Evleneceğim kisiye isinamiyorum:(

(((((((

bilerek kiziyorum .
yoksa sen bu adamla evleneceksin yazdiklarindan o çıkıyor . istemiyorsun ama mantikli geliyor. inan evlendikten sonra zaten erkekler değişiyor daha az romantik ve pesinden kosuyorlar . bu isi sen çözebilirsin Allah yardimcin olsun

yazarım tabıkı konusuruz. Ben sana soyluyorum sakın bır hata yapma, gıden senden gıdıyor. Canlı örnek ben. Boşver. Kaç yasındasın
yirmi sekiz birazda yas faktorune takiliyorum sanki herseye cok gec kalmisim gibi hissediyorum evlilik delisi degilim fakat kendimi kotu hissediyo
Amin insallh...

Sizin hayır gördüğünüzde şer şer gördüğünüzde hayır olabilir dua ederken. Hayırlısını isteyin içinizin ısınmadığı bir insana evet demenin yanlış olduğunu düşünüyorum siz karşınızdaki insanın ne istediğini değil kendi duygularınızın ne olduğunu düşünmelisiniz evlilik zor bir karardır eğer çok kararsızsanız istihareye yapabilirsiniz sizin adınıza damat adayını görüp tanımayan temiz kalpli bir insanın yatması daha uygun olabilir

Sonradan seversin... ama zaman gerekli. Oyle aa bakiyim,unutmus muyum..diyecek kadar bile aklina gelmemeli. Yoksa yeni biri cikmaz ki karsina. Cikani gormezsin zaten. Icinde o kisiyi bititreceksin ki yeni bi sevgiye acasin gonlunu..Umrunnnnda olmamali yani o kisi..
Bunun bi recetesi bi zaman dilimi yok,sana bagli hersey. 3ay da alabilir,1gun de.. belki 3yilini da alabilir. Bu isleri birakmalisin ne evlenmesi hayrola...okuyo musun,okul mu bitiriyosun,is mi buluyosun,ingilizce mi ogreniyosun,kitap mi yaziyosun vs vs birseyler bul ve yap. Evliligi bi bosver biraz...

Bilmiyorum ozlem gelecegi goremiyorum daha mi iyi olurum dahami berbat nasil olur ne yapmaliyim bilmiyorum hakkimda hayirlisi olsun..

Bir zamanlar benimde başıma geldi böyle bişey
Önce ben istemedim çok ısrarına rağmen
Sonra da o istmedi
Ve hiç bi zaman biraraya gelemedik
Ama iyikide olmamiş diyorum
Çünkü bana uygun biri değilmiş
Ben onu unutmadan kimseye evet diyemedim
Bence sende deme içine sinen ısındığın insanla yola çık
Vardır bunda da bi hayr de ileriye bak

Sakın evlenmee o kişi ile. Ömür boyu pişmanlığını yaşarsın

benim konularimida okuyabilirsin cnm, tutkuyla sevmedigin birisiyle evlenme sana tavsiyem, sonrasinda her hareketi batabiliyo insana.

Sakın evlenme bir omru kendıne ve evlenecegın kısıye zından edersın..
Sevmeden evlılık olmaz dusuncesındeyım

Ben bu kişiyi ilerde sevebilirim diyorsan evlenirsin sevemeyeceksen bence evlenme mutsuz olursun. Bir kişiyle tanıdık iyi biri diye evlenilmez ki

Önce diğerini tamamen bitir sonra başkasıyla başla karşındaki insana yazık etme. birini başka birinin yarasına merhem etmek çok kötü bir şeydir. Ya o yarayı açana varacaksın ya o yarayı söküp atacaksın.

Tsk.eliE="eliff1234, post: 47608088, member: 508439"]benim konularimida okuyabilirsin cnm, tutkuyla sevmedigin birisiyle evlenme sana tavsiyem, sonrasinda her hareketi batabiliyo insana.[/QUOTE]
Tsk.elif konularina bakacam hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallh..

Böyle evlenirsen karsindakine yazik edersin
Onun ne suçu var¿¿¿

İyi niyetine aldanipta evlenmeyi kabul etme sakin pişman olursun ayni yatağı paylasacaksin sevmeden zorlanirsin zamanla ağı gelmeye baslar herşey batar şimdi yollarini ayırman daha kolay evlendikten sonra o kadar kolay olmaz

Aynen katılıorum. Evlilik bu. Ne kendını ne de onu yakma. Acele etme. Olmuyorsa olmuo. Yazık olur sana

Ben evlendikten sonra sevgi olacağına inananlardanim. Sevilmek daha önemli.

Bazen aşık olduğun kişiyle evlenmektense mantık evliliği yapmak daha mantıklı iyi anlasabileceğin saygılı biriyse zamanla seversin zaten bence bi şans ver ama çokta zorlama tabi sana değer verirse mutlu eder zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…