- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Elfidam1929
-
bir yerden çıkış yolu bulmalısın ama.Yirmi sekiz yasindayim cnm adami oyalamiyorum onada soyledim sana karsi birsey hissetmiyorum diye ruh halim evet iyi degil hep kendimi ve ailemi sucluyorum cunku gercekten hepsi benim cok uzulmeme neden oldular ve butun bunlari bana neden yasattiklarini dusunup duruyorum ..simdi bana biz birsey yapmadik cok istiyorsan ciksaydin karsimiza ve istedigini soyleseydin diyorlar ozamanda bu senle evlenir dole olur bole olur diye hepsi ustume geldi cesarwt edemedim falan falan bu sayede tam 4 yilim gitti..bende bu dort yil boyunca hic kimseye sans vermedim surekli agladim uzuldum cok kex duzeltmeye calistim bu seferde karsimdaki anlayissiz oldu ve beni exmeye basladi kisacasi bu sekilde
Ya ole kafam karisikki birisi diyor mesala seni istemeyeni sende isteme seni gercekten sevse ne yaparsan yap gozune gelmezdi tmm diyorum onume bakacam duzenimi kuracam mutlu olmaya calisacam hayatima kaldigim yerden devam edecem sonra baska biri diyor mesala zamanin da daha kararli ve cesaretli olsaydin simdi istedigin insanla belki guzel bir hayatin olacakti bu sefer siliyorum herseyi basa donuyorum dovunmeye basliyorum ..bu karisikliga 4 yil oldu evet ilk zamanlardaki gibi cok agir aci hissetmiyorum fakat bu huzun bur omur devam eder unutamam yanimdaki insanida mahvederim diye cok korkuyorumbir yerden çıkış yolu bulmalısın ama.
böyle olmaz ki.
o eski sevgilin zaten sana uygun değilmişti yanlış mı okudum.
ee böyle olduğu halde dövünmek niye.
kurtulduğuna sevin işte.
şimdi beraber olduğun adamı da komple çıkar hayatından.
bi kendini topla.
bir psikolojik destek al olmazssa.
saplanıp kalmışssın.
hep geçmişi mi sorgulayacaksın tüm hayatın boyunca.
geçen yıllarına yazık.
Tekrardan sevmek istiyorum bu sefer dosdogru bir insani icim yeniden heyecan dolsun istiyorum gozlerimin ici yeniden gulsun suratimdaki bu yorgunluk defolup gitsin ayaklarim yerden kesilsin..sonra diyorum ya birdaha karsima kimse cikmazsa yasim yirmi sekiz sanki bi dizen kurmak zorundaymisim gibi hissediyorum..ve zoruma gidiyor cok o canimdan cok sevdigim beni hice sayip gununu gun ederken yataga girip aglamaktan inanin insanlikan ciktim ole hayat dolu bir insandimki cenaze de bile zar zor aglardim sonra bu sahisla tanistim bir sure sonra aglamadigim gun gece kalmadi bunlara sebep benim fakat hayirlisimi degildi neydi bilmiyorum bi turlu olmadi ve ben simdi hep kendimi sucluyorum hatalarimdan dolayi acaba sunu sole bunu bole yapsaydim hersey guzel olurmuydu diye ole cikmazdayim ki yasiyorum fakat aslinda oluyum kendimi hic iyi hissetmiyorum(
senin kendine ait fikrin yok mu?Ya ole kafam karisikki birisi diyor mesala seni istemeyeni sende isteme seni gercekten sevse ne yaparsan yap gozune gelmezdi tmm diyorum onume bakacam duzenimi kuracam mutlu olmaya calisacam hayatima kaldigim yerden devam edecem sonra baska biri diyor mesala zamanin da daha kararli ve cesaretli olsaydin simdi istedigin insanla belki guzel bir hayatin olacakti bu sefer siliyorum herseyi basa donuyorum dovunmeye basliyorum ..bu karisikliga 4 yil oldu evet ilk zamanlardaki gibi cok agir aci hissetmiyorum fakat bu huzun bur omur devam eder unutamam yanimdaki insanida mahvederim diye cok korkuyorum
Evlilige hazir ve ne istedigini bilen bir insan oda farkinda benim isteksizligimin ama kendini geri cekmiyo bikmadan israr ediyo guzel seylerden bahsediyor ilgili gozukuyor sole bakiyorum digerine gore daha iyi gibi fakat sonra geri basa donuyorum kararsizligin dorugunu yasiyorum hatta cok sacma ve cesaretsiz bir insan oldugumu dusunuyorum bilmiyorum okadar dua ediyorum degisen birsey yok hep bi cikmazdayim bazan lanetlendigimi bile dusunuyorumSizi çok iyi anlıyorum inanın zamanında bende çok çektim fakat zaman her şeyin ilacı ondan başkasını sevemezmişsiniz gibi geliyor olabilir ama zamanla hepsi geçecek onu unutmak için ya da sırf iyi bir insan beni sever düşüncesiyle hareket etmek sağlıklı bir karar değil psikolojik olarak hazır olmadığınız bir ilişkiye adım atmak sizden öte karşınızdaki insanı yaralayabilir içinizin ısınmadığı birine ümit verip hakka girmeyin derim
senin kendine ait fikrin yok mu?
karşındaki adam hakkında kendi düşüncelerin yok mu?
o ilişkiyi yaşayan sen değil misin?
yaşın da küçük değil ki.
bu kadar her söylenene kulak asıyor olman ilginç.
valla ileride de bugünlerin için dövüneceksin.
ben sana şimdiden söyleyeyim.
acilen toparlan silkelen.
milleti değil kendini dinle.
bu kadar zayıf durma kimseye karşı da.
ve de sevmediğin adamla ASLA evlenme.
ama evlenecek gibi de duruyosun sen.
Haklisin birde ne kadar ustune dusersen sanirim karsimizdaki kendini okadar geri cekiyor insanoglu degisik bir mahluk..bazan dusunuyorum insanlar evleniyor ve cocugu varken bosaniyor bunlar cok daha buyuk acilarkem ben neden brni uzen kiran yipratan gormezden gelen bir insan icin bukadar uzulup kafama takiyorum ruh halim bozuk herseyin farkinda olan cahillerdenim yada kalbime soz geciremiyorum
yaa gerçekten kusura bakmayın da su yazdiklarinizi okurken cok sinirlendim .kotu seyler yazmak istedim ama kirilmayin diye yazmiyorum.Unutmak istiyorum cok bu isinamama durumuda benim kendimi kapatmamla alakali ilk erkek arkadasim okadar baglanmisimki yeryuzundeki diger tum insanlar benim icin yok hicbir anlsmlari yok..olumsuz yonu cok yani oyleymis sonradan ortaya cikti..simdi kendine gore birini bulmus kendisiyle ayni kafadan surekli resim koymalar gezmeler tozmalar yani hayat onun icin muhtesem olmus tekrardan sevmis sevilmis kisa surede..onunla bir sonum yok benim fskat surekli karsilastirma yapiyorum ve mutsuzum cok..suan yanimda olmak isteyen insanada haksizlik yapiyorum ilgilenmek istiyo konusmak istiyo hatta niyeticiddi ama iyi bir insan oldugunh dusunuyorum bana iyi sahip cikacagini gercekten adam gibi bir adam belkide ama olmuyo kendimi sartladigim icinmidir bilmiyorum..hic icimde heyecan yada istek yok..olmasinida yasim artik geldi bir duzen kurayim diye isteyebilirim ancak ..sonradan seversin diyen evli bayanlara soruyorum dogrumu bu sonradan sevebilirmiyim(((
icinden mesaj atmak gelmiyirsa aynen oyle yazin buraya yazdiklarinizi ona yazin.Aslinda adamla normal arkadas gibiyim evet sacma ama ole cunku adepte olamiyorum isinmiyor icim mesaj atiyo cevap vermek istemiyorum icimde zerre heyecan yok..evlenirsem evlenmis olmak icin artik uzulmemek ve yoluma bakmak icin olacak oda nasil olacak bilmiyorum kafamda 1 milyon tane soru var hayatin sonuymus gibi geliyo kendimi cok zayif hissediyorum aslinda guclu biriyim ama bu konuda degil...
Ne kadar oldu ki ayrılalı. Biz ayrıldığımız zaman ilk zamanlar kendimi tanıyamıyordum. Onu geri kazanmak için aklımdan saçma sapan şeyler geçiyordu. Ama sonra hepsi geçti gitti. Zamana ihtiyacınız var. Ondan sonra da kalbim kırıldı ama sonunda eşim çıktı karşıma. Zaman ve nasip her şey.
Sende haklisin kizada bilirsin ben buraya bunlari yazmakla bir nevi icinde boguldugum bu durum icin basina bu tarz seyler gelmis arkadaslarimdan tavsiye almak adina ve kendim icin bir yol cizmek adina paylasimda bulunmak istedim..zor konular bunlar sinanmayan anlamaz ..uzaklassan donuyorsun yaklassan yaniyorsun bulasmissan cok zor ....yaa gerçekten kusura bakmayın da su yazdiklarinizi okurken cok sinirlendim .kotu seyler yazmak istedim ama kirilmayin diye yazmiyorum.
Aklinizi basiniza alin sizin gercek halinizi bilse bu cocuk sizle evlilik ister mi ? yazik cocuga gülüyorsunuzdur iciniz somurtmak isterken . o da bilse aklinizda bir baskasi var aninda sizi aramayi keser . bir de simdi elinizjn.altinda ya mirin kirin yapıyorsunuz . birakin Allah askina ya kendize hayati zindan ediyorsunuz birakin sizle evlenmek isteyen cocuk mutlunolsun illa o da onu seven birini bulur.
Ya zaman daha da perçinliyorsa
Severek ayrılmak başka bi şey.
Ben dört sene olacak hala unutamadım hiç unutabileceğimi başkasını sevebileceğimi de sanmıyorum
Yaşım otuza yaklaştı. Ergenlikte yaşasaydım aşkı kişilik oturmadan cahillik vs. der geçebilirdim belki de. Bu kadar etkilenmiş olmam bu duyguları çok geç yaşamamdan mı kayaklanıyor bilemiyorum. Yaşanmamışlıkları imkansızları elinde olmayanı istiyor insan belki de ondan.
Ben de senin gibi kendi sorunlarımdan dolayı istemedim bunu ona söylemeden.
Yine gelse yine sorunlarım devam ediyor, kendisiyle konuşmam bile.
Vardır herşeyde bi hayır diyerek Rabbime bıraktım.
Belki de evlilik yuva çocuk benim için hayırlı değildir.
Ve birini unutmak ya da sevmek de benim elimde değil.
Elimde olmayan şeyler için de üzülmenin bir faydası yok.
gözünü seveyim sakın evlenme. Bak sana yasayan biri olarak soyluyorum. ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKMÜYOR arkadaş. Sakın evlenme. Bilmediğin tanımaddığın, yureğinin akmadıgı kimseyle bırak evlenmeyi swevgili bile olma. Ayy aglıcam şimdi. Kaybettiklerimi tahmin bile edemezsin. Gecmişte kaybettiklerim ve gelecekte kaybettiklerim. Sakın yanlış bir evlilik yapma, sana yüreğimden yazıyorum bunu. Abarttıysam kusura bakmayın.Birisini cok sevdim ne yaptiysam olmadi once o evlenmeyi cok istedi benim bazi problrmlerim vardi birde ailemin bana destek olmayisi cesaretimi kirdi reddettim sonra aradan baya zaman gecti olmasini istedim ve cok israr ettim baska birisiyle beraberdi ve beni gozu gormedi nasil uzuntulu gunler gecirdim hala da olu gibiyim..simdi iyi niyetli aile tanidigi birisi evlenmek istiyor benimle ama icimden birsey gelmiyor kafayi yiyeyecem arkadaslar benim gibi olsn var mi???
Haklisin suan evlimisin istedigin aski yeniden bulabildin mi?
Adamin sucu yok kardesim iste eskiyi istiyorum ama olmuyo tren kacti simdi uzulup duruyorum kabullenemiyorum sorun bende
Ya bende bundan cok korkuyorum gelen gideni aratir mi diyegözünü seveyim sakın evlenme. Bak sana yasayan biri olarak soyluyorum. ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKMÜYOR arkadaş. Sakın evlenme. Bilmediğin tanımaddığın, yureğinin akmadıgı kimseyle bırak evlenmeyi swevgili bile olma. Ayy aglıcam şimdi. Kaybettiklerimi tahmin bile edemezsin. Gecmişte kaybettiklerim ve gelecekte kaybettiklerim. Sakın yanlış bir evlilik yapma, sana yüreğimden yazıyorum bunu. Abarttıysam kusura bakmayın.
yazarım tabıkı konusuruz. Ben sana soyluyorum sakın bır hata yapma, gıden senden gıdıyor. Canlı örnek ben. Boşver. Kaç yasındasınYa bende bundan cok korkuyorum gelen gideni aratir mi diyeeskisinden bana hayir yok hayatina bakiyo hatta cok ta mutlu gozukuyo bende bu durumlardan kurtulmak adina duzenim kurulsun istiyorum ama dedigin gibi pisman olmaktan korkuyorum ve hic mutlu degilim senle sohbet etmrk isterim ozelden de yazabilirsin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?