evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

Allahım ya şımarık kızların bugün kk’da altın günü sanırım
Kendin çalış al desen çalışmaya gelmez sağı solu tırtıkla desen hiç utanmadan yiyip atacak
Kızım canım evladım küpe girmeden sirke olunmaz herkesin zevki pahalıdır ama para senden çıkmıyorsa utanacaksın azıcık parayı kazananı düşüneceksin paran olursa Ozaman altın varaklısını bile alırsın kimse bişey demez
Annenin evi daha lüks olabilir çünkü orası annenin evi kadın biriktirmiş tasarruf etmiş çalışmış almış sende okadar fırın ekmek yiyeceksin ondan sonra alacaksın
empati yapamayan şımarık bir kız çocuğu ev idare edecek ya bişey diyemiyorum ama sende kızma napıyiiiiiiimmmmm huyum böööleeeeee

Yok ! Bence bugün bizim aklımızla dalga geçiyorlar !!! Bu kaçıncı maddiyat içerikli konu ?
Sınavımız var bugün, anlaşılan...
Biz fakirler anlamayız ama, bizim o kadar yüksek standardımız yok...

Ben hiç Ikea'dan lüks mobilya alamadım mesela (yazar burada Ikea'dan mobilya alamadığını değil, lüks mobilya alamadığını belirtmektedir. anlayana )

Ben bu mobilya fiyatlarından ve arkadaşın lüks kavramından sonra, yapacağı düğünün maliyetini ve kimin üstüne yıkacağını düşünemez oldum.
Beynim yandı
Sizlerin yazdıklarından takip ediyorum konuyu, 30-40 binlik mobilya alan herhalde 100binlik otel düğünü yapmayacaktır. Ne o varoş gibi.

Ikea detayını unutmayalım pls. Ikea önemli

Babana ağlayarak mobilya aldırmak istiyorsun ve evlenip coluga çocuğa karışmayı mi düşünüyorsun?
Bence önce sen büyümeyi dene
Bir de öyle basit demişsin ki 23 bin, 18 bin...
O kadar basit mi gerçekten senin için?
Türkiye'de 'allaha şükür iyi kazaniyorum' diyen bir insanın 6 aylık parası 18 bin!
Çok merak ediyorum, sen ne kadar kazanıyorsun ve sen bu işin neresinde olacaksın?
Bu arada mesajı cevabı İlber Baba versin, izle lütfen kırkbeş saniye zaten

Ben İkea ‘ya kadar okumaya bile dayanamadım , öyle miymiş demek :) bende bu yaştan sonra hala eğitim diye didineyim, bıraktım ders çalışmayı fakirliğime yanıyorum

mobilya fiyatları düşmez, artar
ama çok pahalıymış, ben israf diyorum
siz zaten sık karar değiştirdiğinizden başka mobilya beğenirsiniz
illa almak istiyorsanız da mağazada bekler, başka ürün beğenirseniz ya da eve sığmazsa aynı mağazadan başka ürün alırsınız

Arkadasim olcu almadan mobilya aldi. Yatagi odanin kapisindan tasiyor kapisi kapanmiyor. Ayrica misafir odasi vs yapmayacaksaniz ki 2+1 de imkansiz ne gerek var hantal koltuklara. Ben aldim kosem koltugu esimle ne guzel film izleyebiliyoruz. Diken ustu oturup napcaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…