Evleneceğim adamın annesine herseyi anlatması :(

Peki güzel bir soru ile yorum yapmak istiyorum; siz ayrıldığınızda başka bir erkekle konuşsaydınız, erkek arkadaşınız bir daha yüzünüze bakar mıydı? Annem sana çok kızdı diyebileceğiniz kadar halaa sizi hayatında tutar mıydı?

Peki güzel bir soru ile yorum yapmak istiyorum; siz ayrıldığınızda başka bir erkekle konuşsaydınız, erkek arkadaşınız bir daha yüzünüze bakar mıydı? Annem sana çok kızdı diyebileceğiniz kadar halaa sizi hayatında tutar mıydı?
Öyle birşey aklının ucundan geçmez onun benim asla yapamayacağımı biliyor. Varsayalım ki yaptım kıskançlıktan daha çok sarardı bana çok iyi tanıyorum onu

1 sene önce ayrılık yaşadık ve bir kızla tanışıyor kızda baya hafif bir kız herkesle bi geçmişi var bursada tanıyorlar baya hafif. Kızı çağırmış nisanlim kendi evine birsey yaşamadılar gizlice hesabina giriyordum nisanlim istemediğini yazmış kız istiyordu peşindeydi. Beni çok üzdü yaraladı sonra gelip evlenme teklifi etti bende affettim bunaldim artık geçmişi düşünmekten :KK43: kimse adam akıllı akıl veremedi bir türlü çaresiz kaldım

Anladım ama ayrılık döneminde hemen birini çağırması da ilginç, birşey yaşamadıysa evine neden çağırmış hem de hafif bir kız... Bence onu kullanıp atmış, kız da peşini bırakmamış işin...

Ben yine de temkinli yaklaşırım bu arkadaşa... Hem bu kız mevzusu, hem yok annem kızdı falan. Biraz çocukça...

Kosarak uzaklas. En tehlikeli erkek tipi.
Senden bir baskasina asla anlatmamani isteyeceği seyleri en ufak ayrintilarini anlatirm sej anlatmasan bile senin anlattigindan şüphelenir.

ağzı gevşek koca makbul değil. yontmaya başlasan iyi olur :halay:
Ay erkek yontmak mi? Ben olsam bunu atar, yontulmusu gelsin derdim :) gerçi normalde de bunu derim ben yontamam :)

Konuya gelecek olursak, adam ayrilinca solugu baska kizin yanında alıyor
Dikkat et evlenince de heyecanı gidince baska arayislara girebilme potansiyeli var gibi hissettim
Bir de kv seni uyarsa ne uyarmasa ne, adam boyle deyince "annen neredn biliyor, laf mi tasiyorsun?" Diyebilmelisin
Iki kisilik iliskide aranizda geçenler sizin mahreminizdir, ikinizi bağlar. Aileler dışarida kalmali
Bu adamin neresinden tutsan elinde kalir bence

Bak canım nişanlının annesine anlattıkları muhakkak önüne gelecek. . Bugün olmasa yarın. . Ne demek annem sana kızıyor? Sen kendi annene anlatmıyorsun o kötü olmasın diye ama o niye senin ne duruma düşeceğini düşünmüyor. Ayrıca annesi de birilerine anlatıyor bile olabilir. Ne biçim bir özel hayatınız olacak sizin.. siz eşinizle tartışacaksınız o açıp anasını ağlayacak annesi arayıp niye benim oğluşumu üzüyorsun cadı gelin moduna giricek.. bunlar daha başlangıç.. adam kendini açık etmiş. Ayrıca senle ayrıyken başkasıyla görüşüp bir de ona herşeyi anlatması.. üff ne biçim bir adam bu yaa. Benim babamda annemle arasında ne oluyorsa hem babaanneme anlatırmış. İkisi bir olup annemin üstüne gelirdi. Zavallı annem bir kişiyle değil iki kişiyle uğraşırdı.

Şart mı bu adamla evlenmen. Kaçarak uzaklaş bence. Hayatının hatasını yapmış olursun diyeyim. O anne gün gelir evinden de çıkmaz tabi seni yanına almazlarsa. Böyle tipler gördüm sonu hiç iyi olmadı malesef. Ve öncesinde hep aynı şey deniyordu. - harika bir annesi var....

Uzunnnnn uzunnnnnn yazardım neden nişanlının evlenilecek bi adam olmadığını ama mantığında ayrılmak yoksa boşa kürek çekmemizinde bi anlamı yok.

Allah kurtarsın ne diyim. Geleceğin gün gibi aşikar.

Anladım ama ayrılık döneminde hemen birini çağırması da ilginç, birşey yaşamadıysa evine neden çağırmış hem de hafif bir kız... Bence onu kullanıp atmış, kız da peşini bırakmamış işin...

Ben yine de temkinli yaklaşırım bu arkadaşa... Hem bu kız mevzusu, hem yok annem kızdı falan. Biraz çocukça...
Bırakmak istiyorum ağlıyor askerde vururum kendimi diyo :(

Sizin için hayat yeni başlıyor nisanlinizla.. Kolay gelsin işiniz zor.. şimdiden önlem almaya bakın..

Bu sebepten boşanan arkadaşım var daha yolun başında ipi sağlam tut nişanlınla konuş ayağını denk alsın

Kızlar konuyu kısaca özet geçiyorum. Biz bir ara ayrıldık o ara konuştugu bir kız vardı. Mesaj atmış onun hesabina benim girdiğimi bilmeden. biz nisanlimla tartıştık 6 gündür arıyor,mesajlar atıyor hiç durmadan hemde. Bana en son annem sana çok kızdı haberin olsun yazmış. Bana her zaman ailelerimize birsey anlatmamaliyiz diyen en baştan beri annesine herseyi anlatıyor. Annesi gerçekten harika bir insan benide çok sever sizce arayip onun hatalı olduğunu anlatmalimiyim çünkü işin doğrusunu annesi bilse bana hak verir. Ben kötü oluyorum evlenince annesinin yanına kaçıp beni şikayet mi edecek napmaliyim :KK43:
Her seyi ailesine anlatan erkek, en kucuk kavgada cantasini koluna takip babasinin evine donen bir kocaya donusuyor maalesef! Bir de ailesiyle yuz goz oluyosun sebepsiz, sakin su yanilgiya dusme, benden dinleseler bana hak verirler diye, her zaman ogullarini hakli bulurlar emin ol!!!

Kesin anlatır annesiyle aram çok iyi zaafimi kullanıyor güya çocuk gibi en nefret ettiğim erkek tipi önceden bilmiyordum bunu
Anlatmamasi gerekir iste. Evlendikten sonra siz çoğu ufak capli kavganizdan tartismanizdan bir sure sonra hic bisey olmamis gibi sarilip uyucaksiniz. Ama isin içine aileler girdimi onlar çok ciddi bi durum var sanip olaylari daha da büyutebiliyorlar. Kvden iyi niyetli de olsa durum böyle olur bence.

Back
X