evlenecegim ama

Kizlar 26.martda nikahim var, ev tutuldu, dösenme asamasinda, alisverisler yapiliyor ama mutlu hissetmiyorum..

100% emin degilm, 100% emin olunur mu bilmiyorum inanin ne yapmam gerek bilmiyorum..

onu seviyorum ama aramizda bundan bi kac ay önce biraz cirkin konusamalar gecmisti maddi konularla alakali, neyseki gönlümü aldi ama yinede dikkatli ve temkinli davraniyorum :KK43:

bide sey sormak istiyorum, kendi degerimi nasil bildirebilirim, ne yapmam lazim ki ben degerli olayim yada beni degerli görsün cünkü malesef bu iliskide fedakarligi üstlenen taraf ben oldum ama henüz yolun basindayiz biseyleri kurtarabilirmiym?

görüs aciniza ve fikirlerinize ihtiyacim var lütfen
İlk evlendigimde içimi sıkıntı basıyordu ki evlilik ne demek bilmiyordum.

Şimdi eşimle evleneceğimiz zaman göğsüme hiç ağırlık çökme hissi olmadı. Kendimi çok ferah hissetmiştim

ben sizin eski konulariniz cok iyi hatirliyorum yasadiklariniz kolay olmadigi icin cogu aklimda. Yasadiklarinin en büyük nedeni ailen. Zor ve arkanda durmayan, onlarin istedigi gibi yasamanizi isteyen bir aileniz var.

hakkinizda hayirlisi cok zor ama icinizden bir ses vaz gec diyorsa en dogru olan budur.

Misal ben 10 yıllık evlı ıkı çocukluyum benım esım evlenirken bak dedı ailemden hıcbırsey maddı olarak gelmez zaten yokta dedı ama benım arabam var bırıkımım var ısım de varkı hala aynı yerde calısıyor kimseye muhtac olmayız evimize de hersey alırız dedıgı gıbı de yaptı altınları bıle hazırlamış sukur 5 yış once de evimizi aldık neyse dediğim su birikimi olmasa bile calısır cabalarsa calıskansa parayı ıdare etmeyi kullanmayı bilirse bu artı bir durum baska sorunlar yoksa

Bunu hissettiğim biriyle asla evlenmezdim. Birkaç maddi konuşmadan fazlası bunu hissettirmiş olmalı. Kendinizin değerini ispatlamaya çalıştığınız bir ilişkide bulunmayın.
+ Bir insan kendisine değer vermiyorsa, hiç kimse ona değer vermez. Kendi değerimi nasıl bildirebilirim ne demek?

Off çok boş bomboş bi insansınız kusura bakmayın.. garip garip abartmalar yok ayrılamam yok bilmem ne niye ayrılamıyosun seni ayrıldın diye reddedecekse ailen 5 para etmez bırak görüşmesinler paran da varmış kenarda mesleğinde. Bazı insanlar dram sever şikayet etmeyi acı çekmeyi sever o yüzden de kendilerini böyle hayatlara sürüklerler sorsan ‘ayy bilmiyorum inanın ki başka çarem yokmuş gibi geliyo, yok bilmem kim baskı yapıyo, yok daha iyisi mi var’ ama bi yandanda kurban psiklojisinden zevk alma sürekli birilerinin kafasını ütüleme eğer yalnızsa böyle forumlarda ütüleme falan filan…sizinle zorla evlenmeye çalışan bi adam yok karşınızda, berdel usulü sizi zorla evlendirecek evlenmezseniz şiddet gösterecek bi aile de yok, işin de var eeee niye ağlanıyosun? Evlenme bu kadar basit. Akılda mı sıkıntı var psikolojik mi problemin onu çöz önce

Ablacım önceki konuna da yazdım buna da yazıyorum evlenmek için evleniyorsun, bu adam da berbat evlenip zorla başını yakıcaksın

Miss Cherry bunu yaziyorsa vardir bir bildigi.
Kendinizi degersiz hissettiginiz bir iliskide evlenmek hata olur. Son cikis sansiniz bu. Kullanin

Kizlar 26.martda nikahim var, ev tutuldu, dösenme asamasinda, alisverisler yapiliyor ama mutlu hissetmiyorum..

100% emin degilm, 100% emin olunur mu bilmiyorum inanin ne yapmam gerek bilmiyorum..

onu seviyorum ama aramizda bundan bi kac ay önce biraz cirkin konusamalar gecmisti maddi konularla alakali, neyseki gönlümü aldi ama yinede dikkatli ve temkinli davraniyorum :KK43:

bide sey sormak istiyorum, kendi degerimi nasil bildirebilirim, ne yapmam lazim ki ben degerli olayim yada beni degerli görsün cünkü malesef bu iliskide fedakarligi üstlenen taraf ben oldum ama henüz yolun basindayiz biseyleri kurtarabilirmiym?

görüs aciniza ve fikirlerinize ihtiyacim var lütfen
Hislerine güven..

İşte hiç yanılmıyorum bu konuda. İlerde o bilerzinkkleri ve altınları almaya çalışmakla başlayacak işe. Kart tabi sende olur , yarın öbür gün ödeyemeyecek ve topu sana atacak.
Ah canım kıyamisu, iyi bişey sanmış kartın kendinde olmasını. 😆😆 Eline geçenler ile geçim yapmaya çalışacak Esmer, strese girecek olan Esmer; elini göbeğine atmış bi b.ktan habersiz, neden daha fazla birikmiyor, para nereye gidiyor diye tepinecek, gözü birikmişte kalacak tırtıklayana kadar rahat etmeyecek koca.
biliyorummmmmm ahhhh yorumlarinada cidden deger veriyorum ama icinde bulundugum durum beni nereye sürüklerse oraya gidiyorum, ilk kez ailemin yüzünü güldürüp, gecmisi kafama vurmicaklar anladinmi, düsünüyorum da kim musmutlu ki evlilik hayatinda :KK43: sonra diyorum böyle ömür gecermi... ailem cok destekliyor evlenmemi öyle böyle degil, ödleri kopuyor bisi olup bu is kalcak diye
Geçmiş dediğin hani şu insan gibi ilişki yaşadığın yabancı eski sevgilin değil mi? Yüzüne vurulacak geçmiş bu. Allah'ım çıldırıcam.

Sen bu adamla evlenirsen değer görmeyi falan unut. Her sorumluluğu üstüne alacaksın, adamın beceremiyorum ayağına yıktığı tek sorumluluk parayı yönetme olmayacak. Sabah işe gidip akşam işten geliyorsa öpüp başına koyman beklenecek zaten. Sen yurtdışında idin, çok mu zor ailenden kopup kendi hayatını kurmak? Senden beceriksiz bir adamı alıp hale yola sokman beklenebiliyorsa kendi başını hayli hayli kurtaracak kapasitedesin.

Ah canım kıyamisu, iyi bişey sanmış kartın kendinde olmasını. 😆😆 Eline geçenler ile geçim yapmaya çalışacak Esmer, strese girecek olan Esmer; elini göbeğine atmış bi b.ktan habersiz, neden daha fazla birikmiyor, para nereye gidiyor diye tepinecek, gözü birikmişte kalacak tırtıklayana kadar rahat etmeyecek koca.

Geçmiş dediğin hani şu insan gibi ilişki yaşadığın yabancı eski sevgilin değil mi? Yüzüne vurulacak geçmiş bu. Allah'ım çıldırıcam.
Boşanmış galiba konu sahibi , aslında sebep bu. Millet ne der diye. Ulan milletin taaaağ :D

Yanlış hatırlamıyorsam adam hem çulsuz hem cimriydi. Çulsuz olmasını bahane edip ben birikim yapıyorum diyip içtiği çayı bile konu sahibesine yıkıyordu😶
Bura falso zaten bir erkek nasıl benim yediğimi içtiğimi öde der, böyle birini midem almaz hemen soğurum😱

Son konuda da ailesi konu sahibesini ve ailesini davet edip kaba ve saygısızca davranmıştı.

Bu adamın tek özelliği erkek olması yani başka evlenecek sebep görmüyorum😐
Konu sahibi evlenirse intihar olur. Çok sıkıntılı bir evlilik olacağı şimdiden belli.

Back
X