- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
KIZLAR BANA YARDIMCI OLUN DÜŞÜNCELERİNİZE VE TECRÜBELERİNEZE ÇOK İHTİYACIM VARBEN YAKLAŞIK 1 SENEDEN FAZLADIR NİŞANLIYIM. İSTANBULA GELİN GİDİCEM VE NİŞANLIMLA 4 SENELİK BELKİDE DAHA FAZLA BİR BİRLİKTELİĞİMİZ OLDU UZAKTAN UZAĞA ARADA Bİ GELİP GİDEREK.. NİŞANLANDIK SONRA AİLESİYLE AİLEM NİŞANDA TANISTI. COK SEVDİLER ONCE GÜLER YÜZLÜLERDİ BİZE GELDİKLERİNDE AMA TA Kİ BİZ DE ONLARI GÖRMEYE CEWREDEN ARASTIRMAYA GİDENE KADAR MİSAFİRPERVERLİK SIFIRDI ANNEM VE BABAM COK MUTSUZDULAR 3 GÜN KALDIK SADECE Bİ DEFA EVDE YEMEK PİŞTİ KISACASI BEKLENİLEN İLGİ YOKTU. TABAK CANAK DESENİZ SANKİ SIRADAN BİRİ GELMİŞ. BİZDE TEK BARDAKLARLA TABAKLARLA MİSAFİR KARSILANMAZ DİYENLERDENİZ.. Anlayacağınız kültür farkımız cok fazla elleride cok sıkı nişanlım herseyin fişine bakan biri. topluluukta bi yere gidildiğinde ben ödim diye ısrarcı değil ve ben cok utanıyorummm (( bişiler yazınnnn:18::18:
aileler tanısana kadar anlayamadım ki. annesiyle konusuyodum ay cok tatlı dilli diyordum sevdi beni diyordum.. gereksiz gereksiz konusan bi tip zaten.. ben hep seviyeli sanırdım onları. bana kontür almayan yüklemeyen adamdan ne beklenirdi ki.. kontür için bile dediki karım değilsin ki sana kontur alim daha babamın evindeymşim , nişanı atmazsam zaten sırf onca para harcandığı için atmam diyordu yoksa kolay olurmus ayy ne yüzsüzmüşümm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
KIZLAR BANA YARDIMCI OLUN DÜŞÜNCELERİNİZE VE TECRÜBELERİNEZE ÇOK İHTİYACIM VARBEN YAKLAŞIK 1 SENEDEN FAZLADIR NİŞANLIYIM. İSTANBULA GELİN GİDİCEM VE NİŞANLIMLA 4 SENELİK BELKİDE DAHA FAZLA BİR BİRLİKTELİĞİMİZ OLDU UZAKTAN UZAĞA ARADA Bİ GELİP GİDEREK.. NİŞANLANDIK SONRA AİLESİYLE AİLEM NİŞANDA TANISTI. COK SEVDİLER ONCE GÜLER YÜZLÜLERDİ BİZE GELDİKLERİNDE AMA TA Kİ BİZ DE ONLARI GÖRMEYE CEWREDEN ARASTIRMAYA GİDENE KADAR MİSAFİRPERVERLİK SIFIRDI ANNEM VE BABAM COK MUTSUZDULAR 3 GÜN KALDIK SADECE Bİ DEFA EVDE YEMEK PİŞTİ KISACASI BEKLENİLEN İLGİ YOKTU. TABAK CANAK DESENİZ SANKİ SIRADAN BİRİ GELMİŞ. BİZDE TEK BARDAKLARLA TABAKLARLA MİSAFİR KARSILANMAZ DİYENLERDENİZ.. Anlayacağınız kültür farkımız cok fazla elleride cok sıkı nişanlım herseyin fişine bakan biri. topluluukta bi yere gidildiğinde ben ödim diye ısrarcı değil ve ben cok utanıyorummm (( bişiler yazınnnn:18::18:
ilk görüştüğümüzde anlamıstım.. adam gibi oturum yemek yememiştikte acımdan olmüstüm.. bakkaldan bana sekerli bisküvi kola alıyor 2sine sinirlendim zaten yahu insan gibi oturalım yiyelim surda dedim acıktım demesem acıkmıyordu adam
Görgüsüzler diye düşünüyor benim ailemdene kotü bişi sevdin nişanlandın ailen beğenmiyor üzülüyor basta bişi demediler ama ne kadar tutucaklar ki. Babam bana ilk basta nişanlımı söyledi konusmuyo bi ağzından zorla cümle alıosun dio sen bunla bi omür nasıl geciricen diyo. Sen bilirsin ama diyo Nerden buldun bunu dedi babam gelince ayağa kalkma huyları yoktu babam cok sinirlenmişti. Annem mutsuz olursunuız dio cok inat cunku ben de oyleyim.. Kavga ederken ağzına gelenide soyler ailemi görgüsüz bile yaptı. gerdanlık istemek görgüsüzlükmüş
arkana bile bakma topuk:)))) ilerde daha bi cimri olur bu cinsler.hani görgüleri olmasa anlarım.beceremeyebilirler.ama yapıo ve az yapıolarsa cimriler işte:) gerdanlık istemek görgüsüzlük değil almamak görgüsüzlüktür.bunuda eşim öğretti bana.ben istemedim o zorla aldı.damat ne taktı diicekler dedi.(istememe nedenim yarıyarıya bozduruluo benimde altın merakım yok takmam takmadımda zaten) yarın bişi istiiceksin ne luzumu var olacak.bebek bekleyeceksin bişeyler almak isteyeceksin içinde kalmasın demeyecekler ne gereği var olacak.zaten anladığım kadarıyla aman amanda sevmiosun.yola gitsin.benim kuzen biriyle nişanlanmıştı zamanında o geldi aklıma adam elektrikten tasarruf için tel.iş yerinde şarz ediodu:))) valla kuzi silkeledi gitti:) sende öle yap.
Sırf bunun için ayrılmayı düşünme dışarda ne pislikleri var. Neyse tabi sen bundan rahatsız oluyorsan değiştirebilirsin kocanı. Bu tipler ailesi gibi davranır ve en doğrusu oymuş gibi gelir bunlara ama erkekleri yola getirmek kolaydır accık kadınlığını kullanıver :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?