Evleneceginiz adami ilk goruste anliyormusunuz?

patladimof

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
124
125
18
Bicok insandan duyuyorum evlenecegin kisigi gorur gormez hissediyormussun diye soyluyorlar. Evlilere soruyorum gercekten oyle oluyor mu. Gorunce iste budur dediniz mi? Esinizle nasl tanıstınız? Gonul gozunuz mu açılıyor ne oluyor o an..

Ben daha evlenmedim ama nasipse bir kaç ay içinde evleniyorum, ilk konuşmamızda hiç bi şey anlamamıştım açıkçası ama ikinciden itibaren sanki yıllardan beri tanıyormuşum ama tanıdığımı unutmuşum şimdi tekrar baştan hatırlıyormuş gibi hissettim. Karşımda yabancı bir erkek değil de aslında hep bildiğim hep tanışık olduğum biri varmış gibiydi. O da benim için aynı şeyi hissetmiş, ay evlensek bari bir an önce

Hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah

Yasim 26. Sanirim evlilik te pismaniye gibi.. yiyen pisman yemiyen pisman ) ozlemiyor insan ama o kismetindeki insani gorunce nasil anliyorlar merak ediyorum
Aynen oyle valla.ben 27 yasimda evlendim daha erken evlensem intihar ederdim heralde :)) saka bi yana kismet bu isler kizlar hic ummadiginiz bi anda olur insallah

Evlilik gercek esini bulursan sahane bisey!
Elbette herkesin belirli farkliliklari vardir ayni anneden babadan kardesimizle bile farkliyiz yani
Pembe gelin degilim buarada esimle surekli askim bitanem bebegim diye de konusmam sevmem zaten ama birinin seni anlamasi, seni dusunmesi, beraber vakit gecirmek cocugununolmasi, sorumluluklarini paylasman sahane bisey gercekten
Soruna gelecek olursam ben esimi ilk facebookta gordum gorur gormez de ben bu cocukla evlenicem dedim uni.2 deydik son senemde annesi beni gordu ve evlendik

Eşimi ilk gördüğümde bu ne be diyip burun kıvırdım hiç sevmezdim kendisini ama çekim hissetmiyordum dersem yalan olur içimde bir yerde hep farklı bir şey beni ona çekerdi bende kendimi geriye çekerdim oda benden haz etmezmiş hatta dalgasına bir gün benim konum açılmış ne konuşuyorlardı bilmiyorum ama millete karşı alaylı bir şekilde hee bu kızla evlenirim gibisinden alaylı bir cümle kurmuş hatta diyor ki dalga geçerek söyledim senin adını bile bilmiyordum uzaktan görmüştük sadece bu kendisi benim üstümdü bir gün bir tersledi beni işle ilgili bir konuda haksız bir biçimde bende onu derken iyice nefret ettik birbirmizden sonra birden bir şeyler oldu

Büyük aşklar nefretle başlar şeklinde evlendim. Size tavsiyem nişan, söz vs durumları uzun tutun. Asla uzakta olmasın size. Yani farklı şehir ya da ülke durumunda tanımak çok zor oluyor. Söz ve nişan durumunda sürekli açık arayın hatta her an ayrılacak gibi durun, kendiniz olun ve gerekirse kavga da edin ki Birbirinizin gerçek yüzünü o zaman görün. Evlendiğinizde her şeyiniz açık olur. En azından benim için öyle oldu. Size bir cümle kurar, bir hareket yapar ya da tek bir kelime bile olabilir ki o zaman işte bu adamla evlenirim ben dersiniz. Evlenince de tabii ki sorunlar çıkacak, kavgalar olacak. Insan anne babasıyla bile kavga eder insanız sonuçta. Önemli olan kafalar uyuşsun, hakaret olmasın. ..

Evlenecegimizi değil ama benim için özel biri olacagini hissetmiştim,öyle de oldu

Ilk gordugumde hiic biseycik hissetmedim tanistiktan sonra kafalarimiz o kadar uyuyodu ki abartisiz butun gunumuz kahkahayla gecti. O yuzden evlenicez sanirim diye dusunmustum. Evliyiz suan kendisiylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…