evleneceginiz kisinin esiniz oldugunu nasil anladiniz?

"Gittiğin yol seni düşündürüyorsa doğru yolda değilsin demektir" diye bir söz var.
Sevgilinle geçen zamanlarını gözünden geçirdiğinde seni mutsuz eden birşey yoksa bunlara takılıp kafanı böyle şeylerle karıştırma bence.Tamamen aşk evliliğine karşıyım şahsen ben, mantıkla sevgi aynı oranda olmalı.Bu denge olunca sevgi aşka dönüşüyor otomatikman diye düşünüyorum.Çok şükür ben bunu başararak evlendim şuanda kocama deliler gibi aşığım.Sizede naçizane tavsiyem budur.Rabbim utandırmasın çıkacağınız yolda

valla düşündüm ne yazayım diye
ama roman olur şimdi yazsam

özünü yazayım "yanında kendim olabildiğim tek insan" olduğunu fark ettiğimde hayatım boyunca yanımda olmasına karar verdim. onunlayken güçlü hissediyordum, davranışlarıma düşüncelerime ket vurmak zorunda değilim. tamamen güvende hissediyorum. mutlu, huzurlu ve aşığım. bu yüzden ömrüm boyunca beraber olmak istedim.
aşk biter diyenlere şaşırıyorum. ya da bana bitmeyen aşk yapmışlar :)

+1
Boncuğu koyuyum şuracığa da :nazar:
Maşallah maşallah.

Evleneceğimi rüyamda filan görmedim,
hissetmedim, bir anda ne olduğunu anlamadım bile, evlenmiş bulunduk. (Çocukluk arkadaşıyız)
Zaten evliliğimizin ilk ayları evin içinde salak salak birbirimize bakıp "Evlendik mi la biz" diye sırıtmakla geçti.

Sadece aşk değil eşim...
Yaslandığım, birlikte yaşlanmak istediğim samimi bir omuz aynı zamanda.
Umarım böyle devam eder, hakkımızda hayırlısı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gomerim tabi. Hala derim bu herif bana fazla. Arada diyorum tipe bak neyimi begendin falan. Sen zeki birisin akillisin bik bik (acikogretim lisesi mezunu, ortalama bir iste calisan biriyim, hayatta oyle enteresan bir basarim yok, evet kesin cok zekiyimdir). Print screen tusunun ne ise yaradigini bilmem onu cok etkilemismis. Ha bir de ilk tanistigimizda linkin park dinliyordum, efendim o da severmis ruh ikiziymisiz.

Ama sebep o degil yani. Sanirim ben birinden saglam bi dua aldim Allah tarafindan adamin gozlere perde indi :KK70: Annemin buyuk babaannesine takvim yapraklarinin arkasini okuyuveriyordum kadincagiz seviniyordu, sanirim ondan :KK70:
Tesadufe bak benim de esimle aramda bayagi farkliliklar var ama ben kendimi icimden gömuyorum :)

hayatta inanmazdım onunla evlenecegime begenecegim hoslanacagım bir adamdı tabiki ama sehir dısındaydı asla evlenmem diyordum ama sonuc degişti tabi:) bir iki gorusmeden sonra sakinligi sozune sadık olusundan anladım bu adamla ben evlenicem cunku hayatta en onem verdigim sey buydu dengeli olmalı ve sozunu tutabilmeli

Bisey hissetmedim. Esimle ikimizde evlilik dusunmuyorduk. Hatta esim belirtmisti asla evlilik istemedigini. Sevgili olarak takiliyorduk benimde bir sikayetim yoktu. Iyi anlasiyor ve egleniyorduk bolca. Biz ciddiyiz, ciddi adim atcaz modunda degildik. Birgun yuzukle cikageldi ve teklifini yapti. Sasirdim ve kabul ettim. Cok hizli bir sekilde evlendik. 2. Senemize girecegiz.
asla evlenmek istemiyosa daha sonra fikrini değiştiren şey ne olmuş?

Evlerimiz karşı karşıya imiş ve biz bilmiyorduk. karşılıklı iş yerlerinde çalışıyorduk bizim şirketten belge almiş,ve ara sıra çay içmeye geliyordu.onu görür görmez hayatımda ilk kez birinin bekar olup olmadiğini merak ettim koşup gidip onlarca dosyanın arasında onunkini buldum ve bekar:confused:
Aradan aylar geçti hergün camın arkasindan işyerlerinin kapısına baktım sırtıma kramplar giriyordu resmen:))) sonra işyerinden ayrıldım onuda unuttum derken beni aradi öyle havadan sudan komşu olduğunu öğrendim sonra peşime takıldı 1 yıl boyunca ısrarıyla evlendim. Ama o hala onu günlerce izlediğimi bilmez:KK70:
3 yıldır evliyim iyiki onunla evlenmişim eşimi çocuğum gibi seviyorum :KK200:
Darısı bekarların başına

Görücü usulü tanistirildik fiyasko geçti ikinci görüşmede mantık ağır bastı eh işte yuvarlanıp gidiyoruz, severek evlenenlere gıpta etmiyorum,

birbirinin kıymetini bilen evlilere gıpta ediyorum.... Allah kimsenin ağız tadını bozmasın....
peki hiçbişey hissedemediniz mi eşinizle evleninceye kadar?

Eşimden başkasına ısınamadım ve evliliği düşünemedim içim ısınmadı aklıma yatmadı ve içimde tuhaf bir korku endişe karışımı bir duygu vardı. Ama eşimle tanışıp flört ederken bu aklıma hiç gelmedi uçuştum resmen sanki o dünya bende görüngesine girmiş ay gibiydim. Hala öyleyim ondan başka erkek yok, yakışıklı yok, 4x4 lük kimse yok...

Eşime ilk yemeğe çıktığımız anda ısınmıştım kalbim kıpır kıpırdı ve evleneceğimizi hissetmiştim. Değişik bir histi sanki hep tanıyormuş gibi.

Gelgelelim bu işler öyle ilk andaki hislerle falan olmuyormuş. Yanlış seçim yapmışım. Bizim hikayemiz happily ever after modunda gitmedi ve şu an boşanma aşamasındayız.

Tarkan'in karisini gordun mu? Bak biraz daha zorlasak Tarkan'la bile evlenebilirmisiz :KK70:

Bence o da babaanneye takvim yapragi okumus :D Tarkani begenmiyorum zaten basindan beri erkek gozuyle bakamiyorum ya. Sarkilarini severdim ama hic tipine hayran olmadim.

Ben Tarkanın karısından iyiyim yeminle beni alsaydın gözü çıkasıca Tarkan :halay::KK75::KK28:

Kadin vasatin dibi ama kapmis megastari. Hem de bir hayrani olarak.

Arkadaslar bu iste bi is var bak soyliyim. Miscericim belki de boylesi daha hayirlidir :D

Back
X