Bana gecmisimi sorarsa ne yapmam lazım ne demem lazım çok pişmanım vicdanım susmuyor geceleri uyuyamıyorum bileHayır anlatma, o sana kimlerle yattığını anlattımı ?
O senin özelin sende kalsın
Sevdim ama herşeye rağmen beni bıraktı ortada şimdi evlendirmek istiyor ailem başkasıyla bana gecmisimi sormasindan çok korkuyorum ne cevap vereceğimi bilmiyorumAnlatma.Anlatacak bir şey yok.İleri gitmedik diyorsun zaten.Sana kalsın bazı şeyler.
Kendini de suçlama.Sevişmişsin rızanla.Kime ne.
Evet bir birlikteliğim oldu fakat anlaşamadığımız için ayrıldık, hepsi bu kadar detaylara gerek yokBana gecmisimi sorarsa ne yapmam lazım ne demem lazım çok pişmanım vicdanım susmuyor geceleri uyuyamıyorum bile
Tövbe ettim ve 2 senedir hayatımda kimse yok ve ailem yaşımın geçtiğini söyleyerek evlendirmek istiyorNe gerek var, herkesin geçmişi kendine kalsın.
Ondan önce yaşanmış bitmiş, eğer inancınız varsa tövbe edip, bir daha ki ilişkinizde kontrollü hareket edin.
Çok teşekkür ederimEvet bir birlikteliğim oldu fakat anlaşamadığımız için ayrıldık, hepsi bu kadar detaylara gerek yok
Bende öyle isterdim ama ablamin kendisi bulup evlendiği için çok sıkıntı oldu ve bu yüzden görücü usulü yapmamı istiyorlarBence evleneceğiniz kişiyi kendiniz bulun.. Okul ortamıdır, arkadaş çevresidir kendi kafa ve ruh yapınıza uygun birini ancak kendiniz tanıyabilirsiniz.
Doğru kişiyi bulduğunuzdaysa geçmişin hiçbir hükmü olmayacaktır hem sizin hem karşınızdaki için.
zaten geçmişi didikleyen adam takıntılıdır, tehlikelidir.Bende öyle isterdim ama ablamin kendisi bulup evlendiği için çok sıkıntı oldu ve bu yüzden görücü usulü yapmamı istiyorlar
karşındaki kişi senin vicdanını hak ediyor mu ? kendisi sütten çıkmış ak kaşık mı? buna inancın %100 ise ve de sana SORMUYORSA HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMA. şimdi sesini çıkarmaz belki ama evlendikten sonra sana hayatı zindan edebilir. güvenme hiç. bu sır seninle birlikte vakti geldiğinde ölsün gitsin.
Peki çok teşekkür ederimzaten geçmişi didikleyen adam takıntılıdır, tehlikelidir.
öylelerinden uzak dur.
senin bugününle ve yarınınla ilgilenen kişilerle tanış görüş.
Öyle birşey olmadıKimse senin özelini bilmek zorunda değil. Evleneceğin kişi illaki daha önce sevgilin olduğunu idrak edebilir,çünkü onun da bisürü flörtü olmuştur.
Anlatman demek sonsuza kadar mutsuz olman demek. Zaten sevgilinin eski aşklarını duymak isteyeceğini sanmıyorum.
Ancak birliktelik olduysa bekaret anlamında. Ozaman tercih sana kalmış. Bunu bilmesi hakkıdır ama detaylıca değil.
Ozamann hiçç suçlu hissetme kendini. Ama lütfen söyleme. Kimse bilmesin. Peki eski sevgilin birilerine bişey söylemeye kalkar mı?Öyle birşey olmadı
ya ileride nereden öğrenecek dürüst olacağım diye şu erkeklere her haltı anlatmayın gün gelir kötü olursunuz tehdit eder başka şey yapar geçmişini sorarsa normal bi hayat de geç illa anlatmak zorunda değilsin adamı aldatmadın kandırmadin o hayatında bile yoktu on ilgilendirmez zatenMerhaba arkadaşlar yaş geçtikçe kızların talibleri çoğalıyor biliyorsunuz ki .. Ama gerçekten evlenmekten korkuyorum çünkü geçmişim çok kötü eski sevgilime inanıp onunla birşeyler yaşadık ama fazla ileriye gitmedik. Vicdanım hiç susmuyor ailem evlen deyip duruyor ama evleneceğim kişi bana gecmisimi sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum ne yapmam gerek sizce dürüst olup herşeyi anlatırsam ailem ogrenirse ne yaparım şimdiden vicdanım susmuyor saklarsam ileride ogrenirse daha kötü olmaz mı kafamda bir ton soru var lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?