evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

O kadar karışık ve uzun yazmışsın ki yarıda kestim okumayı. Evlendikten sonra eşinle senin gelir durumun ne? O borçları ödeyecek olan sizsiniz buna geliriniz yetecek mi? Artı kiracı olacaksın anladigim kadarıyla. Yorganına göre ayağını uzat derim. Yoksa ay sonu geldiğinde o avangard koltuk takımları, şatafatlı konsollar, altın varakli yatak basliklari ne faturalarını ve ev kiranı öder ne de buzdolabını doldurur benden soylemesi

Benim evim avangarde, yatak odam ve salonum,lake,kırık beyaz ve varaklı. Ama 3+1de oldugum icin oturma odasi yaptim
Eşin haklı rahat rahat oturamaz salonda,bizim evimize gelen misafirler bile salonumda oturmak istemiyor. Esim de trump i ağırlayacakmısız gibi mobilya alirsan oturmazlar tabi diyor. 2+1de oturcak olsanda fark etmez icinde kalmasin al..
Gidip baska model alma madem avangarde seviyorsun sonra pisman olma ihtimalin var
Ayrica bu mobilyalar her eve uyuyor asagi yukari 35 m2 bi salona uyuyor diye biliyorum. Benimde koltugum 2.70 cm mi ne.
Yalniz daha uygun fiyatlar da var internette.
Taşınma olayında hasar gordugu bir gercek benim yatak başlığım falan kırılmıştı ama yaptırdım
Yarin birgun kendi eviniz olursa yaptirirsin mobilya
Ben oyle yapcam yine avangarde olcak kesinlikle,gurgen agaci olabilir.
Avangarde zaten pahalı oluyor
Ben modellere bakabilir miyim foto varsa?

esım 6.300 alıo benımde bı evden kıra gelcek 1.500 ev kıraya verılırse hemen verılmezse sonrakı aylarda gelcek.dugunde epey takı takılır ama babamın durumu aılemın ıyı yapabıldının en ıyısını yapar bızımkıler borc yapmazda nısanlım yaparmı bılmıom yaparsa oder.demın bak duvar sımlı olsun bı tarafı ıste yatagın bası ve tv unıtesının arkası dedım o kadar butcem yok ben bu kdr para kazanmak ıcın almanylarda calısıcam sogukta dıo ben herseyın en ıyısını ıstıyomusum zoruma gıttı lambalar cerceve avıze sımlı duvar herseyın luksumu kırıldım ya

Aplik al sende o zaman bide simli duvar kagidi ne alaka barok desen duvarkagitlari daha iyi gider avangarde a ama kirada oturcaksan baskasinin evine masraf yapma

Bi dakka. Almanya'da mı oturacaksınız?

Şşt. Bişey soracağım. Nişanda ne taktılar??

Kendimi gerizekalı gibi hissettim!
:) :) var bende bi tuhaflık...
Ben iş yerinden izin alamadığım ve zaman kısıtlı olduğu için;
koltuk takımını ve perdeleri, annemle eşim beğenip almıştı.
Ben ilk kez eve gelince görmüştüm. :) :) Hiç de dert edinmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…