evleneceğim adamı buldum derken !!!

Babası nerede şehit düşmüş, onu da mı bu çakma duygulu manken vahe uydurmuş :KK69:

Adam bence yalancının teki, siz bu kadar mantıksız düşünürken rüyayı anlatmışsınız bile bence. O da aaa aynısını ben gördüm demiş de neysee. Yoksa hangi olgun bir insan yeğenini araba kazası geçirince senden ayrılmalıyım!! lanetliyim ben!! muhabbeti yapar direksiyon başındaki kıvanç tatlıtuğ krizi gibi?

Son düzenleme:
Bir sakin olur musunuz?

Deli Yürek mi çeviriyorsunuz?

Sevgiliniz zengin madem, iptal etsin yurtdışındaki kontratını, tazminatı neyse ödeyip gelsin. Burada da yakınlarına "Salak salak işler yapmayın" desin, yolunuza bakın.

Ne bu ya, orta ölçekli mafya babası mı da arayıp orta yollu "Yeğenini öldürürüz" diye tehdit ediyorlar?

dun gece bırısı sevdıgm adamı arayıp yegenıne araba carptı yogun bakımda yatıyor dıyor telefnu kapatıyor ve bu delıye donuyor arkasdlrı sakınlestırıyo falan oturup konusuyolar onlara bahsetmış ayrılcam dıye benı cekmesın dıye basımdan belalar eksık olmuyo flan dıye :KK43:((((

Ciddi soyluyorum. Bu insanin ruh sagligi yerinde olmayabilir. Belki sizofren bile olabilir. Bunlar ne tuhaf laflar yahu, adam sanki baska dunyada yasiyor.

Bu iliski internet uzerinden mi yuruyor? Siz bile emin degilsiniz ki adamin ne olduguna. "-mışli, -mişli" konusuyorsunuz burda. Adami gordugunuzden, bilip sahit oldugunuzdan degil, size anlattigi sekilde sandiginizdan dolayi boyle konusuyorsunuz galiba. Bu da bana sanal iliskileri hatirlatti.

Ha kufur, istenmeme, bu yuzden ayrilik raddesine gelme meselesine gelince... Bu adam 35 yasinda guya, ama yasinin adami degil, guclu degil. Intihar ederim diye blof yapan kiza pabuc birakacak kadar, elalemden size edilen kufuru dinleyecek kadar aciz bir adam. Hic hayirli gelmedi bana iliskiniz. Cok sakat seyler var.

Kardeş adam ne kadar saf bulmus seni ki, hikayeler uyduruyor?
Kahkahalarla okudum yemin ederim.
Bi arkadasimin da boyle entrikaci sevgilisi vardi.
Kizi hep kekliyordu,soyluyorduk inandiramiyorduk.
Adam kizi gormeye gelmemek icin her b.ku uyduruyordu.
Adamin arkadasi birgun aradı "yenge Rahman sizin yaniniza gelecekti, ama hastanede şimdi. Intihar etti, ailesi seni istemiyor diye"
Sozde yogun bakimdaymis. Gülmekten yerlere serildik :))))
Neyse bir daha gorusmediler zaten :)
Rahman'in akibeti belli degil bu arada. Yogun bakimdan cikamadi galiba.

Ahahah yawrucum sen nasil inaniyorsun bunlara?
Bak sana diger saf arkadasimi da anlatayim.
Onun da esrarengiz bir sevgilisi vardı. Adam bazen ortadan kayboluyordu, telefonlarina ulasamiyordu kizcagiz.
Bulusacaklari birgun yine arazi olmustu adam. Bi kac saat sonra aradi ' emos ben bicaklandim, hastanedeyim.'(polisti)
Kiz aradi beni hemen gidelim yanina diye.
Tabi ki adam kabul etmedi. Yine 1 saat ulasilamadi telefonuna. Sonra acmis. Taburcu oldum demiş.
Veeeee mutsuz son;adam evli çıktı:))

arkadaslar ne olur fikirlerinize ihtiyacım var 8-9 aydır görüştüğüm birisi var hersye yolunda kendı aramızda sorun yok anlaşıyoruz seviyoruz ama sevgilimin tarafından istemeyenler cok var hersekılde zarar veriyolar.bana bıle kufur edıyolar buda sevdıgım adamın cok zoruna gıdıyor hem o uzuluyor hem ben uzuluyorum sınır krızlerı gecırıyor kufur edıyor arkadaslarına ben o kızı haketmıyorum aılesıne layık degılım
falan demış ben onu cok sevıyorum ayrılmak ıstemıyorum ne olur akıl fıkır verın :KK43:(((((

arkadaşım neden istemiyorlar seni ?

Neden küfür ediyor neden sana layık olmadığını düşünüyor ?

Böyle saçma bir hikaye olamaz..Madem bu adam seni seviyor ve çok zengin alsın seni basın gidin başka ülkeye yada şehire orda bir hayat kurun kendinize o zaman..Ayrıca anlattığın kadar zengin,yakışıklı,peşinde mankenler olan bir adamın böyle bir hikayenin içinde ne işi var? Hadi ordan Allah aşkına..Ya konu fake yada adam çok büyük bir yalancı ikisinden biri..

arkadaslar ne kadar da yargılamışsınız konuya fake bıle demışsınız neysekı su 2 gun ıcınde herseyı konustuk halletık suan ıcın bı sıkıntı gorunmuyo RABBİM tamamına erdirir inşALLAH ..

Sıkıntıları konuştuk hallettik derken?

Sinir krizi geçirmeyecek miymiş artık? Babası gibi gördüğü insan, çevresi artık peşini bırakacak mıymış?
Küfür etmeyecekler miymiş bir daha size? Sizi birden bire bağırlarına basmaya mı karar vermişler?
Mantıklı düşünemediğinizi söylemiştiniz şimdi nasıl düşünmeye başladınız?

Hayırlısı ne ise o olsun.

Back
X