- 10 Ağustos 2016
- 24
- 0
- 1
- Konu Sahibi Elfidam1929
-
Asla ısınamadığın biri ile evlenme bir arkadaş tıpki senin gibi yaptı zamanla ısınırım severim diyerekden evlendi fakat aralarında buzdağı vardı ısınma asla olmadı eşi çok sevmesine rağmen arkadaş onu 8 sene sonra bıraktı gitti olan arada kalan çocuguna oldu ...
bilerek kiziyorum .Sende haklisin kizada bilirsin ben buraya bunlari yazmakla bir nevi icinde boguldugum bu durum icin basina bu tarz seyler gelmis arkadaslarimdan tavsiye almak adina ve kendim icin bir yol cizmek adina paylasimda bulunmak istedim..zor konular bunlar sinanmayan anlamaz ..uzaklassan donuyorsun yaklassan yaniyorsun bulasmissan cok zor ....
yirmi sekiz birazda yas faktorune takiliyorum sanki herseye cok gec kalmisim gibi hissediyorum evlilik delisi degilim fakat kendimi kotu hissediyoyazarım tabıkı konusuruz. Ben sana soyluyorum sakın bır hata yapma, gıden senden gıdıyor. Canlı örnek ben. Boşver. Kaç yasındasın
Amin insallh...bilerek kiziyorum .
yoksa sen bu adamla evleneceksin yazdiklarindan o çıkıyor . istemiyorsun ama mantikli geliyor. inan evlendikten sonra zaten erkekler değişiyor daha az romantik ve pesinden kosuyorlar . bu isi sen çözebilirsin Allah yardimcin olsun
yirmi sekiz birazda yas faktorune takiliyorum sanki herseye cok gec kalmisim gibi hissediyorum evlilik delisi degilim fakat kendimi kotu hissediyo
Hayır canım ne munasebet, hangi devirde yasıyoruz da yaşa takılıyorsun. Bırak herseyı akışına. Vakti geldi en iyisini sunu yapayım deyip girme hiçbişeye. Bekle gercekten geldiğinde vakti anlarsın. Hayatını yakarsın benım yaptıgım gibi
Evlilige hazir ve ne istedigini bilen bir insan oda farkinda benim isteksizligimin ama kendini geri cekmiyo bikmadan israr ediyo guzel seylerden bahsediyor ilgili gozukuyor sole bakiyorum digerine gore daha iyi gibi fakat sonra geri basa donuyorum kararsizligin dorugunu yasiyorum hatta cok sacma ve cesaretsiz bir insan oldugumu dusunuyorum bilmiyorum okadar dua ediyorum degisen birsey yok hep bi cikmazdayim bazan lanetlendigimi bile dusunuyorum
Unutmak istiyorum cok bu isinamama durumuda benim kendimi kapatmamla alakali ilk erkek arkadasim okadar baglanmisimki yeryuzundeki diger tum insanlar benim icin yok hicbir anlsmlari yok..olumsuz yonu cok yani oyleymis sonradan ortaya cikti..simdi kendine gore birini bulmus kendisiyle ayni kafadan surekli resim koymalar gezmeler tozmalar yani hayat onun icin muhtesem olmus tekrardan sevmis sevilmis kisa surede..onunla bir sonum yok benim fskat surekli karsilastirma yapiyorum ve mutsuzum cok..suan yanimda olmak isteyen insanada haksizlik yapiyorum ilgilenmek istiyo konusmak istiyo hatta niyeticiddi ama iyi bir insan oldugunh dusunuyorum bana iyi sahip cikacagini gercekten adam gibi bir adam belkide ama olmuyo kendimi sartladigim icinmidir bilmiyorum..hic icimde heyecan yada istek yok..olmasinida yasim artik geldi bir duzen kurayim diye isteyebilirim ancak ..sonradan seversin diyen evli bayanlara soruyorum dogrumu bu sonradan sevebilirmiyim(((
aminnnnnnnnnnnnn. yazıcam sana bırazdanBilmiyorum ozlem gelecegi goremiyorum daha mi iyi olurum dahami berbat nasil olur ne yapmaliyim bilmiyorum hakkimda hayirlisi olsun..
Bir zamanlar benimde başıma geldi böyle bişeyBirisini cok sevdim ne yaptiysam olmadi once o evlenmeyi cok istedi benim bazi problrmlerim vardi birde ailemin bana destek olmayisi cesaretimi kirdi reddettim sonra aradan baya zaman gecti olmasini istedim ve cok israr ettim baska birisiyle beraberdi ve beni gozu gormedi nasil uzuntulu gunler gecirdim hala da olu gibiyim..simdi iyi niyetli aile tanidigi birisi evlenmek istiyor benimle ama icimden birsey gelmiyor kafayi yiyeyecem arkadaslar benim gibi olsn var mi???
Sakın evlenmee o kişi ile. Ömür boyu pişmanlığını yaşarsınBirisini cok sevdim ne yaptiysam olmadi once o evlenmeyi cok istedi benim bazi problrmlerim vardi birde ailemin bana destek olmayisi cesaretimi kirdi reddettim sonra aradan baya zaman gecti olmasini istedim ve cok israr ettim baska birisiyle beraberdi ve beni gozu gormedi nasil uzuntulu gunler gecirdim hala da olu gibiyim..simdi iyi niyetli aile tanidigi birisi evlenmek istiyor benimle ama icimden birsey gelmiyor kafayi yiyeyecem arkadaslar benim gibi olsn var mi???
Birisini cok sevdim ne yaptiysam olmadi once o evlenmeyi cok istedi benim bazi problrmlerim vardi birde ailemin bana destek olmayisi cesaretimi kirdi reddettim sonra aradan baya zaman gecti olmasini istedim ve cok israr ettim baska birisiyle beraberdi ve beni gozu gormedi nasil uzuntulu gunler gecirdim hala da olu gibiyim..simdi iyi niyetli aile tanidigi birisi evlenmek istiyor benimle ama icimden birsey gelmiyor kafayi yiyeyecem arkadaslar benim gibi olsn var mi???
Ben bu kişiyi ilerde sevebilirim diyorsan evlenirsin sevemeyeceksen bence evlenme mutsuz olursun. Bir kişiyle tanıdık iyi biri diye evlenilmez kiBirisini cok sevdim ne yaptiysam olmadi once o evlenmeyi cok istedi benim bazi problrmlerim vardi birde ailemin bana destek olmayisi cesaretimi kirdi reddettim sonra aradan baya zaman gecti olmasini istedim ve cok israr ettim baska birisiyle beraberdi ve beni gozu gormedi nasil uzuntulu gunler gecirdim hala da olu gibiyim..simdi iyi niyetli aile tanidigi birisi evlenmek istiyor benimle ama icimden birsey gelmiyor kafayi yiyeyecem arkadaslar benim gibi olsn var mi???
Böyle evlenirsen karsindakine yazik edersinBirisini cok sevdim ne yaptiysam olmadi once o evlenmeyi cok istedi benim bazi problrmlerim vardi birde ailemin bana destek olmayisi cesaretimi kirdi reddettim sonra aradan baya zaman gecti olmasini istedim ve cok israr ettim baska birisiyle beraberdi ve beni gozu gormedi nasil uzuntulu gunler gecirdim hala da olu gibiyim..simdi iyi niyetli aile tanidigi birisi evlenmek istiyor benimle ama icimden birsey gelmiyor kafayi yiyeyecem arkadaslar benim gibi olsn var mi???
Aynen katılıorum. Evlilik bu. Ne kendını ne de onu yakma. Acele etme. Olmuyorsa olmuo. Yazık olur sanaİyi niyetine aldanipta evlenmeyi kabul etme sakin pişman olursun ayni yatağı paylasacaksin sevmeden zorlanirsin zamanla ağı gelmeye baslar herşey batar şimdi yollarini ayırman daha kolay evlendikten sonra o kadar kolay olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?