamıstım.. adam gibi oturum yemek yememiştikte acımdan olmüstüm.. bakkaldan bana sekerli bisküvi kola alıyor 2sine sinirlendim zaten yahu insan gibi oturalım yiyelim surda dedim acıktım demesem acıkmıyordu adam
suç bende nişanlanmadan evvel ailemi götürmeliydi cok benzin gider dedi gerek yokki dedi nişanlım nasılsa evlencekmişiz( huyu değişmezse evlenmek istemiyorum ben evlenirsem cok muttsuz olurum dimiiii
herkez değişmez diyor herkezin fikri aynı hep ileride değişir onunda eli açık olur diyorum kendimi kandırıom sanırım.. ama ona sorarsanız ben cimri değilim der.. ben onunlayken ne içsem diye değil hangisi ucuzdur die fiyat bölümüne bakar oldum Allahım yardımıcı olur inşallah bana kalan en zor iş nasıl bitircem..
Söyle bişi var gittiğimiz gün bastan savma bi yemek yapılmış kuru pirinç pilavı tavuk bi kaçtane üstünde. sarma bide sulu yemek vardı sanırım. pikniğe gittik 2.gün herkez aç kalktı kendileri de dahil. benim babam onlar geldiğinde bi sini dolusu adana kebap ve tavuk yaptı. zoruma gidiyo.. topluluk dediğim kardeşimle nişanlısı 4 ümüz gittik 2.sindede enişte odemiş öğreneli 3 4 gün oldu zaten. hiç ısrar etmiyo. işine gelio. söyleyincede banane ben senin için geldim onlar için değil demiş madem ole çay içsin o zaman odemicekse haksızmıyım kardeşş:26:(
ilk görüştüğümüzde anlamıstım.. adam gibi oturum yemek yememiştikte acımdan olmüstüm.. bakkaldan bana sekerli bisküvi kola alıyor 2sine sinirlendim zaten yahu insan gibi oturalım yiyelim surda dedim acıktım demesem acıkmıyordu adam
bana göre misafirperverlikten daha çok kayınvalidenin sana çalış demesi sorun çalışıp çalışmamana o karar veremez ki
bilmem bizim o tarafta misafir onemlidir dünür cok daha fazla yazık annemle babama hep cok sıcak misafirperver bi dünür damat istediler ona üzülüyom.. hepsi dikilmişti herşey pişti daha dikiliolar oturmamızı bekliolar annesi babası diyorum ya onlarda farkettiler ne kadar az olduğunu masada görüntü görülmeliydi yaşamak gerek o anı. nişanlım sinirlendi ee oturun artık die .. dier ikram dersem ona da sasırırsın. anneler ve babalar evde kaldı bi gün dısarı cıktık aksam bizde. annemle kaynana pasta vardı onu kesip tabaklara koycaklarmıs benim kayınpeder elini beline koymus annemin yanında SEN ONU COCUKLARA YAPTIM DİYOSUN ONLAR GİDİNCE Mİ ÇIKARIOSUN demiş offff(( annem bozulmus yemiş yinede ama babam yememiş alınmış.. yanımızda ısıkları kım açık bıraktı.. ekmek niye cok aldın die karısına söyleniyo yanımızda bayat ekmekler varmıs ya nasılsa ne gerek varmıs alıomusss ((( al bide bunu oku canım daha bunlar bi kaçı hepsini yazsam varya sok sok sok
suç bende nişanlanmadan evvel ailemi götürmeliydi cok benzin gider dedi gerek yokki dedi nişanlım nasılsa evlencekmişiz( huyu değişmezse evlenmek istemiyorum ben evlenirsem cok muttsuz olurum dimiiii
kızlarr canlarım ağlıcam nerdeyse nerden bulaştım ben buna yaaa
çok inatcı ama değiştirebilcem mi sence.. sinirlenir özür dilemez ben üzülünce de hiçççç
bu yazdıklarım cok az bölümü canım simdi sen bole yazdın ya gercekten kendime kızdım ne midesizmişim diyorum zaten boyu posu yuzu güsel diye kandım. ailesi ayrı dert kendi huyu ayrı bide asosyal para harcamayı sevmeyen konusmayı muhabbeti bilmeyen insanla hala dewam ediyom valla cok salağımmmmm.. hele de annem merhametsiz diyo seni uzer diyoo(((
Aile cimri otesi cimri.
Nisanlin desen yemege cikartmak yerine biskuvi kola aliyor sana. Dusunmek bile istemiyorum.
Senin ailen de fedakar ve verici.
Ben olsan aynen yuzugu eline veriridim. O kadar cok sinyal vermis ki evlenince mutsuz olacagina dair.
Anneni kesinlikle dinlemelisin. Asla evlenmek icin evlenme, belli ki yasin daha kucuk.
yaşı 26 imiş canım küçük bi kız değil.ve cocuk azcık da olsa haklı.bi kız tabiri caizse kendini agırdan satmazsa olacagı budur yemege de cıkarmaz hediyeler de almaz.kendisi demiş 6 ay içinde geldin nişanı yaptın yaptın yok yapmadın ayrılırım diye.26 yasında bir insan oturur düşünür eksisi atrısı ne olur diye.ama arkadas garip davranmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?