- 13 Ocak 2020
- 46.257
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.251
- 598
- 33
- Konu Sahibi Kitapkurdu60
-
Dönerse senindir, dönemezse zaten hiç senin olmamıştır.Mesele Aynı akvaryumda tanışan iki balık olması değil mesele Okyanusta bile seni bulmasıdır kader kısmet işte :)
zamanı var dimi artık ona inaniyorumEvvela nasip evvela kısmet ilk gördüğümde ben bu siskoya asla bakmam derken. Sonradan ona kör kütük aşık olmakgözönünde bile durabiliyor. Rabbim alnimiza kimi yazdiysa hangi zamanda yazdıysa o zaman o kişi oluyor. Tabi büyük de konuşmamak lazım benim gij
ben güvenemiyorum interneteçok aşık olmustuk hemen evlendik
Sosyal medyakizlar sizin karşınıza nasıl cıktı evlendiğiniz kişi merak ediyorum
nSil.guveniyorsunuzSosyal medya
Birebir yüzyüze aynı ortamda da bulunsan yillarca. Sevgili olsan sonradan... evlendigin an sürprizben güvenemiyorum internete
İnce eleyip sık dokuyarak, gözlemleyerek ve mesafeli kalarak kullanmak gerek sosyal medyayı. Biz tesadüfen tanışmıştık bir ekonomi forumunda. 1 yıl sadece forumdaki yorumlarda yazıştık, ne tlf ne mail başka hiçbir iletişimimiz olmamıştı.nSil.guveniyorsunuzbeni psikopat buluyor
haklısın sanirim bana denk gelenler kötü niyetliBirebir yüzyüze aynı ortamda da bulunsan yillarca. Sevgili olsan sonradan... evlendigin an sürprizguvenemicek bişey yok o yüzden
ne guzelİnce eleyip sık dokuyarak, gözlemleyerek ve mesafeli kalarak kullanmak gerek sosyal medyayı. Biz tesadüfen tanışmıştık bir ekonomi forumunda. 1 yıl sadece forumdaki yorumlarda yazıştık, ne tlf ne mail başka hiçbir iletişimimiz olmamıştı.
Pasparlak bembeyazzz kanatlı altın mahmuzlu bir atın üzerindeydikizlar sizin karşınıza nasıl cıktı evlendiğiniz kişi merak ediyorum
haklısın sanirim bana denk gelenler kötü niyetli
Bekarken saçı giyim tarzı şöyle olsa evlenmem böyle olsa evlenmem dediğim ne özellik varsa hepsi esimde var ve çok aşığım eşimeortak arkadaşlarımız vardı öyle tanıştık
yok umutluyumUmudunu kaybetme
ya dalga gecmePasparlak bembeyazzz kanatlı altın mahmuzlu bir atın üzerindeydi
dalga değil yahuuu az gülelim diye yazdım eş bulmanın tanışmanın nesi dalga konusu hepimiz o yollardan geçtikkya dalga gecme
Mahmuz nePasparlak bembeyazzz kanatlı altın mahmuzlu bir atın üzerindeydi
Meslektaşla zor olmuyor mu? Yoksa daha mı avanatajlı?Önceliğinizin ne olduğuna bağlı bence.
Dunya görüşüm uymayan birine kör kütük asik olup gebersem bile asssla evlenmem.
Benim icin aşktan önce sevgi, saygi, uyum gelir. Merhametli olsun, comert olsun. Onceliklerim her zaman bunlardı. Aksi bir insana gecici sure asik olsam da, uzun vadede birlikte yaşayamayacağıma cok eminim.
Bu yüzden dini, dunyevi, siyasi görüşümün ayni oldugu bir meslektasimla evlendim.
Boyu benden kisa mesela. Ama umrumuzda degil, daha önemli seyler var.
Ama bir baskasi icin fizik cok önemlidir devamli gozune batar. O yuzden ne istedigini, neyin oncelikli oldugunu kendi icinde tartmak gerekir diye düşünüyorum.
Yine de ben egeliyim, eşim karadenizli. Ailesiyle kulturel sorunlar yaşadık. Ama ikimiz ayni kafada oldugumuz için buyuk bir probleme donusmedi hiç
Ayni fakulteden mezunuz ama 7 yas var aramizda, dolayısıyla hic karşılaşmamışız. Onun universiteden arkadasiyla, benim cocukluk arkadaşım evlenmişti. Düğünde tanıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?