Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle ben de sevgilinin işini ve aylık gelirini merak ettim. Ayrıca konu sahibi siz ne iş yapıyorsunuz, sizin geliriniz neMaddi gücü neymiş allasen bi anlatsana…
Hayır kesinlikle dinlemeyin. Yarının ne getireceği belli mi? Evleneceğiniz insan hem sığ hem de gelecekteki ihtimalleri düşünemeyen biri sanırım. Bu konuda katı olun, kabul ederse
Konuyu kısaca anlatmak için dar görüşlü kavramını açmadım. Severek evlenmek aileme göre ters. Bu durumdan dolayı dar görüşlü ifadesini kullandım. Mantık evliliğini savundukları için. 2 yıldır konuşmadık, bu konuyu bana yeni açtı.Ailem biraz dar görüşlü demişsiniz ama sevgiliniz daha da dar görüşlüymüş. 2 yıldır bu konu hiç mi konusulmadi?
Çalışmak benim için çok önemli zaten. Yapay zeka çağında yaşadığımızı bunun çok sığ olduğunu ona ifade ettim. Birinin çalışacaksın ya da çalışmayacaksın demesi bana ters gelen durum.Valla zengin değilse o adam sana bunu demeye de hakkı yok kusura bakma. Şu devirde aldığı neye yetecek birde çocuk olur sonra başlar kavgalar. Mesleğiniz nedir acaba? Birde okumuşsunuz, o size şart koyabiliyorsa sizde şart koyabilirsiniz. Çalışıp tecrübe kazanmak istiyorum,ilerde belki kendim istemem çocuk vs olunca, iş konusunu o zaman konuşmak istediğini söyle bence.
Birde eklemek istiyorum. Yok iş yeri acacakmis pardon bu ekonomide nasil ayakta kalacaksınız? Yok sigorta ödemesi yapacakmis. Simdi tabi elomden geleni yaparım der yarın evlenince elimden gelen bu, bu kadar oluyor der . Hic ödeyende görmedim
Dijital pazarlamacıyım, o da ailesiyle birlikte alım satım işiyle uğraşıyor. Geliri çok değişken. Eve sabit bir gelir gelsin diye konuşurduk hep ama karşıma böyle bir istekle geldi işler ciddileşince.Kesinlikle ben de sevgilinin işini ve aylık gelirini merak ettim. Ayrıca konu sahibi siz ne iş yapıyorsunuz, sizin geliriniz ne
Zaten büyüklerimden tavsiye duymak için buraya yazdım. Her türlü hali düşündüğüm için ona olmaz dedim. Tanıdığım birinin eşi ona iş yeri açtı ve kadın kendi işinin sahibi oldu o yüzden ona bu teklifle de gittim. Çalışmayı sevdiğimi bunun bana külfet olmadığını kendisi de biliyor. İlişkinin başından itibaren desteklediği halde böyle bir istekle geldiğinde de afalladım doğal olarak.Ya böyle yorum yapmayayım yapmayayım diyorum kendimi tutamıyorum
Yarın bir gün Allah göstermesin işler ters giderse burda boşanmak istiyorum , çocuğuma bakamam boşanamam diye burda konu açmak zorunda kalmassınız umarım
İyi misiniz ? Dünyanın binbir türlü hali var
Bunca boşanan kadından hangisi boşanacağını tahmin ederdi ?
Maddi bağımsızlığı olan kolaylıkla işin içinden sıyrıldı
Sıyrılamayanlar elin sorunlu adam olmayı becerememiş heriflerine katlanmak zorunda hayatlarını heba ettiler
burdaki yorumlar sana ağır gelebilir ama burdaki insanlar sana tecrübelerini aktarıyor
Bir kadının en güçlü silahı , maddi bağımsızlığıdır bunu unutmayın
Zaten büyüklerimden tavsiye duymak için buraya yazdım. Her türlü hali düşündüğüm için ona olmaz dedim. Tanıdığım birinin eşi ona iş yeri açtı ve kadın kendi işinin sahibi oldu o yüzden ona bu teklifle de gittim. Çalışmayı sevdiğimi bunun bana külfet olmadığını kendisi de biliyor. İlişkinin başından itibaren desteklediği halde böyle bir istekle geldiğinde de afalladım doğal olarak.
" hem dostum hem abi hem bilmem neyim oldu " dediğin ilişkide balkona bile çıkartmazlar sen de ühühühüühü diye anca ağlarsın.2 yıllık bir ilişkim var. Ailem biraz dar görüşlü. Severek evlenmek istediğim için açıklamak zaten zor olacağı gibi evlenmek istediğim insan da ilerde çalışma diyor. Annem babam da beni okuttular ve çalışmayacağımı onlara söylemek de ayrı zor olacak. Maddi gücüm ikimize de yeter diyor. O zaman bana işleteceğim bir yer aç ya da sigortamı yatır diyorum. Bunu maddi gücüm el verdiğince yaparım ama yapamazsam o zaman nolacak diyor. Onu kaybetmek istemiyorum asla o benim hem dostum hem abim hem sevgilim oldu ama birinin bana çalış ya da çalışma demesi istediğimi yapma kararını bana bırakmaması hep uzak bir fikir oldu. Büyüklerimden bu durumu yaşayan veya böyle arafta olan kişilerden akıl istiyorum ne yapmalıyım? Sizin tecrübelerinizi dinlemek istiyorum.
Evet bende tamamen güven meselesi olduğunu düşünüyorum. Kadınların çalışma hakkı seçme seçilme hakkını zar zor elde ettiklerini biliyorum ve başka birinin bana ne yapacağımı söylemesi asıl zoruma giden. Kendini sakladığı için ayrı hayal kırıklığına uğradım. Emek verdim ama kendi kendime boşuna mıydı diyorum.Bazı erkekler eşlerine çalışma diyorsa bunun nedeni sizi düşündügü için değil
Size güvenmemesi 7/24 evde kalmanızı istemesi
Çalışırsanız herkes size çalışan kadın olarak bakar yeri gelir tatil de yakabilirsiniz yada istediginiz gibi dışarıya çıkabilirsiniz
Eşinizin ileride sizi küçük de görebilir bunları da düşünüyormusunuz?
Babanız anneniz sizi zar zor okutmuşlar sizde okumak için çok yorulmuşsunuzdur
Okumak kolay değil yılarınızı verdiğiniz bir durum bir adam karşınıza çıktıgı için
Yılarca emek verdiğiniz durumu direkt kenara mı atacaksınız
Şu tabloda mantık evliliğini savunan aile mi dar görüşlü yoksa çalışmanı istemiyorum diyen cingöz müKonuyu kısaca anlatmak için dar görüşlü kavramını açmadım. Severek evlenmek aileme göre ters. Bu durumdan dolayı dar görüşlü ifadesini kullandım. Mantık evliliğini savundukları için. 2 yıldır konuşmadık, bu konuyu bana yeni açtı.
Yapay zekayla falan alakası yok ki bu işin. Gerçekten bi gün senin tercihin olur bu, bi bebeğin olur eşinin durumu da daha elverişli olur sende evinde bebeğinle ilgilenmek istersin hiç kimsenin haddi olmaz buna karışmaya, ama eşim istemiyor demek tüm ipleri onun eline vermek demekÇalışmak benim için çok önemli zaten. Yapay zeka çağında yaşadığımızı bunun çok sığ olduğunu ona ifade ettim. Birinin çalışacaksın ya da çalışmayacaksın demesi bana ters gelen durum.