• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENECEĞİN KİŞİYİ HİSSEDER MİSİN GERÇEKTEN ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insan her an her saniye kendini keşfeder bana göre
niçin zevk alacağın seni meşgul edecek yeni şeyler keşfetmiyorsun :)
mesela ben fotoğraf çekmenin bana çooook keyif verdiğini keşfettiğimden beri, nezaman senin gibi huzursuz olsam anında atarım kendimi dışarı.
kafamdakiler uçup gider, dakikalarca o arının istediğim konuma gelmesini beklerim ya da o şahini uçarken yakalamak için saatlerce beklerim :))
kendini keşfet...

kendimi keşfetsem bi kimseye ihtiyac duymamak isterim vallaaa

Ayyy bende hissetmiştim. İlk gülüşü ile başlamıştı herşey. Ve Allah onu gönlüme kalbime aklıma ısınırmısti. Çok şükür evlendik ve çok mutluyuz.... ALLAH herkese evleneceği insani karşısına çıkarsın. :anneadayı::halay::süslü:

Ayyy bende hissetmiştim. İlk gülüşü ile başlamıştı herşey. Ve Allah onu gönlüme kalbime aklıma ısınırmısti. Çok şükür evlendik ve çok mutluyuz.... ALLAH herkese evleneceği insani karşısına çıkarsın. :anneadayı::halay::süslü:

ne güzel

ilk tanıstıgımda cok hoslanmadım ama sıcaktı. sonra baktım birazdaha görüsünce sevmeye basladım .corap söküğü gibi geldi olmayacak sey oluveriyor nasıl oldugunu anlamıyorsun .

Biriyle tanıştım 2 hafta oldu 3 kez buluştuk.. İlk buluşmada elektrik almadım 2. bulusma cok güzeldi sıcaktı etkilenmiştim .. dün de 3. kez bulustuk fakat böyle biran içime bir huzur getirse de içimden acaba evleneceğm adam bu mu diyorum ömür geçer mi çok heyecanlı değilim şuan ama mutluyum filan aklımdan bunlar geciiyor..

Birde güven problemli bir insanım o yüzden kırk yılda bir bi insanla bulusurum ederim..
Şuan mesela konusacak birşey kalmamıs gibi hissediyorum çok konuştuk biraz susalım gibi gerçi hastayım ve tadım yok bundan da olabilir bilmiyorum..

hayatım sıkıcı mutluluğu ona baglamak da istemiyorumm.

Herneyse konuyu dagıtmayım evli olanlara soruyorum en bastan beri hep cok heyecanlı cok asık mıydınız ? Bu arada yaşım 25 mezunum calısıyorum.

hissedersin ama hislerin yanlış olabilir :kahve:

Evt cnm ben hissettim cok zit da olsak ayrilamiyordum ve hep dedim sanirim 2. Ayimizdi evlenecegim adam bu dedim gunluge bile yazmisim
2 yil flort 1 yil nisanlilik 2,5 yillikda evliligim var

Biriyle tanıştım 2 hafta oldu 3 kez buluştuk.. İlk buluşmada elektrik almadım 2. bulusma cok güzeldi sıcaktı etkilenmiştim .. dün de 3. kez bulustuk fakat böyle biran içime bir huzur getirse de içimden acaba evleneceğm adam bu mu diyorum ömür geçer mi çok heyecanlı değilim şuan ama mutluyum filan aklımdan bunlar geciiyor..

Birde güven problemli bir insanım o yüzden kırk yılda bir bi insanla bulusurum ederim..
Şuan mesela konusacak birşey kalmamıs gibi hissediyorum çok konuştuk biraz susalım gibi gerçi hastayım ve tadım yok bundan da olabilir bilmiyorum..

Herneyse konuyu dagıtmayım evli olanlara soruyorum en bastan beri hep cok heyecanlı cok asık mıydınız ? Bu arada yaşım 25 mezunum calısıyorum.
esimle 5 sene cıktım o sırada cok kötu kavgalarımızda oldu ama bırakmadık bırbırımızı benim ıcımdeki dusuncem hep ben bu adamla evlenıcem hıssederdım belkide zaten ısanlar cıft yaratılmıstır pısmanlıkta mutlulukta hersey ımtıhandır

hissetmedim hatta yok ya uzak sehirde olmaz dedim ama oldu iyikide oldu

Tartışmıyoruz ki. Suçlayıcı olmuş yazdığın biraz. Verdiğin örneklerle de çok alakası yok durumun sanki.

Ben hayatımda neyi asla yapmam desem paşa paşa yaptım mesela. Büyük konuşmak denir ya halk arasında aynen o.

Evlenmem dedim evlendim
Çalışmadan duramam dedim üç senedir evin duvarlarına bakıyorum
O semtte asla yaşamam dedim yaşıyorum

Daha bir ton şey sayabilirim sana böyle. Şimdi de çocuk yapmam diyorum. İki aya hamilelik takvimi koyarsam şaşırmayın. Evren bana istemediğim her şeyi veriyor :KK53:
+10000000000....:deli::deli::deli:

Ben eşimle ilk yemeğe çıktığımızda çok değişik bir hisse kapılmıştım biz sanki evleneceğiz ya diye. Nitekim evlendik de, sonra da boşandık.

Hep evleneceğim insanla 3-4 yıl flört ederim diye düşünürdüm (niye öyle düşünürdüm bilmem) 9 ayda evlendik. Herhalde evleneceğim kişi çerkes olur diye düşünürdüm eski eşim çerkesler kimdir necidir beni tanıyınca öğrenmişti.

O yüzden yok hismiş yok rüyada görmüşmüş boş işler geliyor bana. Düşündüğün gibi de olmuyormuş onu öğrendim, nasibe inanmayı öğrendim. Planlamamak lazım, zamanla olacağı varsa oluyor işte.

Bende his ettim evlenecegim
Kisi diye ama daha evlenmeden ayrildik demek dogru degil

Eşimle ilk bulusmamızda cok heyecanlıydım ve bıyere oturmaya gttık içimden kske evlnsem bu adamla dedim:)

Ben hissetmedim, yani senin gibi 3.buluşmada böyle bir his gelmedi, baktık 1 sene 2 sene 3 sene 5 sene ayrılmıyoruz iyi de gidiyo sohbet güzel gülmekten altımıza ettiğimiz falan oluyo güven tam hayaller benzer 9.senede evlendik

Şimdi şoyle bunu hissedemezsin ama bi ipucu verebilirim. Çok iyi anlasiyorsunuz, aynı saçmalıklara gülebiliyorsunuz, kavgalariniz çok uzamiyor, kuslugunuz 1 gün sürüyor en fazla. Bi de sabredemediginiz şeylere sabrediyorsunuz, eskiden bi kalemde silerdiniz başkası olsa ama bu kişiyle ne hikmetse barismissiniz. Aylar geçmiş yıllar geçmiş bi yüzük takmissiniz. Sonra evlilik, sonra bebe. Falan filan. Hissetmiyosun ama şöyle bi dönüp bakarsan hissedebilecegini anlarsın.

Bende hemen anlayamayan, hissedemeyenlerdenim.

Birlikte zaman geçirdikçe, tanıdıkça. Evlenebilecek biri olduğunu anlayınca karar verdik. Aylar sonra olabilir dedim.
1.5 yıl sevgili olduktan sonra nişanlandık.
Ve hala irdeliyorum onu:)
1yıl sonra düğün inşallah.

Ben eşimle sevgili olduğumuz dönemde çok heyecanlıydım. Bir gün çok acı çektirir, bir gün güldürürdü beni. O da süründürdü beni, ben de onu:) şimdi o heyecan yerini sevgi ve güvene bıraktı. Aşığım da galiba. Her gördüğümde heyecanlanır ve mutlu olurum. Acı çektirmiyor tabii bana eskisi gibi:) sağolsun çok ilgili, sevimlidir. İkinci evliliğim benim bu. İlkinde karşımdakine soğuktum anlattığın gibi. Boşandıktan sonra da uzun zaman evliliği düşünmemiştim eşime kadar. Evlilik sevdiğin insanla yapınca çok güzel bir şey:) tavsiye ederim.
Sevgi, sevilmek, begenilmek nasil bir his ? Ben bosandiktan sonra karsima cikan erkekler ciddi dusunmediklerini belirterek kalbimi kirdilar.
Bosanmis kadinlar da mutlu olabilir mi yoksa ben bu konuda da mi asiri şansizim ?
Güven nasil bir sey ki

Ayy aynı ben. Asla yaşayamam dediğim şehirde yaşıyorum. Evlenince çalışmam diyen arkadaşlarıma kafa tutardım, şimdi hepsi çalışıyor ben evde. Evlilik bana hep kadının köleliği gibi gelirdi, asla istemezdim, şimdi evliyim. Eşime 2-3 sene sevgili olarak takılalım, sonra bakalım duruma dedim, 7. ayda evliydim. Kalabalık ve sevgi dolu bir aile özlemi çekerdim, eşimin ailesi küçücük ve benimkilerden beter soğuk. İstemem dediğim ne varsa önümde şu an, Allah beterinden korusun :)

Sizin durumunuz da aynı ben :ıslık:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X