EVLENECEĞİN KİŞİYİ HİSSEDER MİSİN GERÇEKTEN ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Biriyle tanıştım 2 hafta oldu 3 kez buluştuk.. İlk buluşmada elektrik almadım 2. bulusma cok güzeldi sıcaktı etkilenmiştim .. dün de 3. kez bulustuk fakat böyle biran içime bir huzur getirse de içimden acaba evleneceğm adam bu mu diyorum ömür geçer mi çok heyecanlı değilim şuan ama mutluyum filan aklımdan bunlar geciiyor..

Birde güven problemli bir insanım o yüzden kırk yılda bir bi insanla bulusurum ederim..
Şuan mesela konusacak birşey kalmamıs gibi hissediyorum çok konuştuk biraz susalım gibi gerçi hastayım ve tadım yok bundan da olabilir bilmiyorum..

hayatım sıkıcı mutluluğu ona baglamak da istemiyorumm.

Herneyse konuyu dagıtmayım evli olanlara soruyorum en bastan beri hep cok heyecanlı cok asık mıydınız ? Bu arada yaşım 25 mezunum calısıyorum.

Çok heyecanlı ve aşık değildim ama ilk günden hissettim eşimin evleneceğim insan olduğunu.

Hatta o zamanlar msn vardı. Sevgili olalı daha 1-2 hafta olmuşken bir arkadaşıma msn den yazmıştım, bak göreceksin ben bu adamla evlenicem hissediyorum diye. Hala kayıtları duruyor o yazışmanın. 8 senelik evliyim şimdi o adamla

Yok öyle bi olay. O hissettim diyenlerin yüzde doksanı her karşısına çıkan erkeğe ideal koca adayı diye bakanlar.

Laale ye katılıyorum. Biz de eşimle şimdinin tabiriyle "ciddi" olarak başlamadık ilişkimize. Birlikte eğleniriz, güzel zaman geçiririz kimyamız tutuyor diye düşündük. Sonra bir baktık nikah masasındayız. Hiç öyle aman tanrım işte bu evleneceğim adam demedim.

Daha 2 hafta olmuş durun bi ya hemen evleneceğim kişi bu mu falan diye düşünmek için erken.Bunun hissetmesi olmaz kalbin çarpıyorsa aklına mantığına uyuyorsa ve zaman geçirdikçe olursa olur yani

Kendi adıma hiçbir erkeğe ideal koca gözüyle bakmadığım gibi eşime gelene kadar da ciddi bir ilişkim olmadı. Eşimle de ciddileşmek istememiştim aslında, çok evlilik insanı sayılmam. Evlenmeyelim sevgili kalalım diye çok çabaladım. Ama şartlar öyle gelişti evlendik. Evliliği istemediğim halde evlendik. Benim evliliğim gerçekten umut ettiğim değil hissettiğim birşeydi.

Ben eşimle sevgili olduğumuz dönemde çok heyecanlıydım. Bir gün çok acı çektirir, bir gün güldürürdü beni. O da süründürdü beni, ben de onu:) şimdi o heyecan yerini sevgi ve güvene bıraktı. Aşığım da galiba. Her gördüğümde heyecanlanır ve mutlu olurum. Acı çektirmiyor tabii bana eskisi gibi:) sağolsun çok ilgili, sevimlidir. İkinci evliliğim benim bu. İlkinde karşımdakine soğuktum anlattığın gibi. Boşandıktan sonra da uzun zaman evliliği düşünmemiştim eşime kadar. Evlilik sevdiğin insanla yapınca çok güzel bir şey:) tavsiye ederim.

Tamam ama ilk görüşte evleneceğim insan bu demediniz öyle değil mi?
Doğru olan sizin yaşadığınız şey zaten. İki insan birlikte bir ömür geçirmek ister, hayatını paylaşacağı insanı bulduğunu hisseder ve evlilik gelir kendiliğinden.

İşte evleneceğim adam bu demedim.
Eşimle konuşmaya başlamadan önce altını çizerek söyledim henüz evlilik düşünmüyorum ona göre dedim.
Ve 1 sene sonra kendimi evli buldum

Ben rüyamda görmüştüm ama yüzü net değildi. Tek bildiğim görünce bu o diye hissedeceğimdi. 3 sene sonra fotoğrafını gördüm bu o dedi içimden bir ses. 2 sene bekledim tanismayi başka kimseyi istemedim. 2 sene sonra tanıştık 2 ayda nisan ondan 2 ay sonra da düğün oldu. Hızlıydı çünkü ben zaten emindim. Allahın isi hissedebilirsın de hissetmeyebilirsin de. Yanlış da çıkabilir doğru da. Sonuçta kismet bu işler.

Eşim beni ilk gördüğünde hissetmiş :)
"İşte evleneceğim kız" demiş benim için

Yani ilk görüşte böyle bir hissin olacağına inanmak güç.
belki daha sonraki görüşmelerde, ama sadece "evlenebilirim ya" hissi olabilir, yani mantık sanki daha çok devereye girmiştir.
bilemedim fazla uzak gibi bana :)

Hayır ilk görüşte demedim tabi. Sevgili olalı 1-2 hafta olmuştu. İlk sevgili olduğumuzda yürümez sanmıştım. Diğerleri gibi birkaç ayda biter sanmıştım. Aslında öyle de istemiştim. Uzun bir ilişkide değildi gözüm. Ama öyle olmadı.

Gereksiz bir akıcılığı vardı ilişkinin. Diğerlerinde hep zorlayarak olan şeyler eşimle ilişkimde doğal bir şekilde akıyordu. Benim bir ilişkide önem verdiğim ne varsa ben söylemeden talep etmeden hatta hissettirmediğim halde gerçekleşiveriyordu. Diğerlerinden farklı bir ilişki olacaktı hissetmiştim. 1-2 hafta sonra bir arkadaşıma söyledim msnden. Hissediyorum ben bu adamla evlenicem galiba diye

Her zaman söylerim... Ben hissetmemiştim.
Açıkça baştan konuşmuştuk kendisiyle eğlenmek maksatlı flört edecektik,asla ciddi olmayacaktık.
Bir anda evlendik ne olduğunu anlayamadan.

Daha 2 hafta olmuş durun bi ya hemen evleneceğim kişi bu mu falan diye düşünmek için erken.Bunun hissetmesi olmaz kalbin çarpıyorsa aklına mantığına uyuyorsa ve zaman geçirdikçe olursa olur yani

Evlilik için tanışırsın olmaz. Aman flört edeyim ne evliliği dersin bir bakmışsın evlisin

Evlilik için tanışırsın olmaz. Aman flört edeyim ne evliliği dersin bir bakmışsın evlisin

İşte evleneceğim adam bu demedim.
Eşimle konuşmaya başlamadan önce altını çizerek söyledim henüz evlilik düşünmüyorum ona göre dedim.
Ve 1 sene sonra kendimi evli buldum

Eşim beni ilk gördüğünde hissetmiş :)
"İşte evleneceğim kız" demiş benim için

ayh herkes de evlilik düşünmüyomuş, istemiyomuş. bi anda nikah masasında bulmuş kendini.

kızlar benim korkularım büyük anksiyete oldugundan bende ama bukez ne olursa olsun yeter dedim görüşüyorum şimdi de heyecanım gitti sanki :// ama ilgi cok hosuma gidiyor

Biz eşimle üniversitede aynı arkadaş grubundaydık. Onun kız arkadaşı benim erkek arkadaşım vardı. 10 sene sonra bir buluşmada denk geldik ve sadece eğlenmek beraber güzel vakit geçirmek maksatlı başladık. Hatta ortak bir arkadaşımıza 3-5 aya ayrılırız biz demiştim.. Sonrasında nolduğu anlamadan 2 sene sonunda evlendik. Şimdi 6 aylık bir oğlumuz var.

Tabi ki eşimden çok etkilenmiştim, birlikte olduğumuz süre zarfında çok heyecanlanmıştım ama 10 sene önce onu ilk gördüğüm günü hatırlarsam.. Hayır, evleneceğimi düşünmemiştim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…