- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Sınavımız var bugün, anlaşılan...Yok ! Bence bugün bizim aklımızla dalga geçiyorlar !!! Bu kaçıncı maddiyat içerikli konu ?
Sizlerin yazdıklarından takip ediyorum konuyu, 30-40 binlik mobilya alan herhalde 100binlik otel düğünü yapmayacaktır. Ne o varoş gibi.Ben bu mobilya fiyatlarından ve arkadaşın lüks kavramından sonra, yapacağı düğünün maliyetini ve kimin üstüne yıkacağını düşünemez oldum.
Beynim yandı
Ben İkea ‘ya kadar okumaya bile dayanamadım , öyle miymiş demek :) bende bu yaştan sonra hala eğitim diye didineyim, bıraktım ders çalışmayı fakirliğime yanıyorumSınavımız var bugün, anlaşılan...
Biz fakirler anlamayız ama, bizim o kadar yüksek standardımız yok...
Ben hiç Ikea'dan lüks mobilya alamadım mesela (yazar burada Ikea'dan mobilya alamadığını değil, lüks mobilya alamadığını belirtmektedir. anlayana)
Neden benim ikea sehpalarım haşat oldu acaba, oysa ki çok lüküs idiSizlerin yazdıklarından takip ediyorum konuyu, 30-40 binlik mobilya alan herhalde 100binlik otel düğünü yapmayacaktır. Ne o varoş gibi.
Ikea detayını unutmayalım pls. Ikea önemli
ayna alıcam ıkeadan mobılya degıl dekor ıcın yapısanİkea ne zamandan beri lüksmüş, arkadaş konuyu açtı sıvıştı
evlenıyorum sonucta empati yaparak okursan sevınırımmillet can sıkıntısından kendine dert aramıs bugün belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?