evlenecegim ama

Aslında sorunuzun cevabı yine yazınızın içinde. Fedakarlık yönünüzü bırakın. Gereksiz fedakarlığa ve sürekli kendinizden ödün vermenize gerek yok.
Siz bu şekilde davrandıkça muhatabınız bunu göreviniz olarak görecek ve asla kıymet bilmeyecektir.

Detay baya var eski konularında. MissCherryBlossom dediği gibi olay aslında

Yanlış hatırlamıyorsam adam hem çulsuz hem cimriydi. Çulsuz olmasını bahane edip ben birikim yapıyorum diyip içtiği çayı bile konu sahibesine yıkıyordu
Bura falso zaten bir erkek nasıl benim yediğimi içtiğimi öde der, böyle birini midem almaz hemen soğurum

Son konuda da ailesi konu sahibesini ve ailesini davet edip kaba ve saygısızca davranmıştı.

Bu adamın tek özelliği erkek olması yani başka evlenecek sebep görmüyorum

Pipisi varsa sorun yok

Bi aldatması ve dayak eksik sanırım

Adam cimri değil mezarı hangi kadın ne yapsın bunu... Konu sahibesine de at gitsin bunu yazıyorum 1 yıldır ısrarla bu adamla birlikte
E 1 yıldır dinlemiyorsa evlenecek demektir. Böyle konu açıp sonuca bağlamadan başka benzer konu açan yine bağlamayan konu sahipleri, genelde uyandırmaya çalışanları görmemezlikten gelip, aralardaki kendine uygun yorum yapanlara cevap veriyor.
Bir seneye kaynana, cimri koca konusu açar. Sonra çocuk konusu, sonra ama boşanamam çünkü çocuk derken 2. Bebek. İstiklal marşı, kapanış.

Çirkin konuşma kismi nasil oldu?

cirkin konusmalar maddi konuyla alakali oldu,

benim birikimime güvendi biraz, onun yoktu neyse bende bu is böyle olmaz deyince para odakli birisi oldugumu dile getirdi.. bende parasiz yola cikilmiyor tabikide önemsiz degil falan filan derken cirkin konusmalar gecti ama sonra affetirdi kendisini.. kartlar simdiden bende misal.. ben bilmiyorum hesabimi kitabimi sen üstlen dedi, sana güveniyorum dedi

İşte hiç yanılmıyorum bu konuda. İlerde o bilerzinkkleri ve altınları almaya çalışmakla başlayacak işe. Kart tabi sende olur , yarın öbür gün ödeyemeyecek ve topu sana atacak.

Bu şekilde şartlanarak evlilik olmaz.Çirkin konuşma derken,hakaret falan mı?

Adam cimri değil mezarı hangi kadın ne yapsın bunu... Konu sahibesine de at gitsin bunu yazıyorum 1 yıldır ısrarla bu adamla birlikte

biliyorummmmmm ahhhh yorumlarinada cidden deger veriyorum ama icinde bulundugum durum beni nereye sürüklerse oraya gidiyorum, ilk kez ailemin yüzünü güldürüp, gecmisi kafama vurmicaklar anladinmi, düsünüyorum da kim musmutlu ki evlilik hayatinda sonra diyorum böyle ömür gecermi... ailem cok destekliyor evlenmemi öyle böyle degil, ödleri kopuyor bisi olup bu is kalcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…