- 1 Kasım 2014
- 21
- 29
- 38
- 28
- Konu Sahibi Alzheenberg
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar. bi kaç aydır burayı takip ediyordum. sonunda yazmaya karar verdim.
5 senelik güzel bir ilişkimiz var, kısmetse temmuza da düğün. Başarılı biri bana değer veriyor ve birbirimizi çok seviyoruz, ama şöyle bir sorun var ki; ailesi.
Biz yunanız ve ailesinden dinimiz, kültürümüz çok çok farklı. Ailesi çok dindar çok tutucu insanlar 5 senedir bi türlü kabullenemediler ilişkiyi. Babam malesef yok bir annem var ve o da onun ailesini sevmiyor, kavga ettiler. ama nişanlımı çok seviyor ve ilişkimizi sonuna kadar onaylıyor. En sonunda ailesi dün okul müdürümü arayı beni rezil etmiş! ''Kızdan rahatsısız oğlumuzu rahatsız ediyor diye''. Okulda adım kötüye çıktı çıkacak sayelerinde.
Onu çok seviyorum ondan vazgeçeceğime canımdan vaz geçerim daha iyi ama sizce evlenmekle hata mı yapıyorum? Lütfen yardım edin.
İstediğiniz kadar farklı ille yaşayın yuvanızı bozmak isteyen 1000 km öteden yine bozar,düğüne çağırmamak olmaz sonuçta annesi ve babası 2 gün sonra barışırlar ve senin yüzünden düğünlerime gelmedi diye senin başına kalkabilir.Ailesinin bu yaptığını ona söylediğimde evde kırılmadık tabak,cam, bardak bırakmamış. komşular beni arayım ''götür şunu burdan ailesini öldürecek'' falan dediler. Benis eviyor, gerekirse düğünümüze bile çağırmayız dedi. Farklı şehirlerde yaşayacağımızı falan söyledi, yüzlerini görmeyeceğimi. ama hala kafam karışık :/
Ben hep ailesiyle mi evleniyorsun amannnn diye düşünürdüm.
Babası kötü diye onun ne suçu var diye diye evlendim.
Ona kıymadım. Ama o ailesi için, yok babama saygı diye diye bana kıydı mesela.
Keşke diyorum vaktinde ben ona kıysaydım.
Evlenmeden evvel sen ol yeter bana diyen herif evlendikten sonra ana, baba, kardeş delisi oluveriyor.
Kötüleme ailemi, seninkiler çok mu iyi, saygı duy, ara, sor hatta sev, herkes iyi olsun, sen küçüksün, alttan al... Demeler............
Kavgalar, hakaretler..
Maalesef öyle olmuyor yani.
Aşkla baktığın adama ailesi yüzünden nefret duyabiliyorsun.
O da baş tacı ettiği seni, ailesi yüzünden paspas edebiliyor.