- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Biriyle tanıştım 2 hafta oldu 3 kez buluştuk.. İlk buluşmada elektrik almadım 2. bulusma cok güzeldi sıcaktı etkilenmiştim .. dün de 3. kez bulustuk fakat böyle biran içime bir huzur getirse de içimden acaba evleneceğm adam bu mu diyorum ömür geçer mi çok heyecanlı değilim şuan ama mutluyum filan aklımdan bunlar geciiyor..
Birde güven problemli bir insanım o yüzden kırk yılda bir bi insanla bulusurum ederim..
Şuan mesela konusacak birşey kalmamıs gibi hissediyorum çok konuştuk biraz susalım gibi gerçi hastayım ve tadım yok bundan da olabilir bilmiyorum..
hayatım sıkıcı mutluluğu ona baglamak da istemiyorumm.
Herneyse konuyu dagıtmayım evli olanlara soruyorum en bastan beri hep cok heyecanlı cok asık mıydınız ? Bu arada yaşım 25 mezunum calısıyorum.
Birde güven problemli bir insanım o yüzden kırk yılda bir bi insanla bulusurum ederim..
Şuan mesela konusacak birşey kalmamıs gibi hissediyorum çok konuştuk biraz susalım gibi gerçi hastayım ve tadım yok bundan da olabilir bilmiyorum..
hayatım sıkıcı mutluluğu ona baglamak da istemiyorumm.
Herneyse konuyu dagıtmayım evli olanlara soruyorum en bastan beri hep cok heyecanlı cok asık mıydınız ? Bu arada yaşım 25 mezunum calısıyorum.