Evleneceginiz adami ilk goruste anliyormusunuz?

Uzun ayrilik sonrasi soguma sevmeme olmadi mi??

Bizim ayrılma sebebıımız aldatma , yalan gibi şeyler değildi. Ailesel sebeplerden ötürü ayrıldık . Ama 6 ay sonra eşim geri gelince aileleri karşımıza aldık . O yüzden soğuma falan yoktu. Aksine unutmak için kaç kişiyle çıktım ama onu ilk gördüğüm an başlarım dedim aileye
Ve sonuç 6 yıldır AİLEM kendısı

Anladim tabi her iliski ayri nedenler cok onemli Allah mutlulugunuzu daim etsin.

Ilk goruste evlilik olmayacagini dusunuyorum. Mutlu ve huzurlu evlilik yapmak icin uzun bir sure tanismak gorusmek flort etmek gerekli ve bu asamada adayi iyice degerlendirin. Nasil birisi sevebiliyor mu merhametli mi iletisimi nasil ailesi nasil cocuklugu nasil gecti. Parasini nasil harciyor eglence anlayisi nedir. Kayinailelere bakisi nasildir. Tum bu suzgeclerden gecirmek onemli. Ve en onemlisi sen neler hissediyorsun. Evlenmek icin evlenilmez.

Ay bu konuya yorum yapmaliyim
Ben lisedeyken beni kermeste görmüş. Bu bir deli cesareti yolda cikti karsima pat diye iste adim şu sizinle tanışmak istiyorm falan. Ben nasi korktum hemen anneme kostum. Baktim geldi annemle tanisti niyetini soyledi annemde şok annem orda kizim bilir ben bisey diyemem sonucta onun hayati dedi. Ben cok korktum cunku ilk defa basima boyle bisey geldi. Habire tanisalim dedi ben tersledim kactim. 2 sene sonunda tamam tanisalm dedim gittik kafeye ben yine olmaz dedimnumarami bulmus degistirdim baskasiyla nisanlandim dedim ki neredeyse akrabamizin katekulliye getirmesiyle öyle bi hata oluyordu. Gitmiş günlerce camide yatmis sabaha kadar hep dua etmis Allahim onun kalbini bana isindir diye. Tabi ben bunlari sonradan duydum. Universiteyi bitirdm mezuniyetime ailemden izin alip gelmis kpss ye girecegim gun bi baktim bahcede cicek almis bana sans dilemeye gelmis ve sonuç
7 sene sonunda kabul ettim ve su an 2 yillik evliyiz bi tanede oglusumuz var hala gider gelir kalbimin sahibi iyiki evlendik der durur ay cok uzun yazdim. Sonuc olarak ilk gordugumde cesaretine hayran kalmistim ve bu is olur dedim ama icimden
Anneme diyorumki niye o gun kermeste terslemedin onu. Bana diyoki kizim bende babanla kermeste tanismistim kaderin ayni olmasi dilimi bagladi yoksa ben ona gununu goserirdim

Etrafta guzel akilli oldugumi soylerler fakat biri de yanima gelip tanismadi genelde benle yarisir ezmeye calisirlar anlamadim gitti tatli dilli ve orta mesafeliyimdir ustune dusen tip degilim anlamadim gittim sanki uzerimde bir sey var.

Etrafta guzel akilli oldugumi soylerler fakat biri de yanima gelip tanismadi genelde benle yarisir ezmeye calisirlar anlamadim gitti tatli dilli ve orta mesafeliyimdir ustune dusen tip degilim anlamadim gittim sanki uzerimde bir sey var.

yarışıp ezmeye çalışırlar derken? bana onu kadınlar yapar genelde
benim insanlarda uyandırdığım ilk izlenim soğuk olduğum yönünde, ama tanışınca fikirleri değişiyor, tabi negatif enerji almazsam

Erkekler galiba kompleks yapiyor bana kadin da erkek de yapiyor belki guclu guvenli durunca yapiyorlardir bilemedim.

Aslinda olay sendeki ozellikleri seven ve arayani bulmak belki ondan olmuyordur.

Evet evet o benim. İlk görüşte anladım onun çok iyi bir koca olacağını Sessiz masum bir tavrı vardı. 4 yıl oldu halen aynı fikirdeyim

Gozünden tanidim ha onidedum yanımdaki kiza ha ben buni alacağum. O dedi nasıl alacasun bekle o seni alsun. ... sonra iki sene sonra tekrar karşılaştık çok şükür Ya karşılaşmasaydık:) Buda benim topik başlığıyla çok uyumlu küçük hikayem

Dogru soyledinizz.. sanirim o surede cicim aylari diye gecistirmemek lazim.. kisasa kisas olmali bencede gercek yuzler ciksn :):)

Ilk baş asıldığını düşünüp tersledim.sonra bana guzel bir cicege bakar gibi baktığını hissetim.bunlar köprüyü gecene kadarmış miş şimdi gercek gözlerle bakiyor yani bana baktığında gözünde dolar isareti çıkmadığı eksik

Hah işte bundan olsa fena olmaz. Tip değilde mutlu edecegini bilsem beklemem herhalde :):):):

Aminnnnnn inşallah

Yaaaaa yerim böyle aşkı çokk tatlı. Valla beni çokkk çokk sevip degerversin ben herhalde bir şekil ısınırım o insana...

Hissetmek şöyle dursun, 3-5 gün takılırım kafam dağılır diye görüşmüştüm. Ciddi sorunlar yaşadığım bi dönemdi biraz kafamı doldurayım biraz sohbet muhabbet ederim diye tanıştım.
Buluşmazdım bile, bi yere gittiğimde beni eve bırakırmısın hem biraz sohbet etmiş oluruz diye çağırırdım. Düşününce şimdi çok kötü geliyor ama adama resmen şöförlüğümü yaptırdım Tabi o bu arada sürekli ben seninle evlenicem bak görürsün modundaydı, bende baya dalga geçiyodum he he görücem 2 sene sonra diye

Tanıştıktan 5 ay sonra evlendik 2 yıl olucak, ilk gün olduğundan daha çok seviyorum, evin içinde 10 dk ayrı odalarda bile duramayız mutlaka gider bi sataşırım mıncıklarım yanaklarını öper öper dururum, çocuk gibi kafasını falan severim, farklı koltuklarda tv bile izleyemem gider kedi gibi sıkışırım yanına.

2 yıllık evli, 7 aylık hamileyim. Ve hayatımda ki en büyük iyikim, bir gün olsun ufacık bir soru işareti daha oluşturmadı kafamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…