yoooooooooo ben bilmiyordum, çevrem de bilmiyor olsa gerek ki 33 yaşındayım ve taliplerim yeterince azMerhaba arkadaşlar yaş geçtikçe kızların talibleri çoğalıyor biliyorsunuz ki ..
Adi uzerinde gecmis. Gecmis gecmiste kalmistir. Herseyi anlatmanizada gerek yok. Erkekler herseyi anlatiyorlarmi..Merhaba arkadaşlar yaş geçtikçe kızların talibleri çoğalıyor biliyorsunuz ki .. Ama gerçekten evlenmekten korkuyorum çünkü geçmişim çok kötü eski sevgilime inanıp onunla birşeyler yaşadık ama fazla ileriye gitmedik. Vicdanım hiç susmuyor ailem evlen deyip duruyor ama evleneceğim kişi bana gecmisimi sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum ne yapmam gerek sizce dürüst olup herşeyi anlatırsam ailem ogrenirse ne yaparım şimdiden vicdanım susmuyor saklarsam ileride ogrenirse daha kötü olmaz mı kafamda bir ton soru var lütfen yardım edin
Bence size değer veren bir insan geçmişinizi önemsemez. Kimseye yaşadıklarınızla ilgili hesap vermek zorunda değilsiniz.Merhaba arkadaşlar yaş geçtikçe kızların talibleri çoğalıyor biliyorsunuz ki .. Ama gerçekten evlenmekten korkuyorum çünkü geçmişim çok kötü eski sevgilime inanıp onunla birşeyler yaşadık ama fazla ileriye gitmedik. Vicdanım hiç susmuyor ailem evlen deyip duruyor ama evleneceğim kişi bana gecmisimi sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum ne yapmam gerek sizce dürüst olup herşeyi anlatırsam ailem ogrenirse ne yaparım şimdiden vicdanım susmuyor saklarsam ileride ogrenirse daha kötü olmaz mı kafamda bir ton soru var lütfen yardım edin
yoooooooooo ben bilmiyordum, çevrem de bilmiyor olsa gerek ki 33 yaşındayım ve taliplerim yeterince az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?