- 24 Aralık 2017
- 124
- 125
- 18
- Konu Sahibi patladimof
-
Ay ben de sanırım hic evlenemicem ya..Yoo.. hatta ben bununla asla evlenmem demistim..
Aynı ben diyip susuyorumBen herkesten ilk başta hoşlanıyorum illaki sevecek bir özelliğini buluyorum.
Ben yanmışım valla nasıl bulucam inşallah hissediyoruzdur
Neden? Yaşin kaçki? Evlilik öyle cok özenilecek bisey deil bence.Ay ben de sanırım hic evlenemicem ya..
Hakkinizda hayirlisi olsun canim insallahBen daha evlenmedim ama nasipse bir kaç ay içinde evleniyorum, ilk konuşmamızda hiç bi şey anlamamıştım açıkçası ama ikinciden itibaren sanki yıllardan beri tanıyormuşum ama tanıdığımı unutmuşum şimdi tekrar baştan hatırlıyormuş gibi hissettim. Karşımda yabancı bir erkek değil de aslında hep bildiğim hep tanışık olduğum biri varmış gibiydi. O da benim için aynı şeyi hissetmiş, ay evlensek bari bir an önce
Yasim 26. Sanirim evlilik te pismaniye gibi.. yiyen pisman yemiyen pismanNeden? Yaşin kaçki? Evlilik öyle cok özenilecek bisey deil bence.
Aynen oyle valla.ben 27 yasimda evlendim daha erken evlensem intihar ederdim heralde :)) saka bi yana kismet bu isler kizlar hic ummadiginiz bi anda olur insallahYasim 26. Sanirim evlilik te pismaniye gibi.. yiyen pisman yemiyen pisman) ozlemiyor insan ama o kismetindeki insani gorunce nasil anliyorlar merak ediyorum
Eşimi ilk gördüğümde bu ne be diyip burun kıvırdım hiç sevmezdim kendisini ama çekim hissetmiyordum dersem yalan olur içimde bir yerde hep farklı bir şey beni ona çekerdi bende kendimi geriye çekerdim oda benden haz etmezmiş hatta dalgasına bir gün benim konum açılmış ne konuşuyorlardı bilmiyorum ama millete karşı alaylı bir şekilde hee bu kızla evlenirim gibisinden alaylı bir cümle kurmuş hatta diyor ki dalga geçerek söyledim senin adını bile bilmiyordum uzaktan görmüştük sadece bu kendisi benim üstümdü bir gün bir tersledi beni işle ilgili bir konuda haksız bir biçimde bende onu derken iyice nefret ettik birbirmizden sonra birden bir şeyler olduBicok insandan duyuyorum evlenecegin kisigi gorur gormez hissediyormussun diye soyluyorlar. Evlilere soruyorum gercekten oyle oluyor mu. Gorunce iste budur dediniz mi? Esinizle nasl tanıstınız? Gonul gozunuz mu açılıyor ne oluyor o an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?