• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENECEĞİN KİŞİYİ HİSSEDER MİSİN GERÇEKTEN ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hisseder bence ya. Ilk bulusmamizda, yuzunu gordugum an hissetmistim. Ardindan 3 ay sonra askere gitti 1 sene bekledim 3 senelik iliskinin ardindan simdi 4 aylik evliyiz :)

Ben eşimle ilk yemeğe çıktığımızda çok değişik bir hisse kapılmıştım biz sanki evleneceğiz ya diye. Nitekim evlendik de, sonra da boşandık.

Hep evleneceğim insanla 3-4 yıl flört ederim diye düşünürdüm (niye öyle düşünürdüm bilmem) 9 ayda evlendik. Herhalde evleneceğim kişi çerkes olur diye düşünürdüm eski eşim çerkesler kimdir necidir beni tanıyınca öğrenmişti.

O yüzden yok hismiş yok rüyada görmüşmüş boş işler geliyor bana. Düşündüğün gibi de olmuyormuş onu öğrendim, nasibe inanmayı öğrendim. Planlamamak lazım, zamanla olacağı varsa oluyor işte.
Çerkes biriyle evlenip bosanmis bir çerkes olaraktan bir daha mi çerkes aman aman allah korusun

Kadınlar biriyle tanısınca bir süre sonra evlilik hayalleri kurarlar. Hatta adamın soyadı ile kendi adını yanyana düşünürler:)) her genç kız yaşamıştır bunları. Öyle his falan da olduğu yok bir bakmissin evlenmişsin.
Ben ilk eşimle ne evleneceğimi ne bosanacagimi zerre hissetmemistim mesela:))

Sevgi, sevilmek, begenilmek nasil bir his ? Ben bosandiktan sonra karsima cikan erkekler ciddi dusunmediklerini belirterek kalbimi kirdilar.
Bosanmis kadinlar da mutlu olabilir mi yoksa ben bu konuda da mi asiri şansizim ?
Güven nasil bir sey ki

Onları umursamayacaksın. O tipler hep çıkar. Genellikle o cinsler henüz anne baba korumasından çıkamamış, olgunlaşamamışlardan çıkıyor. Ben 33, eşim 36 yaşında. İkimizin de ikinci evliliği, ilk bebeği olcak. Biz ilk kez evlenmiş gibiyiz. Şükrediyoru birbirimizi bulduğumuza. Huzurlu, sakin, kavgasız, psikolojik şiddet olmayan, kv kp derdi çekmediğim, bir gün bile acaba ya da keşke demediğim, medeni, insani bir evliliğim var. Boşandığım dönemi de sevgilimdi bitti mantığıyla değerlendiriyorum. Tavsiyem toy biriyle olmamandır. Sen benden gençsin ümitsizliğe kapılma hiç. hayat devam ediyor. Böyle şeyler düşünmek için çok gençsin.

....Huzurlu, sakin, kavgasız, psikolojik şiddet olmayan, kv kp dersi çekmediğim, bir gün bile acaba ya da keşke demediğim, medeni, insani bir evliliğim var.:KK9:

Çerkes biriyle evlenip bosanmis bir çerkes olaraktan bir daha mi çerkes aman aman allah korusun
Her millette iyi de vardır kötü de genellememek lazım. Bizimkiler şimdi de çerkes biriyle evlensem mutlu olurlar ama nasip bakalım bizimkiler kadar milliyetçi değilim ben :)

Ben milliyetci yetistirildim. Cerkes adetlerini uygulayan bir ailede ve tum kafkasyayi ve rusya yi eski esim ile dolastim.

Cerkes erkekleri her ulkede ayni. Capkin. Ruhun duymaz hem de.Laf cambazi. Calisma hayatindan bir ışık yılı uzak. Egoist. Narsist. Cok kurnaz. Bakimli ve entellektuel goruntusu altinda kalpsiz gamsiz.

Gözlemlediğim kadarıyla Çerkes erkekleri ve kadınları genelde adetlerine ve ailelerine çok bağlı oluyorlar. Kv, kp çilesi çok oluyor onlarda. Birlikte yaşamayı seviyorlar gelin, damat, anne, baba, kardeş falan. Yani benim çevremde gördüklerim böyleydi. Boğucu oluyor yaşam biçimleri.

Gözlemlediğim kadarıyla Çerkes erkekleri ve kadınları genelde adetlerine ve ailelerine çok bağlı oluyorlar. Kv, kp çilesi çok oluyor onlarda. Birlikte yaşamayı seviyorlar gelin, damat, anne, baba, kardeş falan. Yani benim çevremde gördüklerim böyleydi. Boğucu oluyor yaşam biçimleri.
Aslında aksine bireyselliğe önem verirler, gelin kaynana kavgası pek olmaz çünkü mesafelidirler yüzgöz olmazlar insanlar birbiriyle. Kadınlarla erkekler birbirinden kaçmaz, kızları serbest yetişir. Medeni insanlardır, bunlar bizimkilerin iyi tarafı. Ama onaylamadığım yönleri de var çerkeslerin, kibirlidirler milliyet konusunda bağnazdırlar. Geleneklerine ve birbirlerine haddinden çok bağlıdırlar orası doğru. O yüzden çerkeslerde kız ol ama gelin olma derler. Çerkeslere gelin olmak zordur o gelenekleri uygulamak falan o kültürde yetişmiş bana bile zor geliyorken dışarıdan gelen bir geline kabus gibi olur. Kasıntı gelir başkasına çerkesler.

Erkeklerine gelince, @Lilium89 un dili yandığından olsa gerek yaka silkiyor ama herkes de bir değil. Ülke ortalamasının çok çok üstünde centilmen olur çerkes erkekleri, en azından benim yetiştiğim çevrede. Çapkınlığa ve çalışma hayatından ışık yılı uzak olma kısımlarına katılıyorum ama, çocuk yaştan itibaren flört edecek ortamlara girdikleri için bu da. Akılları fikirleri kaşen yapmak dolanmak olunca okumaya zamanları kalmamış bizim oğlanların.

Konuyu okumadm canm.
Basligina hitafen cevp veryorm kesinlikle hissetmedim hatta o olcak deseler guler gecerdm hatta oyleki beraberken kendme yalanlar soyluyodum kendmi avuttgumun farkndaydm o kadar diyim sana :KK76:

Her zaman söylerim... Ben hissetmemiştim. :temizlik:
Açıkça baştan konuşmuştuk kendisiyle eğlenmek maksatlı flört edecektik,asla ciddi olmayacaktık. :spor:
Bir anda evlendik ne olduğunu anlayamadan. :KK37:

Çok heyecanlı ve aşık değildim ama ilk günden hissettim eşimin evleneceğim insan olduğunu.

Hatta o zamanlar msn vardı. Sevgili olalı daha 1-2 hafta olmuşken bir arkadaşıma msn den yazmıştım, bak göreceksin ben bu adamla evlenicem hissediyorum diye. Hala kayıtları duruyor o yazışmanın. 8 senelik evliyim şimdi o adamla :KK66:

Yok öyle bi olay. O hissettim diyenlerin yüzde doksanı her karşısına çıkan erkeğe ideal koca adayı diye bakanlar.

@Laale ye katılıyorum. Biz de eşimle şimdinin tabiriyle "ciddi" olarak başlamadık ilişkimize. Birlikte eğleniriz, güzel zaman geçiririz kimyamız tutuyor diye düşündük. Sonra bir baktık nikah masasındayız. Hiç öyle aman tanrım işte bu evleneceğim adam demedim.

Kliasik kk konusu şu aşağıdaki cümleyi ilk söyleyene ödül var.

"Beni ilk gördüğünde o gün de nasıl çirkinim nasıl çirkinim anlatamam ağlamışım gözler şiş...ay beğendi o halimle."

Daha 2 hafta olmuş durun bi ya hemen evleneceğim kişi bu mu falan diye düşünmek için erken.Bunun hissetmesi olmaz kalbin çarpıyorsa aklına mantığına uyuyorsa ve zaman geçirdikçe olursa olur yani

Evlilik için tanışırsın olmaz. Aman flört edeyim ne evliliği dersin bir bakmışsın evlisin :KK53:

Kendi adıma hiçbir erkeğe ideal koca gözüyle bakmadığım gibi eşime gelene kadar da ciddi bir ilişkim olmadı. Eşimle de ciddileşmek istememiştim aslında, çok evlilik insanı sayılmam. Evlenmeyelim sevgili kalalım diye çok çabaladım. Ama şartlar öyle gelişti evlendik. Evliliği istemediğim halde evlendik. Benim evliliğim gerçekten umut ettiğim değil hissettiğim birşeydi.

Ben eşimle sevgili olduğumuz dönemde çok heyecanlıydım. Bir gün çok acı çektirir, bir gün güldürürdü beni. O da süründürdü beni, ben de onu:) şimdi o heyecan yerini sevgi ve güvene bıraktı. Aşığım da galiba. Her gördüğümde heyecanlanır ve mutlu olurum. Acı çektirmiyor tabii bana eskisi gibi:) sağolsun çok ilgili, sevimlidir. İkinci evliliğim benim bu. İlkinde karşımdakine soğuktum anlattığın gibi. Boşandıktan sonra da uzun zaman evliliği düşünmemiştim eşime kadar. Evlilik sevdiğin insanla yapınca çok güzel bir şey:) tavsiye ederim.

Evlilik için tanışırsın olmaz. Aman flört edeyim ne evliliği dersin bir bakmışsın evlisin :KK53:

Tamam ama ilk görüşte evleneceğim insan bu demediniz öyle değil mi?
Doğru olan sizin yaşadığınız şey zaten. İki insan birlikte bir ömür geçirmek ister, hayatını paylaşacağı insanı bulduğunu hisseder ve evlilik gelir kendiliğinden.

İşte evleneceğim adam bu demedim.
Eşimle konuşmaya başlamadan önce altını çizerek söyledim henüz evlilik düşünmüyorum ona göre dedim.
Ve 1 sene sonra kendimi evli buldum :KK48:

Ben rüyamda görmüştüm ama yüzü net değildi. Tek bildiğim görünce bu o diye hissedeceğimdi. 3 sene sonra fotoğrafını gördüm bu o dedi içimden bir ses. 2 sene bekledim tanismayi başka kimseyi istemedim. 2 sene sonra tanıştık 2 ayda nisan ondan 2 ay sonra da düğün oldu. Hızlıydı çünkü ben zaten emindim. Allahın isi hissedebilirsın de hissetmeyebilirsin de. Yanlış da çıkabilir doğru da. Sonuçta kismet bu işler.

Eşim beni ilk gördüğünde hissetmiş :)
"İşte evleneceğim kız" demiş benim için :KK68:

Yani ilk görüşte böyle bir hissin olacağına inanmak güç.
belki daha sonraki görüşmelerde, ama sadece "evlenebilirim ya" hissi olabilir, yani mantık sanki daha çok devereye girmiştir.
bilemedim fazla uzak gibi bana :)

ayh herkes de evlilik düşünmüyomuş, istemiyomuş. bi anda nikah masasında bulmuş kendini.

Biz eşimle üniversitede aynı arkadaş grubundaydık. Onun kız arkadaşı benim erkek arkadaşım vardı. 10 sene sonra bir buluşmada denk geldik ve sadece eğlenmek beraber güzel vakit geçirmek maksatlı başladık. Hatta ortak bir arkadaşımıza 3-5 aya ayrılırız biz demiştim.. Sonrasında nolduğu anlamadan 2 sene sonunda evlendik. Şimdi 6 aylık bir oğlumuz var.

Tabi ki eşimden çok etkilenmiştim, birlikte olduğumuz süre zarfında çok heyecanlanmıştım ama 10 sene önce onu ilk gördüğüm günü hatırlarsam.. Hayır, evleneceğimi düşünmemiştim :)

Nasıl denir ki "evleneceğim adam bu". Daha karakterini bilmiyosun dürüst mü merhametli mi güvenilir mi üslubu güzel mi küfürlü konuşur mu vs. vs. ? Çok ütopik geldi. ya da tipine göre karar veriliyosa ve ne olursa olsun o tipin peşinden gidilecekse ancak o zaman mümkün gözüküyo bana. Tipine bayılıp işte buuu dersin gözün de kötü özelliklerini görmez ya da hakikaten iyi biridir şansına.. o zaman işte evleneceğim adam dediğin kişiyle evlenirsin. Diğeri daha sağlıklı mantık hep devrede

Edit: evet hiç aşık olmadım :110:

Ben ilk bulustugumda kalbimde bir sıcaklık olmuştu ve onu esim olarak düşünmek beni mutlu etmişti. Aman aman kör kütük aşık değildim ama yabancı biri gibi de değildi. Kendi kendime sorular sormustum cevaplar olumlu olunca da yola devam etmistik.
-Her sabah uyandığımda karşımda bu yüzü görmek ister miyim?
-Başkalarına (özellikle aileme) bu kişiyi evleneceğim kişi olarak tanittigimda bunu gururla mi söylerim yoksa başım öne mi eğilir?
-Ölene kadar bu kişinin kirli çamaşırlarını yıkamaya razı miyim? (Bu benim için onemliymisse demek ki :KK70:)
-Bu kişiyle evli olmak yalnız olmamdan daha çok beni mutlu edecek mi? (Sonuçta sırf evlenmiş olmak için evlenip baba evimdeki rahatlığı bozmanın anlamı yok değil mi :p )

iste sen de bu tarz senin için önemli olan noktaları kafanda netlestirip devam edip etmeyeceğine karar verebilirsin.

Evet mantığımla hissettim denilebilir :) Yoksa rüyalarımın erkeğini buldum demedim görür görmez. Zaten rüyamda da erkek falan görmezdim:KK70:İlk görüşte aşk lisede kaldı benim için.

biz esimle cocukluk askiyiz..ben ortaokula giderken yanima gelir abimi sorardi icimden "off bir gitse basimdan"derdim..sonra sonra tabi ates bacayi sardi:).ama o hep derki sen benim hep dikkatimi cekerdin.evlilik dusunulmez o yaslarda ama seni gorunce gelecekle ilgili hislere kapilirdim der..ben pek yardim teskil edecek bir ornek degilim sanirim bu konuda.en iyisi gideyim:).hakkinizda hayirlisi zamana birakin bazi duygular tanidikca yerini baska duygulara bikakir.ani yasayin..mutluluklar..

insan her an her saniye kendini keşfeder bana göre
niçin zevk alacağın seni meşgul edecek yeni şeyler keşfetmiyorsun :)
mesela ben fotoğraf çekmenin bana çooook keyif verdiğini keşfettiğimden beri, nezaman senin gibi huzursuz olsam anında atarım kendimi dışarı.
kafamdakiler uçup gider, dakikalarca o arının istediğim konuma gelmesini beklerim ya da o şahini uçarken yakalamak için saatlerce beklerim :))
kendini keşfet...

Ayyy bende hissetmiştim. İlk gülüşü ile başlamıştı herşey. Ve Allah onu gönlüme kalbime aklıma ısınırmısti. Çok şükür evlendik ve çok mutluyuz.... ALLAH herkese evleneceği insani karşısına çıkarsın. :anneadayı::halay::süslü:

ilk tanıstıgımda cok hoslanmadım ama sıcaktı. sonra baktım birazdaha görüsünce sevmeye basladım .corap söküğü gibi geldi olmayacak sey oluveriyor nasıl oldugunu anlamıyorsun .

Naslaaaa hissetmedim ! Ben bu uyuşukla evlenmem bile demiştim :KK59:8 yıl oldu ama hala uyuşuk :işsiz:

Evt cnm ben hissettim cok zit da olsak ayrilamiyordum ve hep dedim sanirim 2. Ayimizdi evlenecegim adam bu dedim gunluge bile yazmisim
2 yil flort 1 yil nisanlilik 2,5 yillikda evliligim var

esimle 5 sene cıktım o sırada cok kötu kavgalarımızda oldu ama bırakmadık bırbırımızı benim ıcımdeki dusuncem hep ben bu adamla evlenıcem hıssederdım belkide zaten ısanlar cıft yaratılmıstır pısmanlıkta mutlulukta hersey ımtıhandır

Hisseder bence ya. Ilk bulusmamizda, yuzunu gordugum an hissetmistim. Ardindan 3 ay sonra askere gitti 1 sene bekledim 3 senelik iliskinin ardindan simdi 4 aylik evliyiz :)

Onları umursamayacaksın. O tipler hep çıkar. Genellikle o cinsler henüz anne baba korumasından çıkamamış, olgunlaşamamışlardan çıkıyor. Ben 33, eşim 36 yaşında. İkimizin de ikinci evliliği, ilk bebeği olcak. Biz ilk kez evlenmiş gibiyiz. Şükrediyoru birbirimizi bulduğumuza. Huzurlu, sakin, kavgasız, psikolojik şiddet olmayan, kv kp derdi çekmediğim, bir gün bile acaba ya da keşke demediğim, medeni, insani bir evliliğim var. Boşandığım dönemi de sevgilimdi bitti mantığıyla değerlendiriyorum. Tavsiyem toy biriyle olmamandır. Sen benden gençsin ümitsizliğe kapılma hiç. hayat devam ediyor. Böyle şeyler düşünmek için çok gençsin.

Her millette iyi de vardır kötü de genellememek lazım. Bizimkiler şimdi de çerkes biriyle evlensem mutlu olurlar ama nasip bakalım bizimkiler kadar milliyetçi değilim ben :)

Iki - uc kere evlenenler ne hissediyor. Evlenecegini hissediyorsa bosanacagini da hissetsin , evlenmesin mesela.

Konuyu okumadm canm.
Basligina hitafen cevp veryorm kesinlikle hissetmedim hatta o olcak deseler guler gecerdm hatta oyleki beraberken kendme yalanlar soyluyodum kendmi avuttgumun farkndaydm o kadar diyim sana :KK76:

Kızlar tavsiyeniz ihtiyacım var suan..
Cidden morelim 0 ağlamak istiyorum ama bir yandan istemeyip tutuyorum kendimi zaten gribim canım burnumda.

Şimdi şöyle ki bu cocuk askerden kasımda gelmiş iş arıyor ilanlara basvuruyor filan bekliyor buraya kadar sorun yok neyse bunun mahalleden arkadasları var küçüklükten beri tanısıolar galiba 4 kişiler 2 si içmeyi sever dediğinden beri zaten içim ısınmadı cocuklara kafamda boş beleş insanlar canlandı zaten babamın alkolden dolayı korkuyorum bu durumlardan. Neyse bu arada içerim ben dedi öle cok değil dedi. Arkadasları aksamları bunu cagırıyor mahallede kahveye gidip okey oynayıp cay içiolarmıs bu nedir ya hiç.sevmiyorm alt katta bilardo salonu orda tel de cekmiyor zaten arkadaslarıylayken mesaj filan atmıyor bunu farkettim.. Hadi şimdi sevgili değiliz ama.sonucta o yola ilerliyoruz bu hafta bu 3. Çıkışı. İnsanları değiştirmek istemem ama tam anlasıyorum beni umursuyor dediğim birini buldum derken böle bir durum canımı cok sıktı cünkü ilerde o calisacak ben calısacagm gün için de konusamıcaz ee aksamları da sevgili arkadasları cagırcak kızlar şimdiden sanane demeyin mantıklı bakmak zorundayım iyice alısıp sonradan üzülmekten cok korkuyorum suan bile üzülüyorum ona da acıkca söledim bu düşüncelerimi kötü birşey yapmıyoruz diye foto attı okey oynuyorlar evet bn sana zaman ayırırım dedi.bnde suan bile yazamam diyosn nasıl ayırcan dedim eve gidince yazim diyip duruyor şimdi oyun oynuyor ya arkadaslarıyla en son ben sürekli aksam mesgul olan biriyle yapamam dedim sinirlendim ve cok üzüldüm o da Hmm görüşrüz yazmış eve gecince yazcak biliyorum cevap vermicem nasıl oluyor görsün. Dün hastayım die gelip benimle doktorda bulundu corba içtik hani.düşünceli iyi cocuk diyorum sonra böle şeyler cıkıyor kendimi sinirli buluyorum çok mutsuzum ya kimse cıkmıyor karsıma cıkınca da böle şeyler :(( napim sizce haksız mıyım su anksiyete olmasa daha sakin olcam ama hep sağlam adımla.ilerleme durumu var kafamda

Cidden morelim 0 ağlamak istiyorum ama bir yandan istemeyip tutuyorum kendimi zaten gribim canım burnumda.

Şimdi şöyle ki bu cocuk askerden kasımda gelmiş iş arıyor ilanlara basvuruyor filan bekliyor buraya kadar sorun yok neyse bunun mahalleden arkadasları var küçüklükten beri tanısıolar galiba 4 kişiler 2 si içmeyi sever dediğinden beri zaten içim ısınmadı cocuklara kafamda boş beleş insanlar canlandı zaten babamın alkolden dolayı korkuyorum bu durumlardan. Neyse bu arada içerim ben dedi öle cok değil dedi. Arkadasları aksamları bunu cagırıyor mahallede kahveye gidip okey oynayıp cay içiolarmıs bu nedir ya hiç.sevmiyorm alt katta bilardo salonu orda tel de cekmiyor zaten arkadaslarıylayken mesaj filan atmıyor bunu farkettim.. Hadi şimdi sevgili değiliz ama.sonucta o yola ilerliyoruz bu hafta bu 3. Çıkışı. İnsanları değiştirmek istemem ama tam anlasıyorum beni umursuyor dediğim birini buldum derken böle bir durum canımı cok sıktı cünkü ilerde o calisacak ben calısacagm gün için de konusamıcaz ee aksamları da sevgili arkadasları cagırcak kızlar şimdiden sanane demeyin mantıklı bakmak zorundayım iyice alısıp sonradan üzülmekten cok korkuyorum suan bile üzülüyorum ona da acıkca söledim bu düşüncelerimi kötü birşey yapmıyoruz diye foto attı okey oynuyorlar evet bn sana zaman ayırırım dedi.bnde suan bile yazamam diyosn nasıl ayırcan dedim eve gidince yazim diyip duruyor şimdi oyun oynuyor ya arkadaslarıyla en son ben sürekli aksam mesgul olan biriyle yapamam dedim sinirlendim ve cok üzüldüm o da Hmm görüşrüz yazmış eve gecince yazcak biliyorum cevap vermicem nasıl oluyor görsün. Dün hastayım die gelip benimle doktorda bulundu corba içtik hani.düşünceli iyi cocuk diyorum sonra böle şeyler cıkıyor kendimi sinirli buluyorum çok mutsuzum ya kimse cıkmıyor karsıma cıkınca da böle şeyler :KK43:( napim sizce haksız mıyım su anksiyete olmasa daha sakin olcam ama hep sağlam adımla.ilerleme durumu var kafamda

Adamın arkadaşlarıyla zaman geçirmesinde ne sıkıntı var ki?

Bunlar senin için problem olacaksa hiç uzatma. Arkadaşlarına değer veren, zaman geçirmekten hoşlanan bir insansa ve sen müdahale edersen üzülen sen olursun.

Şu an bekar evlendiğinde bir düzeni olur mutlaka. Onları konuşursunuz.
Bir anda silip atmayın.
Evlendiğinizde her akşam çıkmasa da isterse arkadaşları ile arada çıkmasını bile istemiyorsanız o istiyorsa sorun olur.
Şimdiden vazgeçin derim. Gerçi bundan ayrılsanız da erkeklerin çoğu bütün vaktini evde geçirmek istemez.

Şimdi şöyle ki bu cocuk askerden kasımda gelmiş iş arıyor ilanlara basvuruyor filan bekliyor buraya kadar sorun yok neyse bunun mahalleden arkadasları var küçüklükten beri tanısıolar galiba 4 kişiler 2 si içmeyi sever dediğinden beri zaten içim ısınmadı cocuklara kafamda boş beleş insanlar canlandı zaten babamın alkolden dolayı korkuyorum bu durumlardan. Neyse bu arada içerim ben dedi öle cok değil dedi. Arkadasları aksamları bunu cagırıyor mahallede kahveye gidip okey oynayıp cay içiolarmıs bu nedir ya hiç.sevmiyorm alt katta bilardo salonu orda tel de cekmiyor zaten arkadaslarıylayken mesaj filan atmıyor bunu farkettim.. Hadi şimdi sevgili değiliz ama.sonucta o yola ilerliyoruz bu hafta bu 3. Çıkışı. İnsanları değiştirmek istemem ama tam anlasıyorum beni umursuyor dediğim birini buldum derken böle bir durum canımı cok sıktı cünkü ilerde o calisacak ben calısacagm gün için de konusamıcaz ee aksamları da sevgili arkadasları cagırcak kızlar şimdiden sanane demeyin mantıklı bakmak zorundayım iyice alısıp sonradan üzülmekten cok korkuyorum suan bile üzülüyorum ona da acıkca söledim bu düşüncelerimi kötü birşey yapmıyoruz diye foto attı okey oynuyorlar evet bn sana zaman ayırırım dedi.bnde suan bile yazamam diyosn nasıl ayırcan dedim eve gidince yazim diyip duruyor şimdi oyun oynuyor ya arkadaslarıyla en son ben sürekli aksam mesgul olan biriyle yapamam dedim sinirlendim ve cok üzüldüm o da Hmm görüşrüz yazmış eve gecince yazcak biliyorum cevap vermicem nasıl oluyor görsün. Dün hastayım die gelip benimle doktorda bulundu corba içtik hani.düşünceli iyi cocuk diyorum sonra böle şeyler cıkıyor kendimi sinirli buluyorum çok mutsuzum ya kimse cıkmıyor karsıma cıkınca da böle şeyler :KK43:( napim sizce haksız mıyım su anksiyete olmasa daha sakin olcam ama hep sağlam adımla.ilerleme durumu var kafamda
simdiden mesajı ihmal ediyorsa sal gitsin. cunku insan ilk tanıstıgı zaman zaman ayırmak için ekstra cabalar tanımak için.

Evlilik amacıyla tanışılmasına karşıyım ben.. Eşimle sevgili olacağım bile aklımın ucundan geçmezdi, o derece.. Zaman içinde gelişiyor her şey..

sene 2009 Aralık eşimle tanışmamışım daha... o zaman ki erkek arkadaşım beni telefonla rahatsız eden birine ben serkan crowleyin nişanlısıyım demişti... neden kendi adını kullanmadı anlamadım...

neyse gel zaman git zaman sene 2011 ekim iş arıyorum biri aradı açtım... iş arıyor muşsunuz? dedi falan konuştuk konuştuk isterseniz telefonda almayın geleyim yüz yüze konuşalım dedim çağıracağım tabi ki dedi ( iyi alınmışım o işe cesarete bak ) telefonu kapatırken ne salak adam dedim o da ne ukala demiş benim için :ukala: işe başladıktan sonra birbirimizden başka bir şey görmedik

pazartesi günü işe başlayalı bir hafta olmuş... akşam yemek yedik... 7de gittik 10 da kalktık. Tam kapımın önünde beni bırakacak bir şey diyor inemiyorum çek dedim mekana gittik. gece 1e kadar sohbet muhabbet gene kapımın önündeyiz inemiyorum arabadan... çek dedim manzarası güzel bir yere onun kapısının önü sabah olmuş 6... :KK53:

haydi yukarı çıkalım dedi çıktık... bana bir oda gösterdi kapımı kapattı gitti. o günden sonra bir daha evime gitmedim. o kadar etkiledi ki efendiliği 4 yıl aynı evde yaşadık 5. yılı evli devirdik 6. yıla oğlumuzla girdik

çok mu aşık oldum bence hayır ya da ben bir türlü kabul edemedim... biz birbirimize aşkım hayatım canım demedik :) kavga ettik ayrıldık gene koşa koşa birbirimize geldik... eşimin adı serkan hep aklımda yeni yıl gecesi o telefon konuşması belki bir işaretti ya da ben bir işaret olmasını istedim ama evleneceğim insanın o olacağını biliyordum iyi ki o iş için aradı beni

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye zorluyorsun....
O bunu dedi şu bunu yaptı öteki böyle düşündü ben bunu dedim...
Soguyorum diyorsun ve buna ragmen zorluyorsun.
Biliyor musun ben bugün sokakta yürürken ne yaşadım.
Yaşlı bir dilenci ve çocuk bir mendil saticisi sokakta aralarinda 10m. var. Yolumun uzerinde ilk dilenciyi gectim ve ilerleyim cocuktan mendil aldım yurudum.
Biraz sonra bir bagirti koptu yasli kadin cocugu hirpaliyor rızkımı elimden aldin diye. Rızık sanıyor yaptigini.
Cok cooook seyler yazmak istiyorum da serde sükunet var işte
Bu yazdiklarimla senin yazdiklarinin ne alakası mi var, var var... Biraz düşün lutfen

Ben değilde eşim bu evlenecegim kız demiş içinden üçüncü buluşmada benle evlenmek istediğini söylemişti. ..soyle demisti bana. ......ya geçen gün bize gelmistin ya kahvaltiya sen gittikten sonra seni bu evde hayal ettim evet evet biz yaparız beraber ya aynı evde yaşarız :KK60::KK74:..........ben:KK57::işsiz: bu ne diyo şimdi dalgami geçiyo benle ..diye içimden düşünmüştüm ve şimdi evliyiz 2 yil 10 ay 19 gün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X