Evleneceginiz adami ilk goruste anliyormusunuz?

Biz eşimle çok küçük yaşta tanıştığımız için evet bu adam demedim . Zaten desem acayip olurdu ben lise 1 de o 3 teyidi. Sonra biz görüşmeye başladık ilk hoşlanıyordum zaman geçtikte çok ciddi aşık oldum o hep aşıkmış bana öyle diyor neyse lise bitti ünv başladı o benden önce bitirdi okulu askere gitti . Ben okula devam ettim . Sonra mesleğe başladı o sırada biz hevesleniyorduk nişanlanacağız filan diye yurt dışı görevi çıktı 6 ay oraya gitti. Bende bu arada part time çalışıp gündüzleri okula gidiyordum bazen çok sıkıntılı dönemler geçirdik . Görev 1 seneye uzadı. Bu arada izne gelecekti kv annemi aradı görüşelim tanışalım diye . Annem babama söyledi babamda izne değil görev bitince tanışırız dedi öyle olunca tabi 6 ay daha bekledik bu arada babam sindirdi kabul etti görev bitti döndüğü 2. Gün tanışmaya geldiler . 15 gün içinde herşey oldu bitti rüya gibiydi herkes bayılıyordu damat gelsede sohbet etsek şöyle böyle diye ettiğimiz dualar kabul oldu . 6 ay nişanlı kaldık sonunda evlendik 7 ay evimizde huzurla oturduk tabi arada ufak tefek kavgalar oldu hayır diyemem tabi görevler oldu gitti geldi filan sonra birde Afrin görevi çıktı şubatta oraya gitti bende anneme geldim şubattan beri toplam 5 gün görüştük Temmuz’da tayinimiz çıkmazsa eylüle kadar afrindeyiz olsun seviyoruz herşey yolunda uzak olsakta yapacak birşey Yok. Bazen ona diyorum ki keşke evlenmeseydim dedin mi hiç oda hayır demedim diyor bende hiç demedim . Biz biraz şanssızız bazı konularda diyoruz ki hayattaki en büyük şansımız birbirmizi bulmak olmuş bu günümüze çok şükür evlilik doğru insanla şahane birşey ben kendi arkadaşlarıma da söylüyorum bunu ve çokta inanıyorum .

Ben eşimi ilk gördüğümde beğenmiştim, ama yeni bir ilişki istemedigim için olmaz demiştim. Ama o benim pesimi bırakmadı, beni ikna etmek için epey uğraştı. O zaman daha üni okuyorduk. Tatile ailemin yanina gittiğimde fotoğrafını göstermiştim ve ailemden gören herkes sen bununla evlenirsin demişlerdi. Ben de yok ya evlenmem istemiyorum falan derken kendimi ona aşık olmuş olarak buldum.

Ilk atamam yapıldı okuldaki ilk günüm, hoşbeş muhabbet iyiydi herkesle tanıştım zannediyorum lavaboya giderken koridorda gördüm onu ilk görüşümdü ne adını ne sanını biliyordum, etrafına toplanmış öğrencilerle sohbet ediyordu. O an, sadece bir dakikalık o kısacık anda anladım hayatımdaki en değerli yere sahip olacağını. Şimdi 9 aydır kocam olur kendileri:))

Ben görünce yıldırımlar çakmadı ama çok beğeniyordum zaten ilk buluşmamızda da daha çok beğendim. Hiç evleniriz gibi gelmiyordu bana hatta nasılsa evlenmeyeceğiz diye sorunları abartmışlığım çoktur. Kendiside kesin evlenirim dememiş ama oldu bir şekilde kopamadık. Evlenirim bunla diye bir his gelmiyor ama (takıntılı gibi olmamak koşuluyla) vazgeçirmeyen hisler doğuyor.

valla ben çok karışık duygular içindeydim. hem beklediğim adam bu hem de bu değil mi acaba diyordum. bir dargın bir barışık dönemlerimz oldu başta, ama yollarımızı ayıramadık bir türlü..en son büyük bir kırgınlığımızın ardından geldi ve sıfırdan başladık. nişanlıyız, eylülde evleniyoruz

ben hiçbir zaman tozpembeci bir insan olmadım. yaşım 33 ve evlilikte doğru insan denilen kişinin öyle bir görüşte işte bu değil de, tanıdıkça, huyunu suyunu bildikçe ben bu adamla ömrümü paylaşabilir miyim, şu şu eksi özellikleri de var ama bunları tolere edebilir miyim vs gibi sorulara verilen yanıtlarla o kişinin doğru olup olmadığına kanaat getiririm.

Ben rüyamda görmüştüm görmez olaydım. O gün bugün hayatım kâbusla geçiyor

Buna mutlaka cevap yazmalıyım hahahah

Ben eşimle ilk tanıştığım gün bir saat takılır postalarım diye düşünüyordum. İlişkimiz çok enteresan başlamıştı. Kesinlikle ciddiye almıyordum. Benden yaşça büyüktü ve evlenmek istiyordu bir de çok sahiplenip sıkıyordu. Ben de daha üniversite öğrencisiydim sıkılıyordum.

3 yıl sonra evledik. 3 yıldır da evliyiz :):)

Yani bu işlerin ne olacağı belli olmaz. Ben bu adamla evlenirim dememiştim zaten evlilik düşünecek bir yaşta tanışmamıştım :)

Evet oyle oldu. Gorucu usulu idi. O benim fotografimi begenip hakkimda bilgi alip gelmis. Ben fotograf ostemiyorum gidincw gorurun dedim araciya. Gordugum gb vuruldum :)) tanistigimizin 2.haftasi nisani nikah tarihini ayarladik.

gelip benimle kendisi tanıştı, uzaktan görmüş beğenmiş
sonra aynı arkadaş ortamı vs tanıdıkça hoşlandım, sonra deli gibi aşık oldum
ama 6 sene sevgiliydik, bir gün bile evleneceğim adam bu demedim, aklımda evlilik yoktu zaten
6 sene sonra bir anda oldu
15 senedir evliyiz

Eski sevgilimle ilk tanıştığımız gün inşallah bununla evlenirim demiştim, evlenmedim
Eşimle de evlenmeyi bırak, yüzyüze görüşmemek için bile direndim ama kısmet sonunda evlendik ve çok da memnunum, iyi ki evlenmişiz, tek bir an pişman olmadım bu evlilikten.
Çok da takılmamak lazım böyle şeylere diye düşünüyorum. İlla herkese o vahiy inmiyor, zaman gösteriyor bazı şeyleri.

Ahaha nazom. Ya yok zaten ilk sevgilisiyle evlenenler anlatıyor bunu başka erkek tanımamış ki. Ben hepsinde tanışmadan garip şeyler hissettim hiç biriyle evlenmedim. Evlenince anlatıcam.

Ben hiiiiçç anlamadım ama o bana demişti seninle evleneceğim diye, 17 yıl sonra evlendik:)

Ahaha nazom. Ya yok zaten ilk sevgilisiyle evlenenler anlatıyor bunu başka erkek tanımamış ki. Ben hepsinde tanışmadan garip şeyler hissettim hiç biriyle evlenmedim. Evlenince anlatıcam.

Oysa insan tecrübe kazandıkça akıllanır tahmin eder dimi ama biz hep yanlış tahmin

Valla anlamak zor biraz kader faktörü var. Ben sevgiliyken içimden şunu demiştim bu çocuk mayısa kadar ciddi olmazsa ben mayısta ayrılırım. hazirana kadar da alışırım diyordum onsuzluğa. Çünkü o haziranda tayin olup gidecekti. Ve bunu dememden 2 ay sonra öyle otururken evlenelim dedi. Biz hiçbir zaman evleniriz falan diye konuşmamıştık. Normal öyle sevgiliydik. Sen dua et, inşallah merhametli Allah tan korkan biri çıksın karşına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…