evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

İstisnai durumlarda (benimki gibi) eşya önceden alınabiliyor ama o durumda da her eve uyacak olan minimal ya da her renge yakışacak şeyler alınmalı. Yani ev ortada yokken varaklı taraklı çoraklı şeyler almak yanlış.

şu son zamanlarda saçma "altın,yok kocam beni gezdirmiyor boşanıyım mı?,kayınvalidem kahvaltıya gelecek eşimden boşanıyım mı?" sorularının artık troll olduğunu düşünüyorum.
Aynen katılıyorum... yariya kadar okudum bu ne yaaa dedim...

Bu kadar yapmayın konu sahibi esyayla altınla mutluluk olmaz.Ben 5 yıllık evliyim ne altın istedim ne de eşya.zaten tayinciyiz ve kiraciyiz ne gerek var.bu kadar seye.
Kendimize gelin biraz
Bir de aglarsam babam bana da istedigimi yapar ne demek ya

Yemin ederim okurken yoruldum.
Pardon eşyalar ile mi evleniyorsunuz ? Yok caster yok avangart yok şu , yok bu .. siz bir mobilyaya 23 bin mi vereyim 40 bin mi diye düşünürken bazı insanlar da açlıktan ölüyor . Yazık bukadar eşyanın kölesi olmayın .
Ha şimdi kesin şunu söylersiniz " napayım onlar aç ölüyor diye mobilya mı almayayım" .. mobilya almayın demiyorum da insanların şu kadar derdi varken saçma sapan şeyleri bu kadar dert etmeyin .. kendinize Yazık.

resmen devrelerim yandııııııı ne okudum ben yavvv

2 karat pırlanta yüzük aldırmalıydın aşağısı sizi kurtarmaz evet evet mutlaka 2 karat olmalı

adam akıllanmış yuppiiiiiii

Lüks seviyorsan kendin kazan kendin yap bir zahmet. Hem lüks seviyorsun hem birileri bana alsın yok öyle üç kuruşa beş köfte

Kendisinin 0.15 karat almaya parası yok ama lüks seviyor
lüks ü kım sevmez ki ben de boğazda oturmak ıstıyorum altımda jeep ha ha ha.ama ayağımı yorganıma göre uzatıyorum her aklı başında kadın gibi.

lüks ü kım sevmez ki ben de boğazda oturmak ıstıyorum altımda jeep ha ha ha.ama ayağımı yorganıma göre uzatıyorum her aklı başında kadın gibi.
Yani lüksü herkes sever şekerim ama buuuuuuuuuu kadarrrr aşık olmuşsa mobilyalara o zaman bir zahmet çalışıp cabalayip para kazanacak :))))))

Yani lüksü herkes sever şekerim ama buuuuuuuuuu kadarrrr aşık olmuşsa mobilyalara o zaman bir zahmet çalışıp cabalayip para kazanacak :))))))
ama recep ivedik gibi çalışmak dna da yohhhhh dıyorrr

Reactions: Den
Valla azimle sonuna kadar okuyanlardanim.aslinda mobilya zevki beni baya gulumsetti.bana kizma konu sahibi bana cok uzak bir tarz da sen tarif ettikce baya guldum hayalimde canlandi o gosterisli ev.sana tavsiyem kucuk bir eve buyuk mobilyalar alma bir de daha rahat mobilyalar alsan rahat edersiniz orda yasayacaksin sonucta.senin daha kafana cok seyler takilir bunlar baslangic :)

Ooo bi gecede neler olmuş neler, pek pasif gibiydi nişanlı bi anda atar gider moduna girmiş

Valla sonuna kadar okumaya dayanamadım. Ama anlayabildiğim kadarıyla aşırı zevksizsin. Ilk anlattıklarını gözümde canlandırdım valla eski türk filmlerindeki pavyonlar geldi gözümün önüne. Bir de mor led ışık yaptıran tam olur. Bahsettigin şeyler luks değil aşırı varoş ve arabesk.

ayy hepsini okuyamadım ama bunlara takılmayın yaa..
dünya malı dünyada kalır...
muhabbet olsun, huzur olsun, geçim olsun yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…