• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğiniz kişiden nasıl emin oldunuz ya da emin oldunuz mu?

Ben bu konularda güvensizlik dolu bir sakinlik içerisindeyim :)

Bana güven diyene güvenmeyeceksin, güven lafla olmaz davranışlar zaten kendini bir şekilde ele verir.

Hee bazen karda yürüyüp izini belli etmeyenler var o ayrı, onların mayası bozuk. Karaktersiz.

Çoğunluğun dediği gibi önce kendine güveneceksin, Sen doğru ol ki doğru insan sana gelsin. İstisnalar hariç tabii..

Karşındakini asla ve asla evlenince değişen biri olarak görme. Mesela ,içki içiyordur. Evlenince bırakır dersin.asla bırakmaz.sorumsuzdur,evlenince sorumluluk sahibi olur dersin ,asla olmaz. Örneğin adam 30 yaşında.30 yaşına kadar kazanmadığı alışkanlığı 30 yaşında seni tanıyınca kazanmasını bekleme.

Karısı bir şekilde duysa görse keşke. Ünideykende bi arkadaş nişanlıydı, eşi aynı okulda başka bir kıza yazıyordu. Kıza söyledik böyle nişanlı diye kız da çok ciddi bi kız uzak durmuştu. Arkadaş evlendi umarım düzelmiştir bi daha böyle bişey yapmamıştır diyoruz. Söylemedikte arkadaşa :KK43:
Bence söylemeliydiniz. Böyle bir olaya sessiz kalmak doğru değil :/

Hicbir zaman esim asla yapmaz demem.
İnsan sasar beser..
Sadece aldatma olayinda kesin ve donusu olmayan ayrilik olacagini bilir.
Ailesini kaybetmeyi bir sekilde goze alan zaten buyursun yapsin..

Aldatan bence ya esini gozden cikarmistir yada ogrense bile esinin goz yumacagini dusunuyordur.

Ben emin olmuştum evlenirken nedense bana yamuk yapmaz diye düşünmüştüm tabi flört döneminde bir yanlışını görmedim o yüzden öyle düşünmüş olabilirim ama hayatta herşey gelebilir insanın başına buna da hazirlikliyim. Bir erkek az çok kendini belli ediyor bence.

Evlilik bir şans ve kader işi sanırım. Ne kadar kritere dikkat edersen et eğer birşey yaşayıp goreceksen onu yasiyorsun.O yüzden ne karşındaki insana çok güven ne de çok şüpheye düş. zaten evleneceğin insan karşına çıktığında işte bu diyorsun yani kafanda bir soru işareti olmuyorki. Soru işareti varsa evlenmezsin zaten

Arkadaşlar ciddi evlenme korkum var buradaki konuları ve çevremdeki olayları gördükçe. En basitinden iş yerinde iki arkadaşı samimi görüyordum bir süredir. Hep birlikteler işte kız gülerken çocuğun omzuna yatıyordu filan. Heralde sevgililer dedim. Geçen bi arkadaşa sorduğumda çocuğun evli olduğunu onların yakın arkadaş olduğunu söyledi şok oldum. Ben de başta öyle sandım Biraz fazla yakınlar dimi diyor sonra da. Çocukta yüzük takmıyormuş. Geçen yüzüğünü takmış arkadaşımda şaka yollu ne o eşinden mi korktun demiş. Böylelerini gördükçe gerçekten soğuyorum :KK43: eşinize nasıl güvendiniz? Tabiki kimseye yüzde yüz güvenme durumu olamaz ama ne bileyim yanlış bir karar almaktan korkuyorum açıkçası :KK43:
beni güzelliğim için tercih etmemesi(ki 100 kadından ilk 5 e girerim makyajsız) bana acayip güven vermişti. o zaman (nişanlandığımda) 17.5 yaşındaydım bi de...

zenginliğim için de tercih etmedi (ki zaten fakir sayılırdım biraz) :) neyse konuyu dağıtmayayım :)

Arkadaşım benim. Ben bu senin iş yerinde gördüklerini üniversitede gördüm. Gördükçe insanları bırak sevgilim olmasını arkadaş bile edinmek istemedim. Ev de kalıyordum tek başıma, ev arkadaşı almadım, fazla kira ödedim ama kafam rahat diye düşündüm. Kimseye güvenemezdim. Arkadaşım yoktu, ailem uzaktaydı, sevebileceğim biri yoktu. Sonra eşimi gördüm... Bilmiyorum anlatılabilecek bir şey değil. Kendime bile anlatamıyorum halen. Sadece kafamda eşim ile ilgili hiç bir soru olmadı. Oysa bu zamana kadar kim ile konuşsam sanki biz buluştuktan sonra anında başka birine gidecek gibi hissediyordum... Güvensizlik nasıl bilirim ama güvenmek nasıl oluyor halen çözemedim.
Ama bak şimdi o arkadaşım, annem babam, kocam, çocuğum.
Allah inşallah gönlüne göre birini çıkarır.
Ama tavsiye sakın kafanı takma çünkü olacak olan bir şekilde oluyor. Kimse duramıyor önünde

Back
X