Evleneceginiz insan dnyann br ucunda olsa, herseyinizi brakr gider misiniz?

yani giderdim ama aile özlemi isteyince yanlarında olamamk cidden çok kötü ben bile aynı semtte olmamıza rağmen hergün konuşuyorum haftada bir muhakkak giderim

çok zor bi karar ama.bende tek taraflı fedakarlık uygun değil die düşünüyorum.ikimizde orta noktada buluşsak daha iyi zannımca.o da fedakarlık yapsın ben de.ve sanıyorum bizimki böyle olacak.sinyallerini alıyorum:))

peki kızlarr bazılarınız gitmem demiş... hadi diyelim aynı şehirde biriyle evlendiniz fakat 1 2 sene sonra iş dolayısıyla şehir değiştirmek zorunda kaldnız böyle bir durumda ne yapıcaksınız??

cevap veriyorum yine gitmem naniknanik
kendisi çok isterse tek başına gider:icecream:
gitmek zorundaysa demiyorum bak çünkü zorunluluk die bişi yok (eşim kamu da çalışmadığı için böyle diyorum) özel sektörde de başka bi iş bulabilir gitmek zorunda die bişi yokşakkıdı

ben gittim lo, hem de cok uzun yillar oldu ayrilalisenağlama
simdi türküler söylüyom,
yüksek yüksek tepelere ev kurmasinlar
asri asri memlekete kiz vemesinlernaniknanik:roflol:

herhangi bir adam değilki yanında gideceğiniz kişi,
hayatınızı birlikte geçirmek istediğiniz insan,
hayatımı geçirmek istediğim kişi o ise ve eminsem kendimden
giderim onunla dünyanın bir ucuna bile...
geldim de...
neler yaşayacağınızın garantisi ise hiç bir zaman yoktur,
kimi anne - babası dibinde de olsa mutsuzdur,
kimi km'lerce ötesinde olsa da mutludur,
kesin yargılar çok doğru değil,
çünkü bende hayatta anne babamdan ayrı yaşayamam diyenlerdenim
ama hayatmış her zaman son sözü söyleyen...

ben eşim nereye giderse oraya giderim.ölüme bile...:1hug:

evli olsam eşim nedeniyle böyle bi durumda kalsam eşimi yalnız bırakamam (hani iyi günde kötü/günde-hastalıkta/sağlıkta ya)
ama evlenmeden önce bu durumu biliyorsam eğer karar vermek daha zor olurdu
evlilikle birlikte yaşantımda birçok şey zaten değişecek,
bir de giderken sadece ailemi değil tüm yaşantımı bırakıp gitmek gibi geldi :uhm:
o kadar çok severmiyim birini, bu kadar fedakarlık yapabilirmiyim bilemedim :sm_confused: :tomato:

çok sevdiğim biri olursa onunla giderim.
ma yine de ailemle çok sık görüşürüm,gelir giderim.

Ben evlendiğimde dünyanın değil ama Türkiyenin diğer ucuna gittim beş yıl kaldık orda.Ailemi yıllık izinlerde senede bir
görmek çok zordu benim için üstelik o zamanlar teknoloji sadec telefon anlamında
uzaklıkları yakınlaştırıyordu bizlere.
Daha sonra yine başka başka şehirler. Ama hiç pişman olmadım. Evet ilk başlarda
gurbete alışmak çok zor ama insan evinde mutlu ve huzurlu olursa bence çokta zor değil.
Eşiniz gerçekten buna değiyorsa neden olmasın derim.

Eğer Çok Aşıksam Giderim Elbette..Ama iş ciddiye binince bi çok ilişkimi bitirdim ailemden uzak diye :1no2:

ben giderim,eğer buna değecek bir insansa,yanındayken mutlu olacaksam neden gitmeyeyim?ailem konusuna gelince;tamam,annemden ve babamdan uzak olmak zor olmalı,ama Allah gecinden versin,annem ve babam bu dünyada sürekli varolacaklar diye bişey yokki.bu hepimiz için geçerli.bekar bi kızda olsam,biraz onlarsız yaşamaya alışmam lazım.sonra çabucak yıkılırım bu duyguya alışmazsam.uzakta evli olursam,onlar gelir,biz gideriz,böyle idare etmeye çalışırız işte.ben mutlu olduktan sonra,annem,babamda benim adıma mutlu olup,bu uzaklığa razı olurlar artık.n'apalım.:teselli:

ben giderim,gidiyorum da 17 gün sonrasengözlerimebaksanab..arkadaslar hayatta her bir sey istedigimzi gibi olmayabilio...anne bablarimizi,dogdumuz yeri vede görünüm olarakda nasil birisi olucagimzi allah kaar veriyoo...yani bu dünyada bizim öyle herseyii karar vermek gibi bir lüksümüz yokşakkıdı...dolayisila eger nasipse,bi türlü gidiyosunzu uzaga..cünkü esiniz ayirmasa ailenizden,ölüm var dünyada..onu napicaz??sengözlerimebaksanab....nerde mutlu olucaksak orda olmaliyiz bence..ben asla gitmem etmem dememeliyiz!!her zaman ailemizin dibinde olmayabilriz...onalrszda hayat düsünemmiz lazim degil mi??bizde bireyiz cünkü...

eski bekar halimde olsaydım evet giderim derdim belki ama şimdi yaşadıklarımdan sonra asla gitmem diyorum aile özellikle biz kadınlar için çok önemli bence

Tabiki giderim zaten gidicemde. kimisi gitmem demiş aylarca eşinden uzak kalmanın ne demek oldugunu biliyorum eşimin degerini iyi biliyorum, hiçbir erkeginde kendi ülkesinden uzakta yaşamak isteyecegini pek sanmıyorum ama mecburiyet diye bişe var, anne babamı tabiki çok seviyorum sık sık gelicemde dünyanın öbür ucu ama uçakla 3 saat bundan dolayı kendimi hiç kasmıyorum şakkıdı

Ben gidemem.Ailemden uzak bir hayat yaşamak istemem.
evleniyorum ve ailemle arabayla 20 dakikalık bir mesafede yaşıycam
bu bile beni cok üzüyor.
yaşayamam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…