- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Elfidam1929
-
Haklisin suan evlimisin istedigin aski yeniden bulabildin mi?Bıraktığıma niye pişman olayım ki?
Sevmiyordum zaten.
Sadece eski sevgili unutayım çabasıyla birine sarılıp o çocuğu üzdüğüm için pişmanım.
Yoksa onunla yine olsa yine devam etmezdim. İyi insan olması sevmek için sebep değil bir etkilenme gerekti.
Adamin sucu yok kardesim iste eskiyi istiyorum ama olmuyo tren kacti simdi uzulup duruyorum kabullenemiyorum sorun bendeAnlamadım. Siz ailenizin de destek olmaması ile kendi iradenizle adamı reddetmişsiniz. Sonra adam başka biri ile birlikte hayatına devam etmiş. Siz bir de bunun üzerine onu yeniden ikna etmeye çalışmışsınız. Adam başka biri ile birlikteyken. Bunlar sizin yazdıklarınızdan anladıklarım. Bu senaryoda adamın suçu ne?
Bu gercegide degistiremiyorum napcagimi bilmiyorum uzulmekten baska elimden birsey gelmiyo..adam beni sevmiyor ve artik istemiyor ki zaten gittiYa evlenip sonradan da sevilir mi sevilmez mi , içinin şimdilik ısınmadığı o iyi adama sonradan ısınır mısın , bilemem ama .
Aklım , gönlün , hayallerin hala eskiye takılı kalmışken ...olmaz .
Kim ister eşi yanında dalıp gittiğinde ya da birden suratı asıldığına ; eski sevgilisinin sosyal medyada paylaştığı mutluluk pozlarına aklı takılı kalmış olsun .
Haklisin suan evlimisin istedigin aski yeniden bulabildin mi?
Adamin sucu yok kardesim iste eskiyi istiyorum ama olmuyo tren kacti simdi uzulup duruyorum kabullenemiyorum sorun bende
Birisini cok sevdim ne yaptiysam olmadi once o evlenmeyi cok istedi benim bazi problrmlerim vardi birde ailemin bana destek olmayisi cesaretimi kirdi reddettim sonra aradan baya zaman gecti olmasini istedim ve cok israr ettim baska birisiyle beraberdi ve beni gozu gormedi nasil uzuntulu gunler gecirdim hala da olu gibiyim..simdi iyi niyetli aile tanidigi birisi evlenmek istiyor benimle ama icimden birsey gelmiyor kafayi yiyeyecem arkadaslar benim gibi olsn var mi???
Hayır sevemezsin. Sevmediğin adamla aynı evde de oturulmaz aynı yataga da girilmez.Unutmak istiyorum cok bu isinamama durumuda benim kendimi kapatmamla alakali ilk erkek arkadasim okadar baglanmisimki yeryuzundeki diger tum insanlar benim icin yok hicbir anlsmlari yok..olumsuz yonu cok yani oyleymis sonradan ortaya cikti..simdi kendine gore birini bulmus kendisiyle ayni kafadan surekli resim koymalar gezmeler tozmalar yani hayat onun icin muhtesem olmus tekrardan sevmis sevilmis kisa surede..onunla bir sonum yok benim fskat surekli karsilastirma yapiyorum ve mutsuzum cok..suan yanimda olmak isteyen insanada haksizlik yapiyorum ilgilenmek istiyo konusmak istiyo hatta niyeticiddi ama iyi bir insan oldugunh dusunuyorum bana iyi sahip cikacagini gercekten adam gibi bir adam belkide ama olmuyo kendimi sartladigim icinmidir bilmiyorum..hic icimde heyecan yada istek yok..olmasinida yasim artik geldi bir duzen kurayim diye isteyebilirim ancak ..sonradan seversin diyen evli bayanlara soruyorum dogrumu bu sonradan sevebilirmiyim(((
Malesef canim hop ondan ons atlayan bir insan asla degilim ole olmadigim icin suan izdirap icindeyim ben hep istedim ilk tsnistigim insan ile evleneyim sevgim yarim kalmasin fakat tecrubesizligim korku stres aile onayinin olmamasi benim cesaretimi kirdi ve evlilikle sonuclanmadi..sonrasinda atamiyorum iste hep aklima geliyo ve kalbimin kirilmasi ve yarim kalmasi beni cok uzuyo..bazan diyorum ki evet benim cok hatam ve dengesiz hareketlerim oldu fakat onunda bu kadar vicdansiz olmamasi gerekirdi onedenle evlenip defoluo gideyim diyorum aksam ole dusunuyorum sabah cok berbat kalkiyorum asla yapamiycam diyorum bole karisigimBu acele niye ? Arkandan kovalayan mi var ? Bir onceki iliskiyi kafandan silmeden hazir olmadan ve hatta karsindaki yeni kisiyi tanimadan neyi cabasi bu ? Ya hic tanismayi kabul etmeyecektin yada simdi zamana ihtiyacim var diyeceksin, evlilik bu cocuk oyuncagimi ? Iliskileride iyice lackalastirdiniz ha, bu olmadi hoop siradaki, bu olmadi hoop siradaki ben insanlarin boyle kisa surede bir baskasiyla ayni evliligi planliyor olmasina sasiyorum. Erkegide ayni kadinida, o olmadi hoop siradaki diyip baskasina geciyorlar.
Su amerikan filmlerindeki 1 dakikalik speed dating sahneleri gibi, isin dramatik yanin bizimkiler speed evlilik karari seklinde uyguluyorlar bunu....
kaç yaşındasın?Malesef canim hop ondan ons atlayan bir insan asla degilim ole olmadigim icin suan izdirap icindeyim ben hep istedim ilk tsnistigim insan ile evleneyim sevgim yarim kalmasin fakat tecrubesizligim korku stres aile onayinin olmamasi benim cesaretimi kirdi ve evlilikle sonuclanmadi..sonrasinda atamiyorum iste hep aklima geliyo ve kalbimin kirilmasi ve yarim kalmasi beni cok uzuyo..bazan diyorum ki evet benim cok hatam ve dengesiz hareketlerim oldu fakat onunda bu kadar vicdansiz olmamasi gerekirdi onedenle evlenip defoluo gideyim diyorum aksam ole dusunuyorum sabah cok berbat kalkiyorum asla yapamiycam diyorum bole karisigim
Haklisin birde ne kadar ustune dusersen sanirim karsimizdaki kendini okadar geri cekiyor insanoglu degisik bir mahluk..bazan dusunuyorum insanlar evleniyor ve cocugu varken bosaniyor bunlar cok daha buyuk acilarkem ben neden brni uzen kiran yipratan gormezden gelen bir insan icin bukadar uzulup kafama takiyorum ruh halim bozuk herseyin farkinda olan cahillerdenim yada kalbime soz geciremiyorumBakın yalnız değilsiniz. Ben de dahil olmak üzere pek çok insan onunla evlenirim dediği uzun süreli sevgilisinden ayrılmıştır/terkedilmiştir. Sonra tabiki de aşk bulunuyor. Ama kendinize zaman tanımalısınız. Bu 1-2 yıl bile olabilir. Yani hemen olacak diye bir durum yok. Ve aşk size siz onu aramazken gelir daha çok. Üzerine düşer olsun olsun derseniz bazen burnunuzun ucundakini kaçırırsınız. Biraz rahat olun. Acınızı yaşayın. Öz eleştiri yapın. Hatalarınızı törpüleyin. Sonra bir öncekini unuttuğunuzda yenileri olacak.
Ben ünide 3 yıl çıktığım sevgilim tarafından terkedildim. Ondan 5 yaş küçük ve birazcık da şımarık/kaprisliydim. Sonra önce onu unuttum. Sonra kapris olayına çare bulmaya çalıştım. Sonra hayatıma yeni birileri girdi. Ve yıllar sonra da şimdiki eşim oldu. Sonra hayatınıza girenler konusunda da direk kendinize ve ona evlilik baskısı oluşturmayın. Sözlü veya psikolojik olarak. Rahat olun. Her şeyin sırrı rahatlıkta.
Malesef canim hop ondan ons atlayan bir insan asla degilim ole olmadigim icin suan izdirap icindeyim ben hep istedim ilk tsnistigim insan ile evleneyim sevgim yarim kalmasin fakat tecrubesizligim korku stres aile onayinin olmamasi benim cesaretimi kirdi ve evlilikle sonuclanmadi..sonrasinda atamiyorum iste hep aklima geliyo ve kalbimin kirilmasi ve yarim kalmasi beni cok uzuyo..bazan diyorum ki evet benim cok hatam ve dengesiz hareketlerim oldu fakat onunda bu kadar vicdansiz olmamasi gerekirdi onedenle evlenip defoluo gideyim diyorum aksam ole dusunuyorum sabah cok berbat kalkiyorum asla yapamiycam diyorum bole karisigim
Yirmi sekiz yasindayim cnm adami oyalamiyorum onada soyledim sana karsi birsey hissetmiyorum diye ruh halim evet iyi degil hep kendimi ve ailemi sucluyorum cunku gercekten hepsi benim cok uzulmeme neden oldular ve butun bunlari bana neden yasattiklarini dusunup duruyorum ..simdi bana biz birsey yapmadik cok istiyorsan ciksaydin karsimiza ve istedigini soyleseydin diyorlar ozamanda bu senle evlenir dole olur bole olur diye hepsi ustume geldi cesarwt edemedim falan falan bu sayede tam 4 yilim gitti..bende bu dort yil boyunca hic kimseye sans vermedim surekli agladim uzuldum cok kex duzeltmeye calistim bu seferde karsimdaki anlayissiz oldu ve beni exmeye basladi kisacasi bu sekildekaç yaşındasın?
bu akıl karışıklığı ile korkarım hayatının en büyük hatasını yapacaksın.
sevgililik başka evlilik başka.
sevmediğin adamı niye oyalıyorsun?
şu anda sen de ona haksızlık yapıyorsun farkındamısın?
bugün evlensen bile yapamayacak boşanacaksın.
duygu durumun iyi değil çünkü.
eski sevgilini de bi unut bence.
geçmiş geçmişte kadacak.
sen unutmak için çaba sarfetmemişsin ki.
olmamış ayrışmışsınız.
sonunun iyi olmadığını da anlamışssın aslında.
hala neden takılı kaldın bu eski sevgilinde?
Karsimdaki kiside evlilige kendini hazir gordugu icin bir an once evlenmek istiyor fakat benim kafam bir milyon hem duzen kurmak istiyorum hemde bu istemsizlik bir omur bole olursa ne yaparim diye dusunuyorum..Başlık konuya uymamış bende nişanlı-sözlünüz sandım.
Daha adım atılmamış olmaz dersin olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?