Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlilikte uyum sağlıyıp sağlamıya ğınız nereden anlarsınız.ilk etepta tanımaka için neler yapılabilir. tabikide bi erkeği tanımak çok kolay olmsada kısmen tanımak, ewet bununla yapabilirim demek için?
kendi prensip düşüncelerime takıntı düşüncelerime uygunluğuna bakarım içime sinmesi için.
şimdiye kadar benden önce ciddi beraberliği olduysa ben mutlu olamam baştan orda gider zaten..
sonra hayan sevgisine evde bakarmı tahammülüne bakarım. çünkü ben evimde köpek besliyorum.
ailesinin değer yargıları nasıl bir terbiye aldığı her ne kadar ailesiyle evlenmiyorum desekte onların şekil verdiği adamla evleniyoruz. terbiyesi öfke kontrol sistemi...
ortak çizgide buluşmak.
ayrılırsak ne hisseder boşanmalara ne gözle bakıyor bunlar önemli..
beinm sözlüm aslaa boşanamazsın evden çıkamayız der hep bu konu açıldığında
gerçekten dürüstmü yalaka mı yavşak mı seviyeli mi arkadas ortamındaki hareketleri..
her zama aynı vizyonu mu yoksa ailesinin yanında cici cocuk arkadaslrınla serseri sevgilisinin ynında şımarık mı.. bunlara önem veririm.
şuan sözlüyüm şubatta başladık çıkmaya öncesi vardı çıkıp ayrılmıştık şubatta geri döndüm ve direk evlenme üzerine başladı ilişkimiz ailesiyle tanıştım. ilk kez de ailesinin tanıştığı kız arkadası benmişim.
sonra yazın düşünüyoduk ama ben biraz daha zaman istedim. bu süreçte biraz daha onu şekillendirmem huylarımızın biraz daha törpülenmesi gerekiyordu sözlendik.. ve haziranın 6 sında evleniyoruz. nikah da 14 şubattaa... mutluyum içim rahat herşeyi konuşup tartışabiliyorum.
güveniyorum sevgiyi ve aşkıda doyasıya hissediyorum önce kalbimin sesini dinledim ama mntığımla bütünleşerek oluyor işte...
Bu konuyu bende hep açmak isterdim...Kendi huyumu çok iyi biliyorum ona göre bana uyabilecek..yumuşak, huylu öfkesini kontrol edebilen biri tartışma anında verdiği tepkiler çok önemli..daha saymak egrekirse çok var ama bu konunun içinden bende çıkamadım. Bir tarafı uyuyorsa bir tarafı uymuyor. Şu anki ilişkim çok inişli çıkışlı nasıl sonuça varıcam bende bilmiyorum. Başımdan bir evlilikl gectiği halde ben bu işin içinden çıkamadım...:sm_confused:
ben sessiz sakin bi insanım. ama nasıl biriyle anlasımrım bende bilmiyorum. iki sesz olmaz diye düşünüyorum. çok konusan bi insanda benden sıkılırmı diyorum.genelde kendim gibi sessiz insanlardan sıkılmısımdır. bu özellğin ne kadar önemi var sizce? çiftlerin ikiside ya cok konuskan hareketli yada sesszi sakinmi olmaları gerekiyor?
Şimdi hangi birini sayayım
Ben bir dünya soru sordum vallaaa
Kişiliiğini ideallerini inançlarını evetlerini hayırlarını tespit edecek o kadar çok şey sordum kidelikafadulden
Ama önemli olan o sorduğunuz soruların cevaplarının geçerliliği sürebilirliği ve hayata empoze edilmesi..bu cümleyi bir daha kuramam zannımca:1shok:
şakkıdı
cok fazla soru sordugumu hatirlamiyorum konusdukca görüsdükce direk olarak sormadim ama kendi kendimize paylasdik ve ben su düsüncedeyim sorsan ve cvp lasada 4duvar arasina girmedigin müddetce birbirini cok iyi taniyamiyosun bence ayni evi paylasana kadar ve suda varki gercek yüzünü gercek kisiliginide anca ayni evi paylasinca daha net biliyo ve anliyosun bence
allaha sükürler olsunki biz hala oldugumuz gibiyiz ama huyunu suyunu daha iyi biliyosun ayni evde olunca