evlenecegim ama

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
Kizlar 26.martda nikahim var, ev tutuldu, dösenme asamasinda, alisverisler yapiliyor ama mutlu hissetmiyorum..

100% emin degilm, 100% emin olunur mu bilmiyorum inanin ne yapmam gerek bilmiyorum..

onu seviyorum ama aramizda bundan bi kac ay önce biraz cirkin konusamalar gecmisti maddi konularla alakali, neyseki gönlümü aldi ama yinede dikkatli ve temkinli davraniyorum

bide sey sormak istiyorum, kendi degerimi nasil bildirebilirim, ne yapmam lazim ki ben degerli olayim yada beni degerli görsün cünkü malesef bu iliskide fedakarligi üstlenen taraf ben oldum ama henüz yolun basindayiz biseyleri kurtarabilirmiym?

görüs aciniza ve fikirlerinize ihtiyacim var lütfen

Evlenirken kafamda soru işareti yoktu. Kimisi endişelerinde hakli cikiyor, kimisi gereksiz kuruntu yapmişim diyor. Sizin mevzulari bilmedigim için bir şey diyemeyecegim bu konuda.

Değerinizi kendinize deger vererek bildirebilirsiniz sadece.
bu iliskide fedakarligi üstlenen taraf ben oldum ama henüz yolun basindayiz

Bu şekilde evliliğe kadar gelip sonra degişmeye calişmak çok sıkıntılı olacak bence. Eger ilişkiniz hep sizin fedakarliklarinizla yuruduyse ve evlilige geldiyse aksi sekilde davranmaniz ters etki yapacaktir keşke bu değişimi evliliğe gelmeden yapsaydiniz.

kendi degerimi nasil bildirebilirim, ne yapmam lazim ki ben degerli olayim
Bunu hissettiğim biriyle asla evlenmezdim. Birkaç maddi konuşmadan fazlası bunu hissettirmiş olmalı. Kendinizin değerini ispatlamaya çalıştığınız bir ilişkide bulunmayın.

Bence ilerde sıkıntı çekeceğinizi sezdiğiniz için huzursuzsunuz.
Nasıl başlarsa öyle biter. Eşimle nişanlandığımızda her şey o kadar güzel geçti ki hiç bir soru işaretim yoktu. Evlendim yine yok çok şükür.
eskiden nişanlandığım biri vardı 2 ay kalmıştı düğüne içim inanılmaz huzursuzdu yani korkularım ağır basıyordu biliyordum iyi olmayacağını. Bi yerde patladı bitti. 2 üzüldüm 3. de alıştım.
İyi ki olmadı. Çok şükür.

Sezgilerinize güvenin.
Değer başta alınan bir şeydir sonradan gelişmez.

Nasıl bir konuşmaydı bu? Bu konuşma mı kırılma yaşanmasına neden oldu acaba ?

Kendi aciklasin da görelim
Buraya dert yazınca insanlar hep konunun ortasından başlıyor.
Sonra eski konulara bakıp yorum yapınca kızıyorlar ama bugünkü olan bir olay değil ki. En başından birlikte olmamaları gerekirken evlenme noktasına kadar gelmiş.

Olayı detaylı anlatmış olsaydınız daha sağlıklı yorum yapardık.

Böyle çok havada ne diyelim ki

Ben de boyle düşünüyorum. Kimileri birazcik bile soru isareti varsa olmaz o is, evlilik cok onemli şüpheye gelmez falan derler. Ama bazi insanlarin yapisi boyle, her seye asiri kaygililar. Hele boyle onemli konu olunca şüphesiz yaklasmalari imkansiz. Ne denilir ne tavsiye verilir oylelerine bilemiyorum ki zaten, cok yorucu bir hayat valla. Ben evlenirken hic suphem yoktu, zamaninda buyuk tartismalarimiz da oldu, ama hep onu cok istedigimin farkinaydim ve kararliydim. Konu sahibi icinde tartmali bunu, hayatta her seye oldugu gibi bi mesafede mi evlilik fikrine, şüpheleri bu duzeyde mi? Yoksa dogrudan kisiyle veya evlilikle alakali net kaygilar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…