Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatmayacaksın Allahla senin aranda kalacak herkes hata yapabilir.Merhaba arkadaşlar yaş geçtikçe kızların talibleri çoğalıyor biliyorsunuz ki .. Ama gerçekten evlenmekten korkuyorum çünkü geçmişim çok kötü eski sevgilime inanıp onunla birşeyler yaşadık ama fazla ileriye gitmedik. Vicdanım hiç susmuyor ailem evlen deyip duruyor ama evleneceğim kişi bana gecmisimi sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum ne yapmam gerek sizce dürüst olup herşeyi anlatırsam ailem ogrenirse ne yaparım şimdiden vicdanım susmuyor saklarsam ileride ogrenirse daha kötü olmaz mı kafamda bir ton soru var lütfen yardım edin
Ne ara bize bunu bu kadar dikte ettiler...vicdanım susmuyor geceleri uyuyamıyorum bile
Merhaba arkadaşlar yaş geçtikçe kızların talibleri çoğalıyor biliyorsunuz ki .. Ama gerçekten evlenmekten korkuyorum çünkü geçmişim çok kötü eski sevgilime inanıp onunla birşeyler yaşadık ama fazla ileriye gitmedik. Vicdanım hiç susmuyor ailem evlen deyip duruyor ama evleneceğim kişi bana gecmisimi sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum ne yapmam gerek sizce dürüst olup herşeyi anlatırsam ailem ogrenirse ne yaparım şimdiden vicdanım susmuyor saklarsam ileride ogrenirse daha kötü olmaz mı kafamda bir ton soru var lütfen yardım edin