Hissetmek şöyle dursun, 3-5 gün takılırım kafam dağılır diye görüşmüştüm. Ciddi sorunlar yaşadığım bi dönemdi biraz kafamı doldurayım biraz sohbet muhabbet ederim diye tanıştım.
Buluşmazdım bile, bi yere gittiğimde beni eve bırakırmısın hem biraz sohbet etmiş oluruz diye çağırırdım. Düşününce şimdi çok kötü geliyor ama adama resmen şöförlüğümü yaptırdım
Tabi o bu arada sürekli ben seninle evlenicem bak görürsün modundaydı, bende baya dalga geçiyodum he he görücem 2 sene sonra diye
Tanıştıktan 5 ay sonra evlendik
2 yıl olucak, ilk gün olduğundan daha çok seviyorum, evin içinde 10 dk ayrı odalarda bile duramayız mutlaka gider bi sataşırım mıncıklarım yanaklarını öper öper dururum, çocuk gibi kafasını falan severim, farklı koltuklarda tv bile izleyemem gider kedi gibi sıkışırım yanına.
2 yıllık evli, 7 aylık hamileyim. Ve hayatımda ki en büyük iyikim, bir gün olsun ufacık bir soru işareti daha oluşturmadı kafamda.