Evleneceginiz insan dnyann br ucunda olsa, herseyinizi brakr gider misiniz?

ben sevgilim için ülkemi bırakıp ailemi bırakıp başka bir ülkeye değil çölün ortasıda olsa giderim yeterki o benim yaşamımda olsun. Aklımın bir tarafı Türkiyem de kalacak ama olsun onsuz ben de oda nefes bile almak zor geliyor benimki libya da çalışıyor türkiye ye dönme durumu var hayılısı tabi ki tam kesin değil ama bende gidebilirim yeter ki o yanımda olsun hiç önemli değil ki

[FONT="Comic Sans MS"]kesinlikle!

asla , kattiyyen!

erkekler bıraksınlar ailelerini göreyim bakim
[/FONT]
Çok üzgünüm çoook

esimi her ne kadar sevsemde ailemi birakipta hicbir yere gidemem
kiz kardesimi cok uzaktan istemislerdide evlenmemesi icin elimden geleni yaptim agladim sizladim tabiki o is olmadi karsi taraf sorumlu olarak halen beni gösterirler oh iyi yapmisim ne isi var bin kilometre uzakta diminaniknanik

evlenmeden once her yere gıderım derdım ve gıttımde su an baska bı sehırde yasıyorum ama sımdı en basa donme ımkanım olsa aılemden asla ayrılmazdım

Bende herseyi birakip taaaa nerelere geldim evlenip. pisman degilim yine olsa yine yaparim. artilari eksileri var tabiki ama bi sekilde idare ediliyor. maksat gonuller bir olsun :)))

[FONT="Comic Sans MS"]kesinlikle!

asla , kattiyyen!

erkekler bıraksınlar ailelerini göreyim bakim
[/FONT]
Çok üzgünüm çoook

Ben de benimki de bir ömür boyu birlikte yaşamak için GEREKİRSE ailelerimizi bırakabiliriz.
yeşşim canım bakıyorum evlisin bu gün gelse eşiniz şirket beni yurt dışına gönderecek. haftaya çine gidiyoruz dese şimdi siz ben gidemem mi deceksiniz?
Evet ise eşiniz adına üzüldüm
tabi ki herkesin kararı yaşantısı kendisine

çok seviyorum ama gidemem heralde bazen haftasonları kocaeline ablama giderken bile annemden ayrılırken gözlerim doluyo bide evlenip gitsem salya sümük ağlarım hergün adamda beni getirir koyar anamın kapısına

tayinim çıkarsa :dilcikar:
babamında tayini çıkarsa :dilcikar:
anneminde :dilcikar:
abiminde:dilcikar:
kocamında :roflol: o zaman giderim yoksa olmaz :1no2:
ben dayanamam senağlama zaten okurken özlem canıma takediyor :mymeka:

Hiçbir erkek beni yerimden oynatıp ,uzaklaraaaaaaaa,onun kıllı kollarına gitmemi sağlayacak kadar
zeki,akıllı,edepli,,sevgi dolu,anlayışlı,saygılı vs..vs...vs... olamaz
değil bir erkek için pılımı pırtımı toplamak,parmağımı bile kıpırdatmam
ne için yapacam bunu,lafını sözünü işitmek içinmi?,dayağını yemek için mi?yemeğini yapıp,beğenmediği şeyleri işitip,onun yaşam alanlarını kendim zevklerimi hiçe sayıp iyileştirmek için mi?çamaşırını yıkayıp,ütüsünü yapıp,önüne ne getirsem diye düşünüp hazırladığım yemeği beğenir mi ki diye düşünmek için mi?kadınlıktan çıkıp,adam gibi yaşamaya karar vermek için mi?her türlü rezilliğini çekip çıldırmak için mi?çıldırdıktan sonra madalyon olarak boynuma koskocaman ALDATILAN KADIN ünvanını asması için mi?
kızlar annemin sözü;
"erkeğin iyisi yoktur,erkek ağzında bal taşıyan arıya benzer,en iyisi,yeri gelince ballı ballı laflar ederken ağzındaki iğneyi sakın unutma,heran sokmaya hazırdır."der garibim oda çok çektiiii...

Hiçbir erkek beni yerimden oynatıp ,uzaklaraaaaaaaa,onun kıllı kollarına gitmemi sağlayacak kadar
zeki,akıllı,edepli,,sevgi dolu,anlayışlı,saygılı vs..vs...vs... olamaz...

Allah iyiliğini versin sırnaşık şey Kıllı kollar demek... Piyanocum birşey dikkatimi çekti. Yazılarında hep acı, sitem var. Bu kadar kötü mü bu adamlar şutarafagittigerçekten yahu? Çürük elmalar var tabi etrafta ama hepsi de mi çürük? Benim de güvenim kolay kolay oluşmaz ama şimdilik ümitliyim güvenilir birilerinin de olduğundan..

Konuyu cevaplarsak... Adamına göre değişir. Sana prenses gibi davranıyordur, özü iyidir, yalnız hissettirmiyordur... O zaman neden olmasın:icecream:.

Adamdan adama değişir,

normalde evlenmeye karar verdiğin kişi hakikaten sevdiğin onla aşk için evlendiğin ve mutlu olduğun kişidir.

ama bu seçtiğin kişiyi işte iş durumu için karizması sana taptıgı vs seyler belırlı nıtelıklerı ıcın sevıyor ıstıyorsan o zaman dunyanın obur ucu cekılmez olur.
bellı sartlarda evlılık guzel olabılecekse o bellı sartlar saglanmalıdır.

ama ask en onemlı duyguysa, verıcegı saglıycagı ortam senın de ona saglıycagın ortamla en guzel hale gelebılecekse ozaman yıne obur uca gıdılmeesı uygun degıldır ama gidilebilir.
evlenecegın kımse cunku artık yenı aılen olacaktır.
tabiii memleket hasretı dıye bır durumu gozden cıkarmamak lazım kı bu asktan aıleden de ote bır durumdur memleket hasretı gercektır ve cekılmemelıdır.
yani mümkünse dunyanın öbür ucuna gıtmezdım ama gerekıyorsa gıderdım eger bır de aşıksam sevıyorsam evet.

gençken bunu gözün görmüyor ama yaşın oturmaya başlayıp ana baba yaşlanıpta sana ihtiyaç duyuna ulaşamıyorsun zor olanda bu birde senin omlara ihtiyaç duyduğunda en azından dertleşmek için bile olsa yo bence zor oluyor canım be arkadaşın dediği gibi deymez ne kadar iyi bir koca bile olsa zaman zaman seni yalnız bırakabilyor

Değecek bir adam için gidilebilir..ben öyle yaptım..İstanbullardan sen kalk Nevşehire git..üstelik devam etseydim şimdi tıp fakültesinde yard. doç olmuştum bile..ama burda sıradan bir özel hastanede nöbet tutuyorum şu anda..
Peki neden?
Aşk işte..başka açıklaması yok..:1shok:
fark ettim özellikle bekar arkadaşlar gitmeme yönünde cevaplar yazmışlar.Ama öyle olmuyo işte kızlar.Bir gün biri geliyo ve sizin tüm hayatınızı etkileyecek kararlar vermenize neden oluyor..

peki kızlarr bazılarınız gitmem demiş... hadi diyelim aynı şehirde biriyle evlendiniz fakat 1 2 sene sonra iş dolayısıyla şehir değiştirmek zorunda kaldnız böyle bir durumda ne yapıcaksınız??

peki kızlarr bazılarınız gitmem demiş... hadi diyelim aynı şehirde biriyle evlendiniz fakat 1 2 sene sonra iş dolayısıyla şehir değiştirmek zorunda kaldnız böyle bir durumda ne yapıcaksınız??

Adamın işine bağlı bence...:sm_confused:
Eğer zaten tayinle ilgili yani memur,asker,polis vb. ise başka bir yerlere gideceği bellidir baştan..sengözlerimebaksanab
Ama evlenirken mantığımızı da kullandığımıza göre,mesleği de göz önünde tutuyoruz di mi?
Mesela benim eşimin mesleği iyidir. Heryerde çok güzel iş imkanları bulabilir.. Hele İstanbul'da olsak eminim çok daha fazla para kazanır.. Ama asla müsade etmem..(Büyük sözüme tövbe tabii)

bende eski sözlüm ıcın heryere gitmeyi göze almamıştım sahsen ama evlendikten sonra mecburen tayinden ötürü sürekli yer deiştireceğimiz için bunu göze allmıstım ama yalan oldu..
Sağlık olsun...
bende tam anlamıyla tanımadan evlilik kararı bile cok yanlıs(mış)..
ask gozunu kor ediyo insanın cunku..
tecrübelerim yediim kazıkların toplamıdır .. derler ya aynen o durumdayım ben...

sevGiler.

evet gıderım kı gıdıyorum zaten..şakkıdı
esımın gorevı nedenıyle sureklı gezıyoruz zaten ..
suan aıleme 24 saatlık mesafedeyım..:çok üzgünüm:
guya Turkıye sınırlarındayız her ıkımızde ama yurtdısındakınden pek de farklı degıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…