ben dugunu ıste kır dgunu ıstıyordum fazla tutar dıye barı mobılyalar ıstedıgım gıbı olsun dedım anladınmı ama cok begendımNeden benim ikea sehpalarım haşat oldu acaba, oysa ki çok lüküs idi
Al kız al. Feda olsun sana. Tepe tepe kullan.ben dugunu ıste kır dgunu ıstıyordum fazla tutar dıye barı mobılyalar ıstedıgım gıbı olsun dedım anladınmı ama cok begendım
Herkesin zevki baskao değilde gerçekten avangard mobilya alan varmış demek ki
Böyle mobilya betimlemeyi nasıl başardınız?
Kocam 15 senedir hayatımda onu böyle aşkla anlatamam. " Oooooooo ne goriiiiim? Aynalar of of of" Tebrikler.
esım 6.300 alıo benımde bı evden kıra gelcek 1.500 ev kıraya verılırse hemen verılmezse sonrakı aylarda gelcek.dugunde epey takı takılır ama babamın durumu aılemın ıyı yapabıldının en ıyısını yapar bızımkıler borc yapmazda nısanlım yaparmı bılmıom yaparsa oder.demın bak duvar sımlı olsun bı tarafı ıste yatagın bası ve tv unıtesının arkası dedım o kadar butcem yok ben bu kdr para kazanmak ıcın almanylarda calısıcam sogukta dıo ben herseyın en ıyısını ıstıyomusum zoruma gıttı lambalar cerceve avıze sımlı duvar herseyın luksumu kırıldım yaO kadar karışık ve uzun yazmışsın ki yarıda kestim okumayı. Evlendikten sonra eşinle senin gelir durumun ne? O borçları ödeyecek olan sizsiniz buna geliriniz yetecek mi? Artı kiracı olacaksın anladigim kadarıyla. Yorganına göre ayağını uzat derim. Yoksa ay sonu geldiğinde o avangard koltuk takımları, şatafatlı konsollar, altın varakli yatak basliklari ne faturalarını ve ev kiranı öder ne de buzdolabını doldurur benden soylemesi
esım 6.300 alıo benımde bı evden kıra gelcek 1.500 ev kıraya verılırse hemen verılmezse sonrakı aylarda gelcek.dugunde epey takı takılır ama babamın durumu aılemın ıyı yapabıldının en ıyısını yapar bızımkıler borc yapmazda nısanlım yaparmı bılmıom yaparsa oder.demın bak duvar sımlı olsun bı tarafı ıste yatagın bası ve tv unıtesının arkası dedım o kadar butcem yok ben bu kdr para kazanmak ıcın almanylarda calısıcam sogukta dıo ben herseyın en ıyısını ıstıyomusum zoruma gıttı lambalar cerceve avıze sımlı duvar herseyın luksumu kırıldım ya
Bi dakka. Almanya'da mı oturacaksınız?esım 6.300 alıo benımde bı evden kıra gelcek 1.500 ev kıraya verılırse hemen verılmezse sonrakı aylarda gelcek.dugunde epey takı takılır ama babamın durumu aılemın ıyı yapabıldının en ıyısını yapar bızımkıler borc yapmazda nısanlım yaparmı bılmıom yaparsa oder.demın bak duvar sımlı olsun bı tarafı ıste yatagın bası ve tv unıtesının arkası dedım o kadar butcem yok ben bu kdr para kazanmak ıcın almanylarda calısıcam sogukta dıo ben herseyın en ıyısını ıstıyomusum zoruma gıttı lambalar cerceve avıze sımlı duvar herseyın luksumu kırıldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?