Evleneceğim kişiye geçmişi anlatmalimiyim

Sizin gecmisiniz,sizin kararlariniz,sizin hayatiniz,sizin bedeniniz. Kimseyi ilgilendirmez. Anlatmayin, vicdan sizlatacak bir sey de yok bunda rahat olun. Mutluluklar

Merhaba arkadaşlar yaş geçtikçe kızların talibleri çoğalıyor biliyorsunuz ki .. Ama gerçekten evlenmekten korkuyorum çünkü geçmişim çok kötü eski sevgilime inanıp onunla birşeyler yaşadık ama fazla ileriye gitmedik. Vicdanım hiç susmuyor ailem evlen deyip duruyor ama evleneceğim kişi bana gecmisimi sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum ne yapmam gerek sizce dürüst olup herşeyi anlatırsam ailem ogrenirse ne yaparım şimdiden vicdanım susmuyor saklarsam ileride ogrenirse daha kötü olmaz mı kafamda bir ton soru var lütfen yardım edin
Anlatmayacaksın Allahla senin aranda kalacak herkes hata yapabilir.

bu hata değil. isteyerek yaptığınız bir şeye hata demeyin.

karşınızdaki kişi hiçbir şey yaşamadıysa bunu sorup rahatsız olabilir. ama önüne gelenle düşüp kalkıp sizden hiçbir şey yaşamamış olmanızı isteyemez.

anlatmak zorunda da değilsiniz.

Elbette hayır
O size öpüp kokladığı her kadını anlatacak mı?
Kapatın gitsin.
Bu vicdan olayı da bir tek kadına zimmetli sanki.

12 senelik eşim bana kalkip gecmiste kimle nasil ve ne kadar sevistigini anlatsa sinirlerim bozulur, soğurum. Siz kalkip 3 gunluk adamlara mi anlatacaksiniz? Cok sacma degil mi?
Yani düşünemiyorum eşimin karisina gecip ahmetle opustum, mehmetle sevistim diye anlattığımı :olamaz:
Hem ona ne, hem neden yani ne sacmalik insanin biriyle yasadigi ozelini baska birine anlatmasi.

Ah ah .. Bu konunun o kadar benzeri var ki şu sitede . Kadınlar hep bunu düşünüyor . Geçmişimi bilmeli mi ? Şundan yüzde yüz eminim hiçbir erkek asla bunu düşünmüyor . Neden ? Çünkü böyle bir toplumuz . Erkek yapar kadın yapamaz .

Bekaretin gitmemiş , yani açıklaman gereken bir şey de yok . Çünkü alnında yazmıyor bu durum . Hiçkimse de gelip eskiden şunu şunu yaptım ben bu kızla diyebilecek cesareti alamaz . Ha tuttu öyle bir şey dedi . İnkar et . Dediğim gibi alnında mı yazıyor sanki .

Bu özel sadece senle ve Allah arasındadır . Başka kimseyi ilgilendirmez . Tövbe edip vicdanını da rahatlattıysan hele hiiiçç ilgilendirmez .

He şunu da söyliyim son . Bu geçmişi gidip karşındakine söylersen aslaa dürüst , iyi bir kız olmazsın . Her gün yüzüne vurulur .

Niye vicdanin sizliyor birinimi öldürdün !
Yo, biseyler yasadin eminim oda yasamitir ama erkeklere sorulmaz onlara serbest. Ben olsam sadece sevgilim vardi derim ama bisey yasanmadi.
Bunlar pembe yalanlar

"Geçmişimi anlatmak" lafa bak. Sanki mafya babasıydı geçmişti.

Eski sevgilinle "bir şeyler" yaşadın, geçmişin kötü öyle mi? Benim geçmişim lağım o zaman, tüm insanlık tarihininki hatta.

Töbe est.

Ah kadınlar, kadınlarımız...

senin asıl sorunun tanımadığım etmediğim adamla nasıl evleneceğim olmalı. hala görücü usulü kaldığına şaşırıyorum yani. gereksiz şeyleri dert ediyorsun geçmiş senin özelindir kimsenin bilmesine gerek yok

Merhaba arkadaşlar yaş geçtikçe kızların talibleri çoğalıyor biliyorsunuz ki .. Ama gerçekten evlenmekten korkuyorum çünkü geçmişim çok kötü eski sevgilime inanıp onunla birşeyler yaşadık ama fazla ileriye gitmedik. Vicdanım hiç susmuyor ailem evlen deyip duruyor ama evleneceğim kişi bana gecmisimi sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum ne yapmam gerek sizce dürüst olup herşeyi anlatırsam ailem ogrenirse ne yaparım şimdiden vicdanım susmuyor saklarsam ileride ogrenirse daha kötü olmaz mı kafamda bir ton soru var lütfen yardım edin

Tam olarak birsey yaşamadiysan anlatacak birşeyinde olmamali...!!!

Herkes gençliginde hata yapmiştir ama her yaptigi hatayi eşine anlatsa ohooo.

Ben eski sevgilimi nasil aldattigimi anlatmistim konu arasinda eşime o gunden beri çok degisik bakiyo bana :) demekki hersey anlatilmamaliymiş

Evet kesinlikle "hayatımda kimse olmadı" şeklinde anlatabilirsin :halay: görücü usulü evlenmek isteyen her erkek bunu duymaya bayılıyor, ona istediğini ver :KK70:

sanırım yetiştirilme tarzınızdan vicdan azabı duyuyorsunuz bu gibi tarzlar yanlış bilesiniz bile bile böyle yetiştiriyorlar ki kızlar hep mutsuz özgüvensiz kanatsız bireyler olsun hep erkekler sorgulasın
asıl bunlar hata ve yanlış

Anlatacak bir şeyin yok ki? Birliktelik yaşasan amenna geçmişim seni ilgilendirmez de geç diyecem şimdi tutup yüzeyseli anlatırsan o erkek ırkı olduğu için kafasında kurduklarını gerçek gibi görmeye başlayacak sakın söyleme bişey

Back
X