evlenecegimiz insan nasil karsimiza çikacak acaba merak ediyorum

çok şükür ikisi beraber gelmemişler nişanınıza

çok şükür ikisi beraber gelmemişler nişanınıza
Arkadasım yabancı degıl gel demıs ama sımdı kızı tanımıyoruz yıyıp ıcmeye gelmıs gıbı gıdemem nısandan sonra tanıstır demıs artık ne kadar içten dilediyse tanısmayı nişandan 6ay sonra ayrılınca tanıştık kendısıyle. Nişana gelip seni iyi ki görmemişim pişman olurdum kaçırdım dıye kendı kendımı yerdım dedı ama sen benım kocamın dedıklerını kaale alma yıne de boyle soyler ama evın buzdolabıdır kendısı

Meslektaşla zor olmuyor mu? Yoksa daha mı avanatajlı?
Bence avantaj degil kesinlikle. Ben mayısta evlendim, o yazın sonunda mezun oldum. Eşim 7 yıllık avukatti son 4 yıldır kendi ofisi var. Ama ben tam zamanli çalışmadım hiçbir zaman. Hem evde hem ofiste 24 saat birlikte olmak evliligi yipratan birşey bence. Ustelik kari veya koca farketmez biri illa ki daha kidemli olur, diğerine birsey anlatma, ogretme, uyarma konularında dengeyi tutturmak zor olabilir.
3 yasında cocugum var, hamilelik de dahil 4 yıldır çalışmıyorum.
Birlikte is yapmak zor gibi geliyor bana uygun değil. Ama farkli yerlerde ayni mesleği yapmak da mümkün tabii ki.
Cevremiz ayni, konuştuğumuz konular benzer. Arkadas ortamında birkac hukukcu bir araya geldiginde, ben mal gibi bakmıyorum en azından tek avantajı bu olabilir

ya nasıl nasip olmuş

o kadar hoşuma gitti ki çok sagolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…