- 30 Aralık 2009
- 23.365
- 92.648
- 1.123
- Konu Sahibi eSmerimSin
Tuz öneriyorum.
Zorla yakacaksın kendini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk evlendigimde içimi sıkıntı basıyordu ki evlilik ne demek bilmiyordum.Kizlar 26.martda nikahim var, ev tutuldu, dösenme asamasinda, alisverisler yapiliyor ama mutlu hissetmiyorum..
100% emin degilm, 100% emin olunur mu bilmiyorum inanin ne yapmam gerek bilmiyorum..
onu seviyorum ama aramizda bundan bi kac ay önce biraz cirkin konusamalar gecmisti maddi konularla alakali, neyseki gönlümü aldi ama yinede dikkatli ve temkinli davraniyorum
bide sey sormak istiyorum, kendi degerimi nasil bildirebilirim, ne yapmam lazim ki ben degerli olayim yada beni degerli görsün cünkü malesef bu iliskide fedakarligi üstlenen taraf ben oldum ama henüz yolun basindayiz biseyleri kurtarabilirmiym?
görüs aciniza ve fikirlerinize ihtiyacim var lütfen
Tuz mevzusu nedir şu esra ezmeci şeysi miTuz öneriyorum.
+ Bir insan kendisine değer vermiyorsa, hiç kimse ona değer vermez. Kendi değerimi nasıl bildirebilirim ne demek?Bunu hissettiğim biriyle asla evlenmezdim. Birkaç maddi konuşmadan fazlası bunu hissettirmiş olmalı. Kendinizin değerini ispatlamaya çalıştığınız bir ilişkide bulunmayın.
Yok ona gönderme degildi aslında.Tuz mevzusu nedir şu esra ezmeci şeysi mi
Ablacım önceki konuna da yazdım buna da yazıyorum evlenmek için evleniyorsun, bu adam da berbat evlenip zorla başını yakıcaksın
Ahahahahahaha bildim bildimYok ona gönderme degildi aslında.
Hani tuz alıp koşma mevzusu.
Ailesi ne dese tuzu alıp koşuyor.
Hiç sorgulamıyor.
Hislerine güven..Kizlar 26.martda nikahim var, ev tutuldu, dösenme asamasinda, alisverisler yapiliyor ama mutlu hissetmiyorum..
100% emin degilm, 100% emin olunur mu bilmiyorum inanin ne yapmam gerek bilmiyorum..
onu seviyorum ama aramizda bundan bi kac ay önce biraz cirkin konusamalar gecmisti maddi konularla alakali, neyseki gönlümü aldi ama yinede dikkatli ve temkinli davraniyorum
bide sey sormak istiyorum, kendi degerimi nasil bildirebilirim, ne yapmam lazim ki ben degerli olayim yada beni degerli görsün cünkü malesef bu iliskide fedakarligi üstlenen taraf ben oldum ama henüz yolun basindayiz biseyleri kurtarabilirmiym?
görüs aciniza ve fikirlerinize ihtiyacim var lütfen
Ah canım kıyamisu, iyi bişey sanmış kartın kendinde olmasını.İşte hiç yanılmıyorum bu konuda. İlerde o bilerzinkkleri ve altınları almaya çalışmakla başlayacak işe. Kart tabi sende olur , yarın öbür gün ödeyemeyecek ve topu sana atacak.
Geçmiş dediğin hani şu insan gibi ilişki yaşadığın yabancı eski sevgilin değil mi? Yüzüne vurulacak geçmiş bu. Allah'ım çıldırıcam.biliyorummmmmm ahhhh yorumlarinada cidden deger veriyorum ama icinde bulundugum durum beni nereye sürüklerse oraya gidiyorum, ilk kez ailemin yüzünü güldürüp, gecmisi kafama vurmicaklar anladinmi, düsünüyorum da kim musmutlu ki evlilik hayatindasonra diyorum böyle ömür gecermi... ailem cok destekliyor evlenmemi öyle böyle degil, ödleri kopuyor bisi olup bu is kalcak diye
Boşanmış galiba konu sahibi , aslında sebep bu. Millet ne der diye. Ulan milletin taaaağAh canım kıyamisu, iyi bişey sanmış kartın kendinde olmasını.Eline geçenler ile geçim yapmaya çalışacak Esmer, strese girecek olan Esmer; elini göbeğine atmış bi b.ktan habersiz, neden daha fazla birikmiyor, para nereye gidiyor diye tepinecek, gözü birikmişte kalacak tırtıklayana kadar rahat etmeyecek koca.
Geçmiş dediğin hani şu insan gibi ilişki yaşadığın yabancı eski sevgilin değil mi? Yüzüne vurulacak geçmiş bu. Allah'ım çıldırıcam.
Konu sahibi evlenirse intihar olur. Çok sıkıntılı bir evlilik olacağı şimdiden belli.Yanlış hatırlamıyorsam adam hem çulsuz hem cimriydi. Çulsuz olmasını bahane edip ben birikim yapıyorum diyip içtiği çayı bile konu sahibesine yıkıyordu
Bura falso zaten bir erkek nasıl benim yediğimi içtiğimi öde der, böyle birini midem almaz hemen soğurum
Son konuda da ailesi konu sahibesini ve ailesini davet edip kaba ve saygısızca davranmıştı.
Bu adamın tek özelliği erkek olması yani başka evlenecek sebep görmüyorum![]()