Evleneceğim adam beni annesi istemedi diye terketti

Haklısınız biliyorum ondan ne baba olurdu ne iyi bir eş ben kendime yanıyorum birde utanmadan bana çok şey kattın iyi anlamda beni çok değiştirdin iyi geldin dedi ben onu iyileştirirken o beni enkaza çevirdi sonra da ben senide yaşadıklarımızı da sildim ezdim geçtim kendimi seçtim sevmiyorum seni dedi
Yaşadıkların çok üzücü geçmiş olsun.
Şunu merak ediyorum ilişki yaşadığınız zamanlarda sevgisinden şüphe duymadınız mı hiç. Sevmeyen adam belli eder. Belli etmesede kadınlar hisseder.

Annem seni alacak herhalde dediği an ayrılmalıydınız.
Gerisini de hiç düşünmeyin, zaman her şeyin ilacı.

Annem seni begendi alacak galiba diyen birine basinda tekmeyi bassaydiniz keske . Krolar resmen. Sen kimsin senin annen kim? Acikcasi annesinin olaydan haberi bile yoktur. Sakin ama sakin uzulmeyin lutfen daha 22 yasindasiniz piril piril bi hayat var önünuzde. Size deger veren birileriyle düsunun kendinizi ilk seni seviyorum diyene degil daha cok gencsiniz oncelikle kendinizi kesfedin sonra bakarsiniz önünüze

Ben bekarete önem veren birisi değildim bekaretim bozulmamışken de bir çok kişiyle birlikte olan birisini sevdim onu gönlüme kabul ettim önemli olan geçmişin değil şuan ben varım gelecek daha önemli derdim hala da öyle düşünüyorum zaten hiç bir ilişkimde kimseye geçmişini sormam ama türk erkekleri böyle düşünmüyor ben herkesle herşeyi yaşayayım ama evleneceğim kız bakire olsun diyor. ben zaten yaralı biriydim çok güvendim çok sevdim ondan önce kimseye yaklaşmadım ama beni böyle sırtımdan vurması çok travma yarattı ve ondan sonra da kimseye yaklaşamıyorum...
Belki yanlış anlayan çıkar, çok da fifi… bekareti duran ama herşeyi yaşamış da çok kadın var. Bekaret var mı var. Cinselliği yaşamış mı evet. Ne anlamı kaldı ozaman🤪

bekaret ne için önemli, din için… dinde de bekaret değil zina der… bu erkeğinde organında zar olmadığı için bekareti kaybetmemiş mi oluyor, yooo… inanıyosanız ; af dileyeceğiniz yer ; her haltı yedikten sonra bakire olsun banane diyen erkek olamaz. Allah’tır. İnanmıyorsanız sizin için önemi de yok.

Ama ilk önce Kendinizi affedin. O herifle evlensen ne evlenmesen ne… bundan sonrası için dikkat edersin. Ki adam baştan annem seni severse demiş… ben sevdim diyememiş erkekten, bişi olmaz…

Merhaba kızlar evleneceğim dediğim adam annesi beni istemediği için terketti benim psikolojim mahvoldu yıkıldım... Terketmesinin sebebi annesiydi ilk başlarda herşey çok güzeldi sürekli seninle evleneceğim annem seni alacak galiba seni sevdi falan derdi o zamanlar hoşuma giderdi ama şimdi cümlenin tuhaflığını farkediyorum. Derdimi kimseye anlatamıyorum bana umutlar verdi ve beni bekaretimi vermem için ikna etti buna rağmen çok korkmuştum tam olarak birliktelik olmadı çünkü yapamadı ama yine de k@n geldi ve bekaretim bozulmuş oldu bişey olmaz sorumluluğu alacağım zaten evleneceğiz demişti ve ben onu çok sevmiştim sonrasında annesi bomboş bir sebepten kendisi sürekli beni beğenmiyordu kusur buluyordu istemiyorum onu dedi ve sevgilimde annem ne derse o dedi beni terketti bana bunu nasıl yaparsın bekaretimi aldın beni ortada bıraktın hani sorumluluk alacaktın dediğimde ise ben kötü bişey yapmadım ben kötü birisi değilim anne sözü dinledim günaha girmedim hata yapmadım ben sorumluluk alıyorsam sende alacaktın dedi (aldığı hiç bir sorumluluk yok) bana çok ağır laflar etti saymadığı hakaret kalmadı. arkasından konuştuğu insanlarla arkadaşlık etti birsürü kızla flörtleşti yakınlaştı olan bana oldu kimseye söyleyemiyorum çok kötü durumdayım atlatamıyorum ben sadece onu çok sevmiştim çok güvenmiştim nolursa olsun yanımda durur arkamda olur demiştim evleneceğiz diye düşünmüştüm şimdi kimseye güvenemiyorum çok üzgünüm yaşamak istemiyorum
İnsanlara bu kadar güvenmeyin. Emin olun annenin istemediği evlilikler mutlaka bitiyor sizin ki başta bitmiş hayatınıza bakın. Bekaret olayı sizin için çok önemliyse psikolojik tedavi almanızı öneririm. Olan olmuş hayatınızı yaşamaya çalışın.

Cinselliginizi yasadiginiz icin kendinizden utanmayi bunu kotu biseymis gibi gormeyi birakmakla baslayabilirsiniz iyilesmeye oncelikle. Karsilikli yasandi bitti o kisinin sonrasinda soyledikleri hicbir sey dogru degil ve onun pis karakterini gosterir.
Tamam agir bi hayal kirikligi yasamissin ve uzerinden 1 yil gecmis. Bu 1 yil senin omrunden giden koca bir yil senin baska hayatin var mi? Bu omur baskasina yillarini vermek icin cok kisa. Hayatina birini almaya calis demiyorum ama oncelikle bu toksik baglanmadan ve kendine acimaktan kurtulman lazim. Ayrica tum turk erkekleri oyle degil asla. Benim esim asla takilmadi bekaret meselesine 15 yildir beraberiz oyle bir konu bile olmadi. Cevremde de cok arkadasim var beraberlkk yasayip baskasiyla evlenen. Duzgun bir insanla karsilas yeterki ve iliski kuracagin adamin karsisinda bu konuda sakin egilip bukulme. Konusu acilmiyosa ayy ben bakire degilim soyle oldu boyle oldu diye sakin anlatma. Ozellikle takan birine benziyosa da en basindan yol ver cunku kimse senden degerli degil. En kisa zamanda atlatman dilegiyle❤️

Merhaba kızlar evleneceğim dediğim adam annesi beni istemediği için terketti benim psikolojim mahvoldu yıkıldım... Terketmesinin sebebi annesiydi ilk başlarda herşey çok güzeldi sürekli seninle evleneceğim annem seni alacak galiba seni sevdi falan derdi o zamanlar hoşuma giderdi ama şimdi cümlenin tuhaflığını farkediyorum. Derdimi kimseye anlatamıyorum bana umutlar verdi ve beni bekaretimi vermem için ikna etti buna rağmen çok korkmuştum tam olarak birliktelik olmadı çünkü yapamadı ama yine de k@n geldi ve bekaretim bozulmuş oldu bişey olmaz sorumluluğu alacağım zaten evleneceğiz demişti ve ben onu çok sevmiştim sonrasında annesi bomboş bir sebepten kendisi sürekli beni beğenmiyordu kusur buluyordu istemiyorum onu dedi ve sevgilimde annem ne derse o dedi beni terketti bana bunu nasıl yaparsın bekaretimi aldın beni ortada bıraktın hani sorumluluk alacaktın dediğimde ise ben kötü bişey yapmadım ben kötü birisi değilim anne sözü dinledim günaha girmedim hata yapmadım ben sorumluluk alıyorsam sende alacaktın dedi (aldığı hiç bir sorumluluk yok) bana çok ağır laflar etti saymadığı hakaret kalmadı. arkasından konuştuğu insanlarla arkadaşlık etti birsürü kızla flörtleşti yakınlaştı olan bana oldu kimseye söyleyemiyorum çok kötü durumdayım atlatamıyorum ben sadece onu çok sevmiştim çok güvenmiştim nolursa olsun yanımda durur arkamda olur demiştim evleneceğiz diye düşünmüştüm şimdi kimseye güvenemiyorum çok üzgünüm yaşamak istemiyorum
Suan sızlanmak yerine şükür namazı kıl bence böyle ana delisi bi adam evlendiğinde burnundan getirirdi .Ayrıca annen seni alcak ne demek bu zihniyetteki insanlarla evlensende mutlu olamazdin. Bekaret olayına gelince oldu ve olmadı bilemeyiz ama olmussada dünyanın sonu mu?Eskiden ben de bunun önemli bi şey olduğunu düşünürdüm ama halada öyle ama eskisi kadar katı değilim artık bu konuda yani bu durum mu sizin değerinizi belirleyecek? Sanki gelen erkek bi ilişki yasamamis mi olacak sanıyorsunuz? Hiç üzülme oh be böyle birinden kurtuldum de.Biraz saçma olabilir ama bi ömrümün böyle insanlarla geçip gitmesindense bekaretimin gitmesini tercih ederdim heralde.Arayjp ulaşırsa falan sakın dönüş yapma

1960 Yeşilçam filmleri tadında şu cümleler artık bitmedi mi ya. Evlenecekse evlensin öyle sevişsin o zaman. Kızım siz saf mısınız ya. Bekarete önem veriyorsanız niye kalkışıyorsunuz bu işlere.
Ayrıca cidden yıl 1960 değil madamın evine düşmüyorsun sevişince.

Cinselliginizi yasadiginiz icin kendinizden utanmayi bunu kotu biseymis gibi gormeyi birakmakla baslayabilirsiniz iyilesmeye oncelikle. Karsilikli yasandi bitti o kisinin sonrasinda soyledikleri hicbir sey dogru degil ve onun pis karakterini gosterir.
Tamam agir bi hayal kirikligi yasamissin ve uzerinden 1 yil gecmis. Bu 1 yil senin omrunden giden koca bir yil senin baska hayatin var mi? Bu omur baskasina yillarini vermek icin cok kisa. Hayatina birini almaya calis demiyorum ama oncelikle bu toksik baglanmadan ve kendine acimaktan kurtulman lazim. Ayrica tum turk erkekleri oyle degil asla. Benim esim asla takilmadi bekaret meselesine 15 yildir beraberiz oyle bir konu bile olmadi. Cevremde de cok arkadasim var beraberlkk yasayip baskasiyla evlenen. Duzgun bir insanla karsilas yeterki ve iliski kuracagin adamin karsisinda bu konuda sakin egilip bukulme. Konusu acilmiyosa ayy ben bakire degilim soyle oldu boyle oldu diye sakin anlatma. Ozellikle takan birine benziyosa da en basindan yol ver cunku kimse senden degerli degil. En kisa zamanda atlatman dilegiyle

Herkese teşekkür ederim yanımda olduğunuz için sayenizde içim ferahladı ve yeni bakış açıları kazanıyorum benim çok taktığım konularda bilgiler ediniyorum arada gelip bakıyorum ufkum açılıyor düşünüyorum konu hakkında ben daha gencim benden büyüklerin de bilgilerini yaşanmışlıklarını öğrenmek tavsiyelerini okumak iyi geliyor teşekkür ediyorum hepinize❤

Suan sızlanmak yerine şükür namazı kıl bence böyle ana delisi bi adam evlendiğinde burnundan getirirdi .Ayrıca annen seni alcak ne demek bu zihniyetteki insanlarla evlensende mutlu olamazdin. Bekaret olayına gelince oldu ve olmadı bilemeyiz ama olmussada dünyanın sonu mu?Eskiden ben de bunun önemli bi şey olduğunu düşünürdüm ama halada öyle ama eskisi kadar katı değilim artık bu konuda yani bu durum mu sizin değerinizi belirleyecek? Sanki gelen erkek bi ilişki yasamamis mi olacak sanıyorsunuz? Hiç üzülme oh be böyle birinden kurtuldum de.Biraz saçma olabilir ama bi ömrümün böyle insanlarla geçip gitmesindense bekaretimin gitmesini tercih ederdim heralde.Arayjp ulaşırsa falan sakın dönüş yapma
Haklısınız herkes Allah kurtardı ucuz kurtuldun diyor bende şükrediyorum yaptığım hatalardan dolayı pişmanlık çekip Allah a af diliyorum ve bu kadar saf olduğum için kendime kızıyorum iş işten geçti biliyorum

1960 Yeşilçam filmleri tadında şu cümleler artık bitmedi mi ya. Evlenecekse evlensin öyle sevişsin o zaman. Kızım siz saf mısınız ya. Bekarete önem veriyorsanız niye kalkışıyorsunuz bu işlere.
Ayrıca cidden yıl 1960 değil madamın evine düşmüyorsun sevişince.
Maalesef bu cümleler de bitmedi inananlarda bitmedi saf olduğum doğru hatamda insanları kendim gibi zannetmekti birkaç aya düğün yaparız demişti gerçekten inanıp sevmiştim kandırıldım ve terkedildim kabul ediyorum benim gibi çok fazla var onu da biliyorum ve onlarada çok üzülüyorum umarım hiç kimse böyle şeyler yaşamaz benim hissettiklerimi,yaşadıklarımı düşmanımın bile hissetmesini yaşamasını istemem

Yaşadıkların çok üzücü geçmiş olsun.
Şunu merak ediyorum ilişki yaşadığınız zamanlarda sevgisinden şüphe duymadınız mı hiç. Sevmeyen adam belli eder. Belli etmesede kadınlar hisseder.
Hiç duymadım hiç hissetmedim belkide hissetmek görmek istemedim tartışmalarda dönüştüğü kişilik gerçek kişiliğiymiş ben bilemedim sonradan anladım ayrıldıktan sonra benim sevdiğim o kişi adeta gözümün önünden yok oldu bambaşka birisi oldu aslında o bambaşka birisi gerçek karakteriymiş sevgiden görememişim

Maalesef bu cümleler de bitmedi inananlarda bitmedi saf olduğum doğru hatamda insanları kendim gibi zannetmekti birkaç aya düğün yaparız demişti gerçekten inanıp sevmiştim kandırıldım ve terkedildim kabul ediyorum benim gibi çok fazla var onu da biliyorum ve onlarada çok üzülüyorum umarım hiç kimse böyle şeyler yaşamaz benim hissettiklerimi,yaşadıklarımı düşmanımın bile hissetmesini yaşamasını istemem

Bu adamla evlenmediğine şükret geç artık

Ah ah anlatmadığım o kadar detay var ki... Sadece şunu anladım hayatı boyunca annesinin gölgesi altından asla çıkamayacak birisi ona gelini de annesi bulacakmış annesi demiş benim bulduğum kişiyle evlenirsin sen takılma böyle şeylere diye çok dindarlar güya tabii bilmiyor oğlunun her önüne gelen kızla seviyesiz konuştuğuna arkasından herkes bana yürüdü bana yürüdü diyor onun adına ben utanıyorum

Belki yanlış anlayan çıkar, çok da fifi… bekareti duran ama herşeyi yaşamış da çok kadın var. Bekaret var mı var. Cinselliği yaşamış mı evet. Ne anlamı kaldı ozaman🤪

bekaret ne için önemli, din için… dinde de bekaret değil zina der… bu erkeğinde organında zar olmadığı için bekareti kaybetmemiş mi oluyor, yooo… inanıyosanız ; af dileyeceğiniz yer ; her haltı yedikten sonra bakire olsun banane diyen erkek olamaz. Allah’tır. İnanmıyorsanız sizin için önemi de yok.

Ama ilk önce Kendinizi affedin. O herifle evlensen ne evlenmesen ne… bundan sonrası için dikkat edersin. Ki adam baştan annem seni severse demiş… ben sevdim diyememiş erkekten, bişi olmaz…
Annem seni severse demedi başta böyle birisi olduğunu hiç göstermedi işte o yüzden anlayamadım bekarete önem veren birisi değildim ben sadece tek bir kişiyi seveyim onunla yaşayayım herşeyi derdim cinselliğe düşkün ya da zevk için hareket edenlerden değildim ki onlar da beni ilgilendirmiyor onları yargılamıyorum en başta ben bakireykende birsürü birliktelik yaşayan bir erkeği sevmiştim onu kabul etmiştim benim için önemli değil geçmişin beni ilgilendirmez demiştim hala da öyle düşünüyorum teşekkür ederim yorum için ❤

Annem seni begendi alacak galiba diyen birine basinda tekmeyi bassaydiniz keske . Krolar resmen. Sen kimsin senin annen kim? Acikcasi annesinin olaydan haberi bile yoktur. Sakin ama sakin uzulmeyin lutfen daha 22 yasindasiniz piril piril bi hayat var önünuzde. Size deger veren birileriyle düsunun kendinizi ilk seni seviyorum diyene degil daha cok gencsiniz oncelikle kendinizi kesfedin sonra bakarsiniz önünüze
Teşekkür ederim zaten ondan sonra kimseyi isteyemiyorum tamamen iyileşemedim kimseyi yarabandı yapmak yada gönül eğlendirmekte istemiyorum hiç yapmadım kimsenin duygularıyla oynayamam o yüzden bu ilişki işine uzuunca bir ara verdim birileriyle yazışmıyorum konuşmuyorum flörtleşmiyorum yalnızlığı tercih ediyorum

Çok Sevmiş olsaydı annesini dinlemezdi
Annesi bahane gibi geldi
Kendi düşüncemi söyleyeyim sanki seni kullanmak istemiş
Her erkek ben evlenecem annemden isteyeceğim gibi cümleler kullanır
Üzülme s*tr et gitsin o şimdi kızlar ile flört ederken sende gariban gibi agliyon

Şuan size sarılmak istedim. Bekaret için takılmayın demek isterdim ama ben o durumu maalesef evlenmiş olduğum halde bile yaşadım. Kolay çıkılmıyor hayal kırıklığı duygusundan. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Siz onla muhatap olmayın hiçbir şekilde sizi göremesin bile. Ama o kafadan çıkmanız lazım. Yoksa daha kötü olacaksınız.
aynı kişiyle evlendiğiniz halde benimle evlilik öncesi ilişki yaşadın diye yüzünüze mi vurdu

Back
X