• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evleneceğiniz erkeğin gözlerinize aşkla bakmaması

tebessm79

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
188
19
643
İzmir
off ben mi çok şey bekliyorum sadece biraz romantizm.. çok isterdim beni aşkla sevmesini.. sıcak konuştuğumuz anlar sayılıdır.. çok üzülüyorum.. bizim evliliğimizden ne olur ki :59:

sevgilinin seni tutkuyla sevmesini istiyosunm galiba canım
ama malesefki uzun süreli ilişkilerde bu tutkulu aşk zamanla yerini kaybetmiş olabiliyor ilk günler tutkuyla bakarlar ama yıllar geçtikçe daha bir monotonlaşır bazı ilişkilerde
kaç yıllıksınız canım

tatlım bu kadar karamsar olma sayılıdır öyle erkek ilişki ilekedikçe tutku heyecan aşk biter geriye sadece sevgi ve saygı kalır

3 yıl oldu şu an nişanlıyız. ama ilşkinin başında da aşkla bakmadı ki o sıralar eski kız arkadaşından alacağı intikamı düşünmekteydi neyse ki vazgeçirdim. benden önce aldatılmışta.. neyse sonra unuttu gitii.. belki de unutamadı kim bilir... yaza düğünümüz var ama ben hiç heyecanlı değilim ve çok huzursuzum

ben 2 defa ayrıldım ama her seferinde karşımda saatlerce ağladı ama sonra gene aynı.. bende teslim ettim kendimi aşksız bi hayata çünkü yoruldum şu an ayrılmak istesem derdimi anlatmaya halim yok

saçmalamayın allah aşkına siz adamdan sevgi aşk göremiyosanız ne diye evleniyosunuz ki?
görende kaç yıllık evli çoluk çocuk varda ayrılamıyo sanır
zaten bu gidişle sonunz böyle olur
düzelmeye çabası yoksa böyle hayatınızı mahkum etmeye ne kadar hakkınız varki?:88:

canim erkeklerin cogu romantizimden fazla anlamiyor malesefki...
bence o seni cok seviyor ama gösteremiyor fazla, özel günlerde veya arada bir romantizim yapmak istiyordur belki özel olsun ve özel olarak kalsin diye :) öyle evlilikte ilerde ne olur falan diye düsünme bence canim

bence o seni cok seviyor ama gösteremiyor fazla, özel günlerde veya arada bir romantizim yapmak istiyordur belki özel olsun ve özel olarak kalsin diye :) öyle evlilikte ilerde ne olur falan diye düsünme bence canim

teşekkürler canım sanırım bende içten içe öyle düşündüğüm için kestirip atamıyorum

teşekkürler canım sanırım bende içten içe öyle düşündüğüm için kestirip atamıyorum

aman benimki bakıyoduda noldu bitti işte seni sevdiğinden eminsen düşünme bence o kadar mutlu olmaya bak

sonradan olur diye hiçbişeyi boşverme derim.ilerdse düzelir falan deme olmuyormuş evlenmiş ayrılmış bi arkadaşım böyle söyler. açıkca söyle. neden böylesin diye ?

Back
X