- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam 35 inde hiç evlenmemiş bu saatten sonra da sevdiği insanı arıyor demekki.. sen bu adamı nerden buldun???
Senin için yararli bir yorum yapamayacgm maalesef..O karar karışık bir hayatın var ki..Yazdiklarını okuyucunca ben yoruldum resmen.Ne ilişkin ne cevren hiç normal gelmedi.
Kafam da milyon tane soru oluştu hayatına dair.
KİLİT SORU:ADAMLA NERDE TANIŞTIN?
Çok tutarsızlıklar var adam sinir krizi geçiriyor diyorsun? sonra haberi yok oluyor.. Sana yansıtmasa sinirli olduğunu nereden bileceksin..
Peki bişey sorucam, bu çok yakışıklı, manken gibi, zengin, kariyerli, güzel yürekli adam neden seninle birlikte? Senin artıların neler?
Bir de bu kadar mükemmel bir adam 35 yaşına kadar niçin düzenli bir hayat kuramamış kendine?
öyle çevresi rahat vermiyor deyince ünlü biri olduğu anlaşılıyor kim ki
fanları mı küfrediyor yoksa![]()
Sen birkac hafta tlf mesaj vs herseyi kesip kendini dinle derim inan iyi geliyor insana..
Ya 1. dereceden ailesi onay veriyorsa gerisinden kime ne ?
Boşuna kuruntu yapıyorsunuz ayrıca zengin ve yakışıklı olabilir ama sana küfür edilmesine nasıl müsaade ediyor bu adamlık mı onu sorguladım ben bir tek.
Yani o küfür edenlere oturup hayıflanmak yerine erkek adam bence elinden geleni ardına koymaz.
Erkek adam, yani gerçekten adam olan adam sevgisinin ve sevdiğinin arkasında durur. Eğer gerçekten seviyorsa en son ihtimal olarak ayrılmayı düşünür. Madem bu kadar çok inanıyorsunuz sevgisine neden size sahip çıkmak dururken ayrılmayı teklif ediyor bunu hiç sordunuz ona ? Sürekli onu savunmak yerine durup bir düşünün bence sonuçta akıl var mantık var...
asla bana küfür ettırmez adamın bogazına yapışmış elınden zor almışlar ..benım bunları bıldıgımı bılmıyor kendısı anlatmadı bana arkadasıdan duydum hepsını..