evlenecegim kisi dogru insan mi karar veremiyorum

samsakra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
19
5
1
33
burda bu yollardan gecen cok kisi vardir :( karar veremiyorum yardim edin please . biri var boyle aileler vasitasiyla tanistirildim . hayallerimiz olur ya hayalimdekiyle uyusan biri degil ne gorunus ne huy olarak ama onda birsey var bi kusur bulsamda aklimin bi kosesinde onemli degil diyen bi ses var , ama bu benim yasimin geldigi icin birazda icinde bulundugum durumdan cikmak icin bi yol oldugunu soyleyen ic sesimmi bilmiyorum . bir kez asik oldum hayatimda ki 25 yasindayim o duygulari bir daha hissedemedim bu yuzden daha cok mantik saygi sevgi icibde bi evlilik istemistim ama bu o kadar zor bi karar ki :( bu yoldan gecenler yardim edebilir ler mi? simdiden tesekkur ederim

Inanin bende ayni soruya cevap ararken bu mesajinizi gordum, umarim birileri cevap yazar. Genel olarak aslinda iyi hos ama kucuk kucuk seyler var. Vesvesemidir nedir bilmiyorum. Istihareye namazi bu konuda cok yardimci olacaktir. Eger ondan sonra kalbine oturursa tamamdir, sogutursa anlam vermek gerektir diye biliyorum.
Tecrubesi olanlari dinlemeyi cok isterim.

Back
X