Evleneceğim kişiye geçmişi anlatmalimiyim

jaebumsu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
8
1
1
31
Merhaba arkadaşlar yaş geçtikçe kızların talibleri çoğalıyor biliyorsunuz ki .. Ama gerçekten evlenmekten korkuyorum çünkü geçmişim çok kötü eski sevgilime inanıp onunla birşeyler yaşadık ama fazla ileriye gitmedik. Vicdanım hiç susmuyor ailem evlen deyip duruyor ama evleneceğim kişi bana gecmisimi sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum ne yapmam gerek sizce dürüst olup herşeyi anlatırsam ailem ogrenirse ne yaparım şimdiden vicdanım susmuyor saklarsam ileride ogrenirse daha kötü olmaz mı kafamda bir ton soru var lütfen yardım edin

Hayır anlatma, o sana kimlerle yattığını anlattımı ?
O senin özelin sende kalsın
Bana gecmisimi sorarsa ne yapmam lazım ne demem lazım çok pişmanım vicdanım susmuyor geceleri uyuyamıyorum bile

Bence evleneceğiniz kişiyi kendiniz bulun.. Okul ortamıdır, arkadaş çevresidir kendi kafa ve ruh yapınıza uygun birini ancak kendiniz tanıyabilirsiniz.
Doğru kişiyi bulduğunuzdaysa geçmişin hiçbir hükmü olmayacaktır hem sizin hem karşınızdaki için.

Anlatma.Anlatacak bir şey yok.İleri gitmedik diyorsun zaten.Sana kalsın bazı şeyler.
Kendini de suçlama.Sevişmişsin rızanla.Kime ne.
Sevdim ama herşeye rağmen beni bıraktı ortada şimdi evlendirmek istiyor ailem başkasıyla bana gecmisimi sormasindan çok korkuyorum ne cevap vereceğimi bilmiyorum

Ne gerek var, herkesin geçmişi kendine kalsın.
Ondan önce yaşanmış bitmiş, eğer inancınız varsa tövbe edip, bir daha ki ilişkinizde kontrollü hareket edin.
Tövbe ettim ve 2 senedir hayatımda kimse yok ve ailem yaşımın geçtiğini söyleyerek evlendirmek istiyor

Bende öyle isterdim ama ablamin kendisi bulup evlendiği için çok sıkıntı oldu ve bu yüzden görücü usulü yapmamı istiyorlar

karşındaki kişi senin vicdanını hak ediyor mu ? kendisi sütten çıkmış ak kaşık mı? buna inancın %100 ise ve de sana SORMUYORSA HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMA. şimdi sesini çıkarmaz belki ama evlendikten sonra sana hayatı zindan edebilir. güvenme hiç. bu sır seninle birlikte vakti geldiğinde ölsün gitsin.

Kimse senin özelini bilmek zorunda değil. Evleneceğin kişi illaki daha önce sevgilin olduğunu idrak edebilir,çünkü onun da bisürü flörtü olmuştur.
Anlatman demek sonsuza kadar mutsuz olman demek. Zaten sevgilinin eski aşklarını duymak isteyeceğini sanmıyorum.
Ancak birliktelik olduysa bekaret anlamında. Ozaman tercih sana kalmış. Bunu bilmesi hakkıdır ama detaylıca değil.

Bende öyle isterdim ama ablamin kendisi bulup evlendiği için çok sıkıntı oldu ve bu yüzden görücü usulü yapmamı istiyorlar
zaten geçmişi didikleyen adam takıntılıdır, tehlikelidir.
öylelerinden uzak dur.
senin bugününle ve yarınınla ilgilenen kişilerle tanış görüş.

zaten geçmişi didikleyen adam takıntılıdır, tehlikelidir.
öylelerinden uzak dur.
senin bugününle ve yarınınla ilgilenen kişilerle tanış görüş.
Peki çok teşekkür ederim

Öyle birşey olmadı

anlatıp anlatmamak sizin tercihiniz. eğer anlatırsanız sizin açınızdan şeffaf bir ilişki olur. ama arşı taraf aynı hassasiyeti size gösterecek mi? yarın öbür gün anlattıklarınızı size karşı kullanmayacağından emin misiniz? ya da anlatmazsanız bu sizin vereceğiniz bir karardır. bu karşı tarafı kandırma, aldatma gibi bir durum değil. sonuçta o zaman o kişi hayatınızda değildi ve olanlar asla onu ilgilendirmez. kimse sizi geçmişinizde yaşadığınız şeyler için yargılayamaz böyle bir hakkı yok. kendinize güvenin yeter. ama şunu kendinize yapmayın. eski sevgilime inandım vs diyerek kendinizi mağdur pozisyonuna sokmayın. o zaman o kişi hayatınızdaydı, seviyordunuz ve bir şeyler yaşadınız. bu yoruma, eleştiriye açık bir konu değil. kendinize olan güveninizi kırmayın. sevgiler :)

Ileride ogrenirse derken? Nasil ogrenecek?

Sizin cevrede insanlar oturup birbirinin seks hayatini mi cekistiriyor? Nerden duyabilir ki?

Ben evlendigimde bakire degildim. Bunu esim tabiki biliyordu. Ama detayini her seyini ne diye anlatayim?

Cok sacma yeni sevgilime eski sevgilimle nasil sevistigimi mi anlatacagim?

Gecmiste bir sevgiliniz oldugunu bilsin yeter. Fazlasini anlatman dinleyen acisindan da rahatsiz edici.

ya ileride nereden öğrenecek dürüst olacağım diye şu erkeklere her haltı anlatmayın gün gelir kötü olursunuz tehdit eder başka şey yapar geçmişini sorarsa normal bi hayat de geç illa anlatmak zorunda değilsin adamı aldatmadın kandırmadin o hayatında bile yoktu on ilgilendirmez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…