Esmerimsin, seninle hem yaşıtiz hem burctaşiz. Ben de yazın 31 olacağım. Ben de bekarım, hiç de tren kacti demiyorum, en güzel çağlarım.
Ben seni anlıyorum, daha önce tutucu ailenden kaçtın, sonra olmadı,boşandın,kimsesiz kaldın.
O zaman , o yoklukta tekrar kucak açınca sana onları azize sandın. Aslında aile adında bir hapishane, aile denmez cahil sürüsü.
Ailen sana baskı yapmasaydi, abin sevdiğin adamı dövmeseydi, sana şiddet uygulamasalardi, ağza alınmayacak hakaretleri yakıştırmasalardi sen kaçacak mıydın??
Tabii ki hayır
Sen kaçmadin, ailen seni zorladı.
Hata sende Birse ailende bin .
Ailen yüzünden kabus gibi günler geçirdin. Tekrar seni kabul edince unutmuşsun ana gerçek bu .
Şimdi de ailen yeniden evleneceğin için çok mutlular, yeniden aile gibi hissettin.
Ah bu yengeç burçlarının sıcak yuva arzusu...
Şu an ailen eski defterleri kapattılar nihayet, belki de ilk kez sana bu kadar iyi davraniyolar
Sanıyor musun, hatalarını anladılar? Tam tersi. Yabancı adama kaçıp gitmeni unutturacak, seni (tabiri caizse) gavurun dulu olmaktan kurtacagi için evlenmeni istiyorlar. Sanma ki senin mutluluğunu istediklerinden. Tek istedikleri senin olaysız bir şekilde ellerinden başka bir adamın sorumluluğuna gitmen .
Sen ailenin umru bile değilsin.
Şu an ayrılırsan yine olaylar olacak, sana dusman olacaklar .
Peki evlendikten sonra sen zannediyor musunz olmadı bosandim deyince sana kucak açacaklar?
Tabii ki hayır. Ne olursa olsun seni yine yalnız bırakacaklar. Belki daha çok baskı yapacaklar. Çünkü hem yabancıya kaçmış ,hem boşanmış, hem yenisiyle evlenmiş hem de onu da bosamis, belki de cocuguyla kapılarına gelmiş kız demek o ufak çevrelerinin dedikodusunu daha da çok duymak demek. Ailen elalemi senden daha çok umursadigi için bosanirsan kapılarının kapalı olduğunu sana net bir şekilde söyleyecektir ki onu da boşama.
Boyle bir hayatta mutlu mu olacaksın??
Mutsuz olduğun bri evlilikte devam edebilir misin?
Bence edemezsin. Eğer mutsuzken sakin kalıp 'kaderimse çekerim' modunda olsan zaten mariodan boşanmazdin. Sen öyle pasif kalacak bir insan değilsin. Laflarini içinde tutacak bir insan da değilsin. İnan ki hazır olmadığın evlilik cehennemden farksız olacaktr
Bence sadece ama sadece kendini düşün ve ayrıl. Yarın bir gün maddi manevi bir ton zorluk cekmisken,belki de yanında bebeğinle bosanmak inan ki hepsinden daha zor olacak. Aileni üzmekten bir uzulduysen bebeğini üzmekten bin kat üzüleceksin. Yine ennmutsuz sen olacaksin .değer mi???
Bence değmez. Ne olacaksa olsun. Bir kere baş ettin dedikodularla,yine edersin .en azindan idmanlisin:) boyle düşün,bile bile lades deyip hayatını mahvetme