- 10 Ağustos 2016
- 24
- 0
- 1
- Konu Sahibi Elfidam1929
-
Evet var. Son konumu oku lütfen. Kardeşimin hatasına düşme. İçin elvermezken kimseye evet deme. Tanımadan asla ciddi bir yola girme. Seni istemeyeni asla isteme. Yola yolda bırakıp gidenin peşinden koşarak yetişme ona. evlenmek zorunda değilsin mutluluk içinBirisini cok sevdim ne yaptiysam olmadi once o evlenmeyi cok istedi benim bazi problrmlerim vardi birde ailemin bana destek olmayisi cesaretimi kirdi reddettim sonra aradan baya zaman gecti olmasini istedim ve cok israr ettim baska birisiyle beraberdi ve beni gozu gormedi nasil uzuntulu gunler gecirdim hala da olu gibiyim..simdi iyi niyetli aile tanidigi birisi evlenmek istiyor benimle ama icimden birsey gelmiyor kafayi yiyeyecem arkadaslar benim gibi olsn var mi???
Tıpkı kardeşimin hatasıBence o kisiyi unitana kadar kimseyle hic birsey baslama. Bu senide yipratir en cok karsidaki insani yipratir ve o kisiye haksizlik olur
Yaomacik davranmak zorunda kalacaksın. Icinden gelmedi halde yaninda olacaksin vs.
Ikinizede en cok o cocuga yazik etme. Ne yapacaksan once onu unut sonra yap. Eger bu ahlde evlenirsen zaten saglikli bir evlilik olmaz.
Okumustum konunu. ALLAH sabir versin yardim etsin.Tıpkı kardeşimin hatasıah vah..
evlenme. tanımak için şans verebilirsin en fazla.Tekrardan sevmek istiyorum bu sefer dosdogru bir insani icim yeniden heyecan dolsun istiyorum gozlerimin ici yeniden gulsun suratimdaki bu yorgunluk defolup gitsin ayaklarim yerden kesilsin..sonra diyorum ya birdaha karsima kimse cikmazsa yasim yirmi sekiz sanki bi dizen kurmak zorundaymisim gibi hissediyorum..ve zoruma gidiyor cok o canimdan cok sevdigim beni hice sayip gununu gun ederken yataga girip aglamaktan inanin insanlikan ciktim ole hayat dolu bir insandimki cenaze de bile zar zor aglardim sonra bu sahisla tanistim bir sure sonra aglamadigim gun gece kalmadi bunlara sebep benim fakat hayirlisimi degildi neydi bilmiyorum bi turlu olmadi ve ben simdi hep kendimi sucluyorum hatalarimdan dolayi acaba sunu sole bunu bole yapsaydim hersey guzel olurmuydu diye ole cikmazdayim ki yasiyorum fakat aslinda oluyum kendimi hic iyi hissetmiyorum(
Nasil yani neye pisman oldunuz sonradan biraktiginiza mi aglayan cocuğa mi?Hiç sevmediğin birini,bir anda evlenince sevemezsin tabi ki.
Eşimi sevmiyorum diye konular var bak birden evlenmiş ve kadın yıllardır mutsuz,çünkü içinde duygu olmayan birliktelik yıpratıyor günden güne.
Kendine zaman tanı.
Aklın hala başkasındayken görüşme,karşı tarafa da yazık.
Bak benim eski sevgilim bir anda evlendi diye onun yakınından biriyle sevgili oldum o acıyla ya da aklıma gelmesin diye1 yıl sonra hiç bişey hissetmediğim için ayrıldım ama çocuk 6 yıldır yalnız hala ve çok ağladı.Ve ben çok pişman oldum.
Zaman geçince tekrar aşık oluyor insan,sevdiğin biriyle evlen.Bir süre sonra alışırsın
Nasil yani neye pisman oldunuz sonradan biraktiginiza mi aglayan cocuğa mi?
Ya ben nasil anlatayim o eski erkek arkadasimin ailesiNasil yani neye pisman oldunuz sonradan biraktiginiza mi aglayan cocuğa mi?
Ne kadar surdu iliskiniz uzun yillar mi..evet bardak kirildiktan sonra eskisi gibi olmuyot yani karsindakinin saba olan ilgisi bitmisse eskisi gibi degilse farkli yuzlerun heyecanlarin pesine dusmusse artik sadece sen uzuluyorsun ve kendini sucluyorsun hayat cok garip o benim diyorsun cok eminsin bir bakiyorsun el olmussunaman diyim uzak dur
gecen yil sevgilimden ayrildim onu cok sevmistim ama capkindi. gecen yil temmuzda ayrildik, o ekime kadar denedi barismayi ama taviz vermedim (sevmeme ragmen) cunku eninde sonunda bitecekdi vicik vicik olmadan bitsin daha iyi dedim bitirdim
temmuzdan sonra hep birilerinle tanistirildim birisi tam kriterlerime uygundu ama isinamadim olmadi 1hafta konustum sonra olmaz dedim
simdi duyuyorum ekime kadar pesimden kosan adam aralikda evlenmisbunlarida niye anlattim bilmiyorum aslinda
Canim biz ayni sirkette calisiyoduk 1.5yil boyunca arkamdan kostu, bi kac kez disarda gorusmustuk zaten isyerinded goruyodumYa ben nasil anlatayim o eski erkek arkadasimin ailesi
Ne kadar surdu iliskiniz uzun yillar mi..evet bardak kirildiktan sonra eskisi gibi olmuyot yani karsindakinin saba olan ilgisi bitmisse eskisi gibi degilse farkli yuzlerun heyecanlarin pesine dusmusse artik sadece sen uzuluyorsun ve kendini sucluyorsun hayat cok garip o benim diyorsun cok eminsin bir bakiyorsun el olmussun
Tekrardan sevmek istiyorum bu sefer dosdogru bir insani icim yeniden heyecan dolsun istiyorum gozlerimin ici yeniden gulsun suratimdaki bu yorgunluk defolup gitsin ayaklarim yerden kesilsin..sonra diyorum ya birdaha karsima kimse cikmazsa yasim yirmi sekiz sanki bi dizen kurmak zorundaymisim gibi hissediyorum..ve zoruma gidiyor cok o canimdan cok sevdigim beni hice sayip gununu gun ederken yataga girip aglamaktan inanin insanlikan ciktim ole hayat dolu bir insandimki cenaze de bile zar zor aglardim sonra bu sahisla tanistim bir sure sonra aglamadigim gun gece kalmadi bunlara sebep benim fakat hayirlisimi degildi neydi bilmiyorum bi turlu olmadi ve ben simdi hep kendimi sucluyorum hatalarimdan dolayi acaba sunu sole bunu bole yapsaydim hersey guzel olurmuydu diye ole cikmazdayim ki yasiyorum fakat aslinda oluyum kendimi hic iyi hissetmiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?