- 8 Haziran 2024
- 324
- 216
- 23
Anladım. Öyle olan Türk erkeğini de biz ne yapalım ama. Şimdi bu kişiyle siz olsaydınız mutlu olacak mıydınız gerçeklere bakalım. Annesi beyni olmuş. Evlenip ayrılsan inan daha zor olacaktı. O da biliyor yaptığının kendisi demiş günah işlemedim yapmadım vs vs. Kendisini kandırıyo. Belki annesine bile anlatmış olabilir öyle tiplerde var. Kendinizi geçmişinizle vuracak yargılayacak kişilere layık görmeyin. O tiplerle evli kalınca inanın şuanki yaşadığınızdan daha ağır şeyler yaşıyorsunuz. Artık erkeklerde evlilik ciddiyeti de pek kalmadı. Güven için bişey diyemiyorum. Ama bazı duyguların zıddı olmalı ki diğerinin değeri anlaşılsın. Bu üzüntüden güçlenecek ve bir daha ana kuzularına inanmamayı öğrenmiş olacaksınız. Kendi seviyenizin atladığını düşünün. Hayat maalesef pişirirken yakıyo biraz.Ben bekarete önem veren birisi değildim bekaretim bozulmamışken de bir çok kişiyle birlikte olan birisini sevdim onu gönlüme kabul ettim önemli olan geçmişin değil şuan ben varım gelecek daha önemli derdim hala da öyle düşünüyorum zaten hiç bir ilişkimde kimseye geçmişini sormam ama türk erkekleri böyle düşünmüyor ben herkesle herşeyi yaşayayım ama evleneceğim kız bakire olsun diyor. ben zaten yaralı biriydim çok güvendim çok sevdim ondan önce kimseye yaklaşmadım ama beni böyle sırtımdan vurması çok travma yarattı ve ondan sonra da kimseye yaklaşamıyorum...