evlenecegim ama

Kizlar 26.martda nikahim var, ev tutuldu, dösenme asamasinda, alisverisler yapiliyor ama mutlu hissetmiyorum..

100% emin degilm, 100% emin olunur mu bilmiyorum inanin ne yapmam gerek bilmiyorum..

onu seviyorum ama aramizda bundan bi kac ay önce biraz cirkin konusamalar gecmisti maddi konularla alakali, neyseki gönlümü aldi ama yinede dikkatli ve temkinli davraniyorum :KK43:

bide sey sormak istiyorum, kendi degerimi nasil bildirebilirim, ne yapmam lazim ki ben degerli olayim yada beni degerli görsün cünkü malesef bu iliskide fedakarligi üstlenen taraf ben oldum ama henüz yolun basindayiz biseyleri kurtarabilirmiym?

görüs aciniza ve fikirlerinize ihtiyacim var lütfen
Bu hisleri taşıdığım biri ile evlenemezdim. Yolunuz açık olsun umarım mutlu olursun

Simdi yazdm ben bu nisanliya yapamicam edemicem bazi seyleri sindiremedm fln diye evlensek bosanirz bile bile lades demiyelm dedm, yaptigin simdi is mi diyor isten cikmis görüsmeye gelcek smdi
Gelsin. Açık açık konuş. Sakın ha pısıp kalma. Senden kimse değerli değil. Millet 1 hafta konuşur sonra unutur. Ailende aynı şekilde.

Kizlar 26.martda nikahim var, ev tutuldu, dösenme asamasinda, alisverisler yapiliyor ama mutlu hissetmiyorum..

100% emin degilm, 100% emin olunur mu bilmiyorum inanin ne yapmam gerek bilmiyorum..

onu seviyorum ama aramizda bundan bi kac ay önce biraz cirkin konusamalar gecmisti maddi konularla alakali, neyseki gönlümü aldi ama yinede dikkatli ve temkinli davraniyorum :KK43:

bide sey sormak istiyorum, kendi degerimi nasil bildirebilirim, ne yapmam lazim ki ben degerli olayim yada beni degerli görsün cünkü malesef bu iliskide fedakarligi üstlenen taraf ben oldum ama henüz yolun basindayiz biseyleri kurtarabilirmiym?

görüs aciniza ve fikirlerinize ihtiyacim var lütfen
Kina geceme bir hafta kala kaynanamla problem yasadik sonra arayip ozur dileyince affettim ikisinide.kina gecemde tam salona gidecegm nisanlim arayip avuc icine koyacak ceyrek yok paramiz yok dedi dedim bu nikahta olmaz suratina kapattm.biz dugun giunu bile herkesle birbirimize girdik hem esimle hem ailesiyle.son saniyeye kadar pisman olurmym dedim ama asla olmadim esimin ailesi ile problem on senedir devam ediyor ama eşim binlerce sukurler olsun cok degisti iyi anlamda.sevgi herseyin ustesinden geliyor gerçekten seviyorsanız pisman olmazsiniz.seytan cok ugrasir nisanliyken unutmayn :)

Ay bi türkü vardı
“Alıverin feracemi annecim diksin
O kıymetli ismaile kendisi gitsin”
Aynen bunu diyesim geldi. Anneniz evlensin madem bu adamla tövbe estagfurullah. Benim anladıgım siz evlenmek istemiyor sırf ailenizle kötü olmak istemediğinizden evleniyorsunuz. Yapmayın. Aileniz yaşamayacak bu hayatı, her zaman da aile o kadar vazgeçilmez olmamalı bence, sizi göz göre göre mutsuz bi evliliğe zorluyorlarsa onlar da sizi pek umursamıyo demektir. Ne demek yerin yurdun belli olsun, anan var baban var, ne saçma laf ya. Daha sana kapılarının hep açık oldugunu söyleyecekleri yerde..

Yorumlara şöyle bir baktım ben genel düşüncenin aksine sanki erkeğin pek gönlü yok evlenmeye diye görüyorum.Yani size aşık değil.Siz epeyi ittirmissiniz ilişkiyi bu zamana kadar.

Back
X