Evleneceğim kişiye geçmişi anlatmalimiyim

Çalışıyor musunuz,yaşınız kaç?
Eş adayından önce siz sorular sorun ve öğrenin bekaretin onun için ne kadar önemli olduğunu,onu ilgilendirir ,ilgilendirmez mevzusu değil bu.
Her türlü karşılıklı içinize sinmeyen insanla hayat geçmez,
Aile istedi diye de evlenilmez,o da apayrı bir konu.

Eşim evlenmeden önce çok firlamaydi, daha doğrusu tanışmadan önce :) bana asla böyle şeyler sormaz ,anlatacak olsam istemezdi ..

Sen de geçmişinin derdine düşmeyecek birini bul .. aksi bela getirir ..bu arada kimseyi de ilgilendirmez ..bakire isteyen bakir olacak ..

Tövbe ettim ve 2 senedir hayatımda kimse yok ve ailem yaşımın geçtiğini söyleyerek evlendirmek istiyor
Tamam işte, kurcalamayın gitsin.
Yaşanmış bitmiş, mantığınıza ve gönlünüze göre birini bulup hayatınıza devam edin.

hayır hayır anlatma sakın
çünkü erkek milletine güven olmaz en ufak hatayı şaaap diye yüzüne vuruverir sende pişmanlığınla kalırsın..
arkadaşa katlıyorum barike isteyen bakir olsun önce
birde ileriye gitmedik diyosun nerden duyacak allah aşkına ....
eskiden sevgilin olduğunu bilsin ama ayrıntıya girme bencede

Ay anlatma tabii ki ne münasebet! Birisi oldu mu derse görüştüğüm birisi oldu anlaşamadığımız için ayrıldık dersin. Öpüştün mü vs detay sorarsa asla cevap verme ve o adamı da bir daha görme. Kimsenin böyle bir soru sorma hakkı yok...

Sevdim ama herşeye rağmen beni bıraktı ortada şimdi evlendirmek istiyor ailem başkasıyla bana gecmisimi sormasindan çok korkuyorum ne cevap vereceğimi bilmiyorum

Sorsun.Yanında değildi ki ne bilecek.İster bir sevgilim vardı de ister yoktu de.Herkes evlenene kadar evde oturup bekliyor mu,hayır.Ayrıca sevgilin olmuş olması ayıp değil.Yine diyorum kime ne.Çocuğu da seni ortada bıraktı gibi görme.Karşılıklı yaşamışsınız olmamış ayrılmışsınız.Hepimiz öyleyiz.Bunları düşünme önüne bak mutlu ol.Keşke ailenin seçtiği değil gönlünün istediği biriyle evlenseydin o da ayrı kuzum.

Aman kızım dert ertiğin şeye bak yaa. Sana gelene kadar ne kötüler gördük biz buralarda
Sen önce kendini suçlamayı bırak. Herkesin sevdiği olabilir onla kendi doğruları çerçevesinde birşeyler yaşayanilir ne var bunda. Kendini suçlamayı bırak.
Ve kimseye de bişey anlatma. Sorarsada biri olmuştu zamanında der geçersin. Ayrıntı soracak hali yok
Sorarsada ne olabilirki bişey olmadı der geçersin.
Bu erkekler önce kendi yediği haltlara baksın.

Geçmişte kimlerle seviştin diye sormaz zaten
Yaşadıklarınızdan analiz etmeye çalışır

ay sanki geçmişinizde 10 ayrı adamdan 10 ayrı çocuk yapıp da babalarına bırakmış gibi anlatmışsınız

bir şey olmaz ayrıntıya gerek yok daha önce sevgilin oldu mu deyince he dersin geçersin

karşıdaki sorarsa birlikte olmadık dersin istersen konu biter

adam manyak ise ay onun da elini tuttun mu onu öptün mü gibi uzatırsa o adamla olmaz zaten dersin

o tipler özellikle belirtir hiç erkek arkadaşı olmamış eli erkek eline değmemiş kız istiyorum diye

Bazı şeyler vardır onlar mezara kadar gitmelidir. buda onlardan bitanesi.
Geçmiş senin geçmişindi senin seçimlerindi senin hatalarındı ne diye anlatıp ortalıgı bulandırasın ki.
Pişmanlıgınıda sen çek başkalarının içine kurt düşürme.
Yarın bir gün evlenirsin o cok güvendiğin adam en ufak kavganda laaak dye suratına bu anlattıklarını tokat gibi çarpar anlattgınıza bin pişman eder o yüzden anlatmayın bence.

anlatma evlenirsen ilerde seni aşalar
evlenmezsen tehtid edebilir

şu ailelerin evlen baskısı nedir arkadaş.sanki evlen evlen diye kafa şişirince nasibin zamanından önce mi gelecek?bir şeyleri zorlayınca da siz mutsuz olacaksınız silah zoruyla mı evlendirdik diyecekler.ayrıca erkeklerin kimle fingirdeştiklerini kimseye anlattıklarını görmedim.çok binde bir erkekler dedikleri gibi sevgilileri ile cilveleşmemişlerdir zamanında

Hastayım bu konulara...
Acaba adam senden önce kaç kadınla yatıp kalkmış? O utanıyor mu geçmişinden?
Sağına soluna ' valla gençliğimi -hayatimi yaşadım, artık durulup aile babası olmak istiyorum' diyodur gururla.
Sen ne utaniyosun?

Bu sevistikten sonra ayrılık olunca beni ortada bıraktı lafini hayatımda anlamadim anlamicamda. Yok isteyerek severek birseyler yasadin. Niye ortada kalasin. 3 çocuklami ortada kaldin noldu yani. Giden bekâretin olmus. Anlatma birsey. Sadece kötü insanlar bekarken cinsellik yasamiyor. Cooook kötü bi geçmişin var. Duyanda adam öldürdün sanicak. Her insan ilkiyle olmak ister ama olmayınca olmuyor demekki

Herşeyi anlatmayabilirsin ama en azından ilk sevgilimsin gibi yalanlar söyleme

Tanıma aşamasında bunu soruyorsa, yalan söyleyin;
Ve adamı beğenmediğinizi söyleyin, bir daha da görüşmeyin.
Tek sebep geçmişiniz olamazki, daha adamla görüşmediniz, belki beğenmeyeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…