- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi eSmerimSin
Benim 2 yıl oldu evleneli hala aklım karışıkKanka eşyalar falan alınmış,nikah tarihi belirlenmiş.Konu sahibi aklım karışık diyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2 yıl oldu evleneli hala aklım karışıkKanka eşyalar falan alınmış,nikah tarihi belirlenmiş.Konu sahibi aklım karışık diyor.
Ailenizi mutlu etmek için evleniyorsunuz. Yarın o evde sinir stres harbi yaşarken de aileniz sevinir belki. Böyle ömür geçmez ayrılmak istiyorum diye uyandığınızda da aileniz ama yuva kolay olmaz diye sizi susturacak.evet ama ailem cok istiyor evlenmemisanki tek care buymus gibi geliyor
cirkin konusmalar maddi konuyla alakali oldu,
benim birikimime güvendi biraz, onun yoktu neyse bende bu is böyle olmaz deyince para odakli birisi oldugumu dile getirdi.. bende parasiz yola cikilmiyor tabikide önemsiz degil falan filan derken cirkin konusmalar gecti ama sonra affetirdi kendisini.. kartlar simdiden bende misal.. ben bilmiyorum hesabimi kitabimi sen üstlen dedi, sana güveniyorum dedi
Mutsuz olunca ailen sana sen seçtin diyecek. Kimse seninle o ortamı yaşamayacak. Şimdi bir üzülürler , sonrasında bin.
Yaşım geçiyor endişesiyle böyle gereksiz bir adamla evleniyorsunuz. Farkındasınız değil mi?
Ailenizin gördüğü muameleyi anlatmışsınız bir konunuzda. Onlar niye istiyor bu adamı? İyi biri desen değil, zengin desen hiç değil. Onlar da aynı gerekçeyle bu adamla evlenmenizi istiyor herhalde.yasimdan degilde ailemden dolayi daha cok.. sanki hic evlenmesem de olur![]()
İnsan ne olursa olsun içine sinmeyen bi evliliği yapmamalı.. Sonra emin olun aileniz sizden daha çok pişman olup üzülür, bu işler çocuk oyuncağı değil. Sorumluluk bilmeyen, üstünüze yıkılan bi adamla evlenmek hayatınızın hatası olur.. Ha bir de bi yorumda demişsiniz ki "herkes evliliğinde sanki çok mu mutlu".. Herkesi bilmem ama ben çok mutluyum mesela. Mutlu evlilikler çevremde de çok var. Mutsuzlar zaten boşanıyorlar.evet biliyorum ama ben gecmiste ailemi dinlemeyerek cok hareket ettm ve ailesiz kimsesiz kaldim cidden cook yanliz kaldim, intiharlara kadar düsündüm, hap kullandim agir depresyon gecirdim, saclarima kadar döküldü epey zaman gectikten sonra kabullendiler beni simdide evlilik yolu falan filan derken aramiz baya düzeldi, korkuyorum iste
Tabi ki güvenir. En başından beri elinde parası olmadan evlenmek istemiş adam. belli ki size güveniyordu. Kaçınılmaz soncirkin konusmalar maddi konuyla alakali oldu,
benim birikimime güvendi biraz, onun yoktu neyse bende bu is böyle olmaz deyince para odakli birisi oldugumu dile getirdi.. bende parasiz yola cikilmiyor tabikide önemsiz degil falan filan derken cirkin konusmalar gecti ama sonra affetirdi kendisini.. kartlar simdiden bende misal.. ben bilmiyorum hesabimi kitabimi sen üstlen dedi, sana güveniyorum dedi
Ailenizin gördüğü muameleyi anlatmışsınız bir konunuzda. Onlar niye istiyor bu adamı? İyi biri desen değil, zengin desen hiç değil. Onlar da aynı gerekçeyle bu adamla evlenmenizi istiyor herhalde.
Yorum yasağı getiriyorum sana, gel bakayım burayaPipisi varsa sorun yok
evet ama ailem cok istiyor evlenmemisanki tek care buymus gibi geliyor
Erkekleri yücelterek kendi değerini düşüren kadınların gözlerini açması lazım artık TeyocanYorum yasağı getiriyorum sana, gel bakayım buraya![]()
Maalesef açılmıyor canım. Ben gördüğüm bazı konuların gerçek olmamasını diliyorum. Bu konu da onlardan biri.Erkekleri yücelterek kendi değerini düşüren kadınların gözlerini açması lazım artık Teyocan![]()
Değer bildirilmez ki.
Karşıdaki insansa zaten yanındaki kişiye insan olduğu için, hayatı paylaştığı, sevdiği için kıymet verir. Kıymet bilmeyenle olmaz.
Eski insanlae dua ederlerken bile "Allah kıymetinizi bilenlerle karşılaştırsın" diye dua ediyorlar.
Neden?
Tecrübe.
Her ilişkide kavga olur olmalı da zaten ama mevzu değer vermemeye geldiyse, karşınızdaki insan bunu hissettirdiyse pas geç.
Bence gönlünüzü almak için de uğramadı bir iki söz söyleyip affettim dediniz.
Neden bunu yapıyorsunuz kendinize inanın bilmiyorum.
Çok saçma. Hesabını kitabını bilemeyen, kartını başkasına veren biriyle evlenmezdim.cirkin konusmalar maddi konuyla alakali oldu,
simdi arar sorar, gel dersem gelir, falan filan yani olmasi gerekenleri zaten yapiyor ama ruhumdan anliyan birisi degil, annemde diyor erkekler böyle, sen cok ince düsünüyorsun.. ne biliym mesala yeni sevgililer günü aldi, hediye beklentim zaten yok ama iki satir güzel söz istedim ve bunu dile getirdim, iki satir güzel sey yazmak zor olmamali dedim, haklisn dedi![]()
Erkekleri yücelterek kendi değerini düşüren kadınların gözlerini açması lazım artık Teyocan![]()
biliyorummmmmm ahhhh yorumlarinada cidden deger veriyorum ama icinde bulundugum durum beni nereye sürüklerse oraya gidiyorum, ilk kez ailemin yüzünü güldürüp, gecmisi kafama vurmicaklar anladinmi, düsünüyorum da kim musmutlu ki evlilik hayatindasonra diyorum böyle ömür gecermi... ailem cok destekliyor evlenmemi öyle böyle degil, ödleri kopuyor bisi olup bu is kalcak diye